Jigololuk yaptım çok zor durumdaydım?

Bundan 3 yıl önceydi yine temmuz ayıydı, ortalık yine cayır cayır yanıyor, vantilatörü kendime çevirmişim, tereyağında erimiş örgü peynir gibi çekyata yayılmış, 5 merdivenli evimin odasında televizyon izliyordum. Berbat ve pislik bir durumdaydım, gözümün önünden geçen farelere üzerimde dolaşan hamam böceklerine bile aldırış etmiyordum. Bir an önce bu borçlarımı ödemeliydim kimse de elimden tutmuyordu. Arkadaşlarım en güzel diskolarda eğlenirken ben komşudan ekmek dileniyordum, bir zamanlar sabahki ekmeği akşam yemeyen ben artık 3 günlük küflü ekmekleri arıyordum. Ayağıma ayakkabı alacak para ne de bir kış günü giyecek ceketim vardı. Bir gün lokantada bir işe başladım, garsonluğa girdim ikinci haftasında patron artık lazım değilsin hakkını helal et dedi ve tekmeyi vurdu borçlarımı bile ödemeden bir anda işten atılmak bana çok koymuştu o gün eve gittim ağladım ağladım ağladım...

Bir gün cafenin birine girdim ve iki kahve içmek için oturdum. O gün ne tesadüftür ki yıllar önceki arkadaşım salça yalçın aramıştı, biz ona lisedeyken salça yalçın derdik. Ona durumumu anlattım aslında bana bir iş ayarlayabileceğini çokta güzel para kazanabileceğimi söylemişti. İçimden bu salça bana ne ayarlayabilir ki derken; bu salçanın arkadaşının abisi jigolo dükkanı açmış. Bana borçlarını iki günde ödeyecek parayı bulursun dedi. Salça bir git Allah aşkına ölmüş anne babamın kemikleri sızlar dalga mı geçiyorsun dedim ve telefonu yüzüne kapattım ama arkasından düşünceli düşünceli, dalgın dalgın eve gittim, karnım o kadar açtı ki evde sadece yarım ekmek vardı. Bizim bu salçanın fikri öylesine kafamı kurcalıyordu ki, icra memurları babaannemin köyden gönderdiği hasırı bile almışlardı, yakında elektrik suyuda keseceklerdi. Çaresizdim ve artık salça yalçının teklifini kabul ettim! Ama aklımdan çıkmıyor, her gece başımı yastığa koyduğumda tavana bakıyorum, yaptığım sekslerden bile bir şey anlamıyorum artık herşey çok rutin geliyor bana şimdi soruyorum bu bir mecburiyetin kaçınılmazı mıydı yoksa?

Jigololuk yaptım çok zor durumdaydım?