Cevremde gordugum kadariyla kadinlar iliskileri bittiginde depresyona girer komedi flmleri bile izlerken gozyaslarina hakim olamiyorlar bir an olsun aklindan cikaramiyorlar herkesi ona benzetip kimseyi onun yerine koyamiyorlar degisik duygular icerisindeler unutmak icin bin bir turlu yollara basvururlar peki ya erkeklerde öyle mi erkeklern mi cani daha cok yanar kadinlarin mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSoru saçma cevaplar daha da saçma, beni aldattığı için ben tekmeyi vurdum, tabiki olan kıza oldu, mumla arıyor şimdi beni 😂 durumdan duruma değişir, hata yapan üzülür
15 Yorumla- +1 yıl
Sen ona yetmiyorsan adam gibi ayrılır, üzüleceksen değecek insan için üzül. Gerisini de tecrübe olarak düşün. Başa gelen hiçbir şey sevebsiz gelmiyor. 3 yıllık ilişkim bitti, şimdi öyle iyi bir insanı buldum ki dert tasa kalmadı :) sonra fark ettim ki ne aradıysam onu buluyor muşum, kafam rahat artık, gözüm arkada değil, geçmiş ise iyi ki yaşanmış diyebiliyorum. Üzülecek daha önemli şeyler var bu hayatta
En İyi Cevaplar
+1 yılValla ben erkek olarak ilk önce kendimi attım tatillere zaten hostesim cok ta koymadi koyacaginida zannettem hoop bir ucus baska ülke yeni maceralar. He bir keresinde olmustu ondada kendimi alkole vermistim bir sure ucuşta bile ociyordum sonra bir iki kere insagramindan baktim o geyet hayatina devam ediyordu. Kisiden kisiye degisir bence.
17 Yorumla- +1 yıl
Aslinda bakacak olursan cok uzuldum aglamak artik geceleri spor haline gelmisti. Ama bir sure sonra devam ediyorsun hayatina yapacak birsey kalmiyor geriye. Dedim ya ben hostesim bana fazla dokunmadi isten dolayi ama cok erkekler gordum intihara bile kalkisanini gordum
- +1 yıl
Sevenler cok uzulur benim gordugm kadariyla hep uzulen kizlar oldu cevremde boyle askndan ölecek erkekler hic olmadi hani erkeklerde bizm gibi hissediyor mu die merak ettm hani isten gucten vaktim olmuyor diyorsnda ben gecmisimi dusunuyorm calisirken masa başindayken bile agliyordm hem calisip hem aglayanlarda oluyor benim gibi tabi senin isin biraz farkli orda aglamak ne kadar hos gorulur bilmem ama icten ice insan yanar
- +1 yıl
İnsan etkileniyor üzülüyor tabi ki yani benim isimden dolayi aglamam pek hos karsilanmaz. Tabiki bizde sizin gibi hissederiz sevince sevip ayrilimca emin ol ki belki sizden fazla üzülürüz. Ama mantiken baktigimda salakliktam baska birsey degil. En guzeli sessizce icinde uasamak gerisi bos
- +1 yıl
Sen yinede gozyaslarini gecelere sakla. İcinden yasa ne yasayacaksan. Kadin ayri Güclü kadin ayri sonucta.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
22Cevap
+1 yılCanım adil bey,1 aydır görüştüğüm adam ciddi ilişki düşünmüyorum bu beni yorar, bağlanmak istemiyorum dedi" tabii ki papatyanız olarak ona seninle geçirdiğim her an güzel, özel ve kaliteliydi, ancak bu şekilde belirsiz bir ilişkide ben olamam benim kaliteme uymaz. Allah emanetsin. Kendine iyi bak dedim. görüşmek istemiyorsan tamam dedi. seni aramıyorum ararsam bağlanırım konuştukça dedi. Bunada anlam veremedim. Seni üzdüysem özür dilerim dedi. Hayır dedim dürüstlüğün için teşekkür ederim dedim. Gitti. Döner mi bilmiyorum. sizce dönermi? Aslında istitorum gelmesini.20 gün oldu. instagram dan, telden ertesi gün sildi beni. ama içim öyle güzel, rahat ki. Malazgirt meydan muharabesini ben kazanmışım da, beyliğimi kuruyorum şuan😂 sayenizde. Allah sizden razı olsun. İyi ki varsınız. Kalbiniz gibi güzel geçsin ömrünüz. Seviyorum sizi.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin daha çok yanar ama bu kanser gibi ilerliyor ilk zamanlar bişey hissetmezsin aradan 1 ay falan geçince düşmeye başlıyorsun triplere giriyorsun bence erkekler daha çok sever bunu bilen bilir
14 Yorumla- +1 yıl
Erkekler böyle ayrıca kadınlarında çok normal olmadığını biliyoruz
- +1 yıl
Kadınlarda hatalı oluyor diyorum
+1 yılKadınlar mı daha çok üzülür erkekler mi daha çok üzülür diye bir şey yok, yani bu sorunun cevabı yok. Hangi taraf daha çok bağlanmışsa daha çok seviyorsa o taraf daha çok üzülür...
40 YorumlaTek taraflı bir olay değil ki bu erkeklerde de kalp var onlarda da his var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler bir kişiyi seviyor ağlattıları kızlarda yarabandı olarak kullandıkları kızlar evet acı çekiyorlar ama o sevdikleri kişiyi unutmak içinde 10tane kadını ağlarıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar bence de. Çünkü herşey hatırlatır aklından çıkmaz. Zaman alir unutması alışması
11 Yorumla- +1 yıl
Ya ayrılan taraf, sıkılan taraf, kadın tarafı ise?
Avratlar üzülmez, çünkü yedek kulübesinde bekleyen flörtleri vardır. Onları maça sokarlar şeylerine girsinler diye.
20 Yorumla
+1 yılHer ikisi de üzülebilir ama bir insan kafasında bitirdiyse bir damla gözyaşı bile dökmez. Kendimden biliyorum:)
03 Yorumla- +1 yıl
Uzulurum tabi ki seviyorsam bir de
Ben her gece ağlarken onun sosyal medyada mutlu görüyorum. Ya erkekler çok iyi gizliyor ya da kadınlar olarak biz çok duygusaliz
05 Yorumla- +1 yıl
Öylebir genelleme olamaz beni kız arkadaşım terletti ve ayrılık sebebimiz onun benden sıkılmış olmasıydı. 3 yıllık bir beraberliğimiz vardı ve ayrıldıktan 2 hafta sonra gitti eskiden aşık olduğu, sevdiği insanla takipleşmeye başladı ve aradımda bana dediki geçmişime bir şans vermek istiyorum. Bana bunu yapan bir insan karşısında üzülmemem ağlamamam gerekiyor ama ben deliler gibi üzülüyorum gözlerime uyku girmiyor yemek yiyemiyorum.
- +1 yıl
Geçmişime bir şans vermek istiyorum demesindeki kasıt o çocuğa bir şans vermek istemesi
+1 yılen çok seven üzülür buna genelleme yapılabileceğini sanmıyorum
50 Yorumla
...
00 Yorumla
+1 yılErkekler her alanda cok rahat yasiyo erkek olmak isterdim
03 Yorumla- +1 yıl
👍
kadınlar ya da erkekler diyemeyiz buna seven taraf hangisi ise o taraf üzülür bnce
11 Yorumlakadınlar daha duygusal olduğu için genelde kadınlar ama erkekler kaybettikten sonra üzüntü duymaya başlar yani yaklaşık bir ay sonra falan
10 Yorumla
+1 yılErkekelr icine atarKadinlar ilk zamanlar uzulur sonradan toparlanir erkekler ilk zamanlar mhtludur sonra çoker
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek yıkılır.. kadın elini sallar ellesi iş olur.. kendini avutacak şeyi olur.. her zaman..
18 Yorumla- +1 yıl
Evet her kadin icin gecerli bu elini sallasa ellisi meselesi fakat kadinlar ellisini degil bir tanesini ister diger 49 unu bir tanesine kurban eder ayrilik oldu mu kendini direk cikolata krizinde bulur kendilerini boyle avuturlar erkeklerin kadinlar kadr uzulecegni sanmiyorm her erkek icn gecerli bu hepiniz iliski bitti mi hemen bir baskasini yerine koyabiliyorsnz olay bu
Cevap sahibi+1 yılbirde sürü psikolojisinde olurlar.. herşey istedikleri gibi gitmeyince kıyameti koparırlar 50 tanesinden birtanesi çirkinsin der hakaret eder ona aşık olurlar.. haklısın daha buna benzer çok var..
- +1 yıl
İnsanlar bazen ne istediklerini bilmez bu cok normal birsey ayrica istedgi birsey yolunda gitmeyince kiyameti koparmasi cok daha normal birsey siz erklerin dili yoktur şiddeti vardir allahin size verdigi gücü kullanirsinz lafinizi dinletmek icn bize bize verilen dili kullaniriz bagirir cagirir tripler atariz istedgmz seyi elde edebilmek icn bu kadinlarin dogasinda vardir seven adam buna katlanmali terk etmemeli
Cevap sahibi+1 yıltamam kezban hanım tsk ederim
Cevap sahibi+1 yılne var kezbanda ne kadar art niyetlisin 😂
Bırakan herzaman daha az üzülür, anlaşarak ayrılanlar ortak üzülür, iletişimsizlik çok kötü birşey.
010 YorumlaKadınlar unutmak için bin türlü yollara baş vururlar'
Hemde unutmak için ' erkek yapınca' şerefsiz olur :D00 Yorumla
+1 yılIlk gunlerde kadinlar jeton dusunce erkekler😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yıl3 yıllık sevgilim benden ayrıldıktan 2 hafta sonra eskiden aşık olduğu , deliler gibi sevdiği erkekle takipleşmeye başladı buna ne demeliyiz? O da üzülmüşmüdür benden ayrıldığı için?
16 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar basitmiş işte 3 yılı silmesi, unutması. Ama ona sorsan bir şekilde haklı çıkartır kendini. Olan bana oldu, olan üniversite hayatımın ilk 3 senesine oldu, olan o kız yüzünden kaldığım dersler ve bunun sonucunda berbat olan okul hayatıma oldu. Bana bunları yaşatan birini hala seviyorum. Ne hali varsa görsün diyemiyorum. Hala uykularım kaçıyor, rüyalarıma giriyor, aklıma geldikçe iştahım kaçıyor. Kendime şu soruları soruyorum durmadan; nasıl olur? Bana bunu nasıl yapar?
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Gerçekten çok acı dediğin gibi. Özelliklede yanlış insanı sevdiğini onunla 3 yıl aynı evde kaldıktan sonra, anlamak acı...
- +1 yıl
Çok sağol dostum atlatıcam inşallah bir şekilde.
+1 yılHerkes kadınlar yazmışta ben hiç yol kenarında içip içip sabahlayan bir kadın görmedim
12 Yorumla- +1 yıl
Ben aslında mizah yapmıştım ama yinede sen bilirsin 🙃
+1 yılhiç bilmiyorum kafam herşeye şeytan gibi çalışır ama bu aşk meşk ilişkilerine hiç çalışmaz
115 Yorumla- +1 yıl
kafam şeytan gibi çalışır derken iyi yöbde demek istiyorum
- +1 yıl
ne bileyim kardeşim hiç evlenmedim hiç sevgilim de olmadı herşeye kafam basar Matematik elektronşk bilgisayar ev işi yemek yapma alış veriş vs vs ama aşk meşk işi bana ters inanki
- +1 yıl
Sınavkarda başarılı olurum ama bu konuda sınıfta kalırım ben böyle bir insanım işte 😅😅😅
- +1 yıl
garip değilim niye sana yalan borcummu doğruyu söylüyorum ben yalan konuşmayı sevmem ister inan ister inanma inanmak zorunda değilsin yani.
- +1 yıl
değer verdiğim bir abim var derki kardeşim sen sen ol ister aşk meşk olsun ister normal hayatta olsun akıllı olup insanların kahrını çekeceğime deli olup onlar benim kahrımı çeksin daha iyi derdi
- +1 yıl
anlıyorum seni zaten espriyidw anladım. aman aman boşver allha yakın bana uzak olsun ne sevgilim olsun nede evlenim hiç birinş istemiyorum yaşım 30 olabilir as ma gereksiz bence valla zindan olur hayatım
- +1 yıl
ben özgürlüğüme düşkün bir insanım bana müdahale edilmesini hiç sevmem kısıtlanmayı hiç sevmem sıkbopaz edilmesinide tabi ki onun için boşver
- +1 yıl
bu ya
- +1 yıl
bilmiyorum zaman neyi gösterir unutma ben deli dolu biriyim artı garip birisiyim kafama göre takılırım
- +1 yıl
çıksa şimdiye kadar çıkardı dimi sen söylemeni isterim
+1 yılÇok seven daha çok uzulur
20 Yorumla
+1 yılTek bildiğim seven insanın daha çok üzüldüğüdür
20 Yorumlaİlk ay kadınlar 1. aydan sonra erkekler
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı. Kısa vadede kadınlar. Uzun, vadede erkekler.
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirşey soracağım
14 Yorumla- +1 yıl
Sor
Cevap sahibi+1 yılBu soruna adil yıldırım cevap vermiş ya nasıl oldu ben soru sormak istiyorum ona nasıl cevap verebilirim
- +1 yıl
Vlla bilmiyorum ki ilgi alanina girmis cvp yazmis ozelden yazin youtube instgramda falan yazin ona
Cevap sahibi+1 yılBana da cevap verse keşke gördüm denk geldim de sana bir sorayım dedim
+1 yılKadınlar erkek hemen birini bulur😂😂
00 Yorumla
+1 yılGiden değilde kalan ölür bence iksiide eşittir
20 YorumlaKadınlar
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılPeki bu dediğin şeyler ne kadar sürüyor
01 Yorumla- +1 yıl
@MuhammedAliSavat kisiden kisiye degisiyor
+1 yılCinsiyetle değil psikolojiyle alakası var
10 Yorumlabence gerçekten seviyorsa her iki tarafta üzülür
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Erkekler
111 YorumlaSen cok mu üzüldün
10 Yorumlaezik olan
10 YorumlaKadınlar
10 YorumlaKadınlar
00 YorumlaEşittir bence bu
10 Yorumla
+1 yılKadınlar
00 YorumlaHerkes kendine göre
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok seven üzülür
01 Yorumla
+1 yılİnsanlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılSeven üzülür
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selamlar papatya,
Bu sorunun cevabı tamamen ilişkiye göre değişir. Öncelikle şunu belirtelim ki; erkekler üzülmez gibi bir yaklaşım önyargıdan ve yersiz bir genellemeden ibarettir. Her ilişki için böyle genelleme yoluna gitmek ne kadınlar ne de erkekler açısından sağlıklı değildir.
Ancak şu bir gerçek ki bunun şarkıları yapılmıştır. Bknz: “Boys don’t cry” demişler. Şarkısını açıp dinleyebilirsiniz.
Sadece ülkemizde değil, tüm dünyada erkeklerin yetişme tarzı; acısını saklamak üzerine kuruludur. Demek ki; acı çekse bile bunu göstermiyor, saklamayı tercih ediyor.
Erkek ne kadar acı çektiğini kendisine bile itiraf edemezken; ayrıldığı kadına veya çevresine bunu göstermesi imkansızdır. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Sevgiler;
AY
Adil Bey yıllardır sizi youtube ve televizyon üzerinden severek takip ediyorum Bi'Bilen olarak bu siteye gelmenize çok çok sevindim sizden daha öğreneceğimiz çok şey var hoş geldiniz <3
@Adil Yıldırım guzel yorumlarinz icin tesekkur ederim erkekler genelde alay eder gibi tavirlar sergiler seviyorum ölüyorum der iliski bitince hic sevmiyormusda sanki yanlizca kadin seviyormus gibi oluyor bunu bir kac kiside gorunce genelleme yaptm acaba sevme duygusu erkeklerde yok mu ya da aci cekme gibi özlem duygusu falan yok mu bunlari merak ettigimden ötürü boyle birsey sorma geregi duydum 😊