Arkadaşımla sevgilim yüzünden kavga ettik?

Arkadaşımla üniversite için 1.5 sene önce beraber İstanbul'da eve çıkmıştık ve bu süreçten beri gayet uyumlu bir şekilde ev yaşantımızı devam ettiriyoduk. Ben geçtiğimiz ay çok güzel bir kızla tanıştım ve onunla çıkmaya başladım. Neyse olaylar gelişti ve artık onun da bizim evde benimle beraber kalmasını teklif edicektim. ancak önce bu konuyu ev arkadaşımla konuşmam gerekiyordu. Arkadaşıma gittim ve durumu anlattım sevgilim bundan böyle bizde kalsa senin için sorun olur mu diye sordum. Ancak aldığım cevap karşısında beynimden vurulmuşa döndüm, arkadaşım bana madem ev arkadaşıyız ve aynı evde kalıyoruz her şeyi paylaşmamız gerektiğini söyledi ve bu duruma göre kız arkadaşım haftanın 4 günü benim yanımda kalıp yatıcaksa haftanın 3 günü de onun yanında gidip onun odasında yatağında uyuması gerektiğini söyledi, ben bunu duyar duymaz şok geçirdim

Bu söylediğin şey beni gerçekten çok kırdı dedim tabi ki, oda arkadaşıyız kankayız ve her şeyi eşit bir biçimde paylaşmalıyız bu nedenle kız arkadaşımın haftanın 4 günü benim yanımda kalmasına asla müsade edemem haftanın 3 günü benle kalır 3 günü senle kalır kalan 1 günün de yarısında sende yarısında bende kalır böylece eşit bir biçimde olayı halletmiş oluruz dedim Ama arkadaşım bir türlü bunu kabul etmedi tutturdu ben dönüşümlü istemem diye ben bu duruma çok sinir oldum ama belli etmedim sizce onu 3.5/3.5 formülüme nasıl ikna edebilirim?

Arkadaşımla sevgilim yüzünden kavga ettik?