Kızlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seven taraf genelde kızlar olduğu için biz daha çok üzülüyoruz maalesef ama her kız sevmiyor sevmeyen kızlarda var fakat biz kızlar erkeklere göre daha duygusal yaklaşıyoruz bu yüzden erkeklerin aşkla pek ilgisi olmuyor yani kendi kendimize aşk yaşıyoruz
Erkeğim ama kadınları seçtim çünkü gerçekten kadınlar duygusal açıdan çok çabuk etkilenebilen varlıklar olduğu için ayrılık durumlarında kadınlar bizden biraz daha fazla etkilenebiliyor ama tabii sevdiyse, aslında bu işin cinsiyeti yok yani kadın da etkilenebilir erkek de etkilenebilir arasındaki etkileşim alışkanlık sevgiye bağlı olan bir durum yani kadın az sevdiği erkek çok sevdi o yüzden oldu gibi bir söyleyelim doğru olmaz
Kişiye göre değişir. Erkekler öylesine başladı ise umrunda olmaz heralde.
Uzun bir ilişki ise sonrasında lafını eder durur.
Kızlar üzülmesi ile biliniyor. muhtemelen kesin ağlarlar ama çok bilgim yok.
Genelde yıpranmış gibi görünüyorlar ayrıldıktan sonra. Gözleri kızarmış falan.
En çok seven kimse o üzülür bunun cinsiyetle bir alakası yok sadece kadınlar duygusal yaratıldığı için bunu dışa vururlar ve ağlarlar erkekler ise tam tersi içinde yaşıyor bu duyguyu ya da hayattan kopuyor alkole kumara vss gibi alışkanlıklara batıyor
Cevap
27Cevap
Kim duygularına yön veremiyor ve onlara esir oluyorsa o daha çok üzülür..
Kızlar takıntı yaptıkları için daha çok üzülüyorlar genellikle
Kızlar anlık üzülür bi kac aya geçmeye başlar erkekler ilk bişey hissetmez sonradan gelir acısı
Yani sey gibi leylek varmış bi tane hep uçarmış diger leylek buna sormuş ayakların olmasaydı napardin demiş o da kanatlarim var demiş bi kaç hafta sonra Ayaklari bi sebepten dolayı yaralanmiş uçmuş uçmuş yorulmuş inmek zorunda kalmış acısını sonradan anlamış
Bunun herhangi bir cinsiyeti yoktur ve olamaz da seven ve çaba sarf eden taraf üzülür net olarak.
Ben kızlar dedim çünkü kızlar daha duysal hassas
Ben erkeklerin herhangi bir şeye üzüldüğünü hayal edemiyorum😅
Kadınlar.
Erkek olduğum için erkek dedim ama cinsiyetle alakası yok, seven üzülür
Aslında ne kızlar ne erkekler diye ayırabiliriz. Çok seven üzülür net
tabiki kizlar ama arada pofidik erkeklerde var :D
Kızlar ve Duygusallaşmış olan Erkekler üzülür. Normal erkek biraz canı sıkılır sonra yoluna bakar.
En çok seven, mesela ben. 11. Ay ama ondan artık bir ses bir umut yok. Ben ise hâlâ onu bekliyorum ve içimde seviyorum.
Valla brnce erkekler birinden ayrilmistim cok koymuştu bana
Kim daha çok seviyorsa o
Seven daha çok üzülür
bence kişiden kişiye degişir ama erkek hep içine atar ozler yani
Bence kım terkedıldıyse o uzulur
oyle dolgunu düşünmüyorum
Seven çok üzülüyor
Terkedilen kimse o üzülür
Hangisi daha çok sevmişse o
Erkekler üzülüyor muydu?
Kadınlar..
Seven üzülür diyelim
#Mirliva
Kim daha çok sevip değer verdiyse en çok o üzülür.
kızlar duygusal olunca daha çok etkilenir
En çok kim seviyorsa üzülen o oluyor
Çok seven üzülür
Genelde kızlar üzülür
Erkek uzuluyorsa o erkek degildir oglan cocugudur
ne alaka ya
bir insan, hele de bir erkek ilişkiye muhtaç olmamalı
niye kadınlar erkeklere mi muhtaç
a**isinize gelince yok uzun olsun sesi ciksin guclu olsun beni korusun sahiplensin falan gelmeyince size muhtac degiliz. Madem degilsiniz gucsuz bi erkekle birlikte ol sen
ben uzulurum
Kızlar
Kadınlar
Cok seven taraf diger hikayeeee
Kizlat
seven
Seven insan üzülür
Erkekler
Çok seven
kişiye göre
Seven taraf
Kızlar net