2 lira için sevgilim beni terketti?

Bugün sevgilimle sinemaya gittik, sonra burger kinge bir şeyler yemeye geçtik yemeğimizi yedik illa tutturdu kahve içelim diye. Neyse starbucksa giderken cebimde 10 lira ve bozukluklar kalmıştı. Param fazla kalmadı diyemedim, umarım hesap geçmez cebimdeki parayı diye dua ediyordum giderken. Neyse starbucksa gittik siparişleri söyledik ve 14.25 dedi. Umarım bozukluklar 4.25 çıkar dedim. dua ede ede elimi cebime attım ve ve tüm parayı çıkardım. 10 lirayı diğer elime alıp bozukluklara baktım ve şok oldum 2 lira 25 kuruş vardı. Sevgilime dönüp aşkım 2 liran var mı dedim, napıcaksın ya sende yok mu dedi oflaya puflaya çantasını çıkardı 2 lira bozuk para verdi ve siparişleri alıp masaya geçtik kahveleri içerken hiç konuşmadı benimle. Neyse eve giderken ayrılacağımızda hep öperdi beni öpmedi bile. Kalkar kalkmaz ben gidiyorum deyip yürüdü gitti. Eve giderken telefona bakmadım az önce eve geldim ve telefona baktım "beni mutlu edemiyosun bu ilişki daha fazla süremez kendine iyi bak sen çok değiştin" diyip whatsapp dan engellemiş beni, bir daha da arama demiş

İşin kötüsü ben ona hala aşığım ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen bir akıl verin
2 lira için sevgilim beni terketti?