Kov burcu sevgılım durup dururken beni terketti acıklama bile yapmadan geri dönermi neyapmalıyım
Cevabın nedir?
+1 yılKova burcları genellikle bir kişiye değil, bircok kişiye sevgi göstermek ister. Sevgililik onlar icin zor gelir, kendilerini kısıtlanmış hissederler. Baya özgürlükcüler, dediğim gibi bir yere ait hissedemezler kendini
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbeni de ortada hic bir neden yokken tek mesejla boğa burcu terk etti.
04 Yorumla- +1 yıl
mesaj da Ayfer bitirelim yazıyordu ve sadece tamam yazabildim hala nedenini bilmiyorum açıklama dahi yapmadı ve ayni siniftayiz her gün suratima bakıyor ve kızlarla konusuyor.
- +1 yıl
abi ya sorsam bir bok değişmez ki giden gidiyor olan bize oluyor be.
Geleceğini Sanmıyorum Ama Umursamaz Olursan Arayıp Sormazsan Tilkinin Dönüp Dolaşıp Geleceği Yer Gene Kürkçü Dükkanıdır :)
10 Yorumla
+1 yılKovaya su koymaz isen rüzgarlar onu savurur deli kız
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahaha 😁😁😁😁😁
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 946 cevap paylaştı.
+1 yılSebepsiz terketmesinin kova burcu olmasıyla ne alakası var?
10 Yorumla
+1 yılSürahilerle takıl onlar terk etmiyor. Kovalar hep böyle.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen gittin ya şimdi bütün kovalar aynı gelecek bana deseydin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKova burcuysa kesin döner.
03 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki hayır.
Kova burcuyum. Geri dönmem ben
012 Yorumla- +1 yıl
İlklerde bir sebep yoktu durup dururken yazmadı bende sorun ne ise yeter artık yuzyuze konusak deidm. Sureklı erteledı ama gun ıcındede hıc yazısmıyoz tabı görüşcegımız gunu beklıyorum. Sonra dayanamadım ev arkadasları ıle msjlasatım arkadasları ile aram iyidi söylemeyın dedim onlar söylemişler. sonra ev arkdası ile cafede denk geldım git evde konus dedi bende gittim kapıyı acmadı ve ben gitmeden arkdası aramıs gelıyor demiş yok gelmesın demiş. Sonra bana baya agır mesaj yazmıs... sana bekle görüşcegimiz günü dedim sen beklemedın arkadaslaırm mesaj atıp benı yargılama yok boyle yok şöyle dıye hakkımda senden beklemezdım utan kendınden. Arkadasımla cafede karsılas oda senı bıze göndersın sence ben evde dururmuyum artık sımdı yolun huzurlu huzurlu acık olsun dedi ve benı engelledı vatshaptn
Kova burcu olunca ne oluyor onu anlamadim
03 YorumlaBenim kova boyle birşi yapamaz
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılKova burcu dengesiz oluyor. anlamak zor
024 Yorumla- +1 yıl
Bu burcun insanini anlamak zor gercekten. neyi niye yaptigi belli olmuyor
- +1 yıl
bir bakmissin dönmüş. uzulme
- +1 yıl
Sen arama. ariycak seni. sadece bekle. ayin 13 u gibi falan arayabilir
- +1 yıl
Ayin 13 une kadar bekle sen ;)
- +1 yıl
Haber alacaksin. ama hic yazma ve arama
- +1 yıl
His diyelim. kuvvetli birz
- +1 yıl
Tamam 😉😙
- +1 yıl
Dediginiz tarihten daha once mesaj atti bana. Neyapiyon ne ediyon filan dedi. Sok oldum tamda ben yazmayi dusunuyordum. Ama bir kac bisye duymus arkadaslarindn onlari sormak icinmis sozde. Sinra yeter artik agzi olan konusyor dedim biz konuslim dedim oda tamam dedi gorustuk. Fakat arkadas olalim dedi bir kac ozelligim varmis begenmiyormus arkadas olunca izlerim huylrin degistiyse sevgili olurz dedi. Bende degistirim dedim onlar sikinti degil inanmiyorum dedi. Sonra dedim sevgili olarak deneyelim dedim ozamn 10 gun dedi. Bende dedim yok 1 ay zar zor kabul etti. Simdi konusyoz ama herzamnki gibi cok yazmiyor ve biraz soguk sanki
- +1 yıl
Sende uzerine fazla dusme. umursamaz davran. dikkat cekmeye calisiyor akli sira ;)
- +1 yıl
Yıne terketti beni çok gec mesaj yazıyordu bende gec yazım dedim bir gun boyunca yazmadım sonra yazdım kısa kısa cvplar verdi. Sonra bir anda ara konusalım gönlünü alıö dedim sramıycsm dedi. Sonra ısrar ettım acmadı gece. Sabah oldu gunaydın yazdım cvp vermedi bir anda sana karsı birşey besleyemediğimi fakettim dedi. Sksam konusalım bir araya gelip anlık hareket etme. Yine bana süre ver 10 gun sonra bulusalım dedi ta neyapcam brn
- +1 yıl
Bunun hayatinda baska biri daha olabilir mi
- +1 yıl
Kafana takarsan onu geri getiremezsin. takmiycaksin, kendi hayatina bakacaksin. onu surekli dusunursen senin onu dusunmesine firsat vermessin. birak ne hali varsa gorsun. sen kendini degersiz hissettikce baskalarinin da senin degerini gormesini engelliyorsun
- +1 yıl
Hayir yazma sakin
- +1 yıl
Istedigi zaman ariyor, istemedigi zaman aramiyor. kafasina gore yani. sana cok deger veren biri olsaydi bunlari yapmazdi zaten.
+1 yılBurcuyla alakasi yok klasik erkek iste
04 Yorumla- +1 yıl
Aynisi ben yasadim br kac ay once cok guzel konusuyoduk ama bir turlu nasil biri oldugunu anlayamiyodum cok degisik konusmamaya basladi 2gun sonra sevgilisiyle insta hikayesine resim koydu.
Amaci ne bilmiyorum
Erkekle rboyle iste - +1 yıl
popona takma ya sen burda aglarken o egleniyo hic bisey takma baslarda zor olcqk da sonra bunun icin mi zaman harcadim uzuldum bukdr diceksn
+1 yılAdamı boğuyosundur o yüzden bende kova Burcuyum fazla baskıya gelemez kovalar sakinleşmesini bekle üzerine gitmeden konuşmayı dene ve bitti dediysem de kesin bitirmiştir üzgünüm.
015 Yorumla- +1 yıl
Konuş canım baya olmuş umarım düzelir ilişkiniz
- +1 yıl
Kova Burcu 😂😂 tuhaftır
- +1 yıl
Bana mesaj attı nasılsınfilan dıye tm 1 ay sonra ki tam ben yazmayı dusunurken. Fskat maksadını snlayamadım sonra bazı arkadslarının söylediği bir iki cümleyi söyledi. Onlsrı sordu. Bende yeter artık bızden baska herkes görüşüyor yüzyüze gelelim dedi. Görüşme ayarladı, gittim bulustum. Yenıden barısırız diye düşünüyordum aslında fakat öyle olmadı
- +1 yıl
Arkadas olalım filsn dedin bende begenmediği bir kaç özellik varmış arkadaslık süresinde o özelliklerimin değiştiğine inanırsa yenıde başlsrız drdı. Bende ne srkadası sevgılı olsrak baslayalım sonra olmzs olmaz zaten. 10 gun sevgili olalım ozaman dedi, olmazsa bitiririz bende 1ay dedım simdi sevgiliyiz birbirimizi deniyoruz
- +1 yıl
Üstüne gitme derim mesaj at tabi de cvp vermesini bekle umarım mutlu olursunuz senin burcun ne peki?
- +1 yıl
Pardon merve anlatmamisim olanlari 1 ay denuyelim dedi. Daha 1 hafta olmadan yine ayrildi. Surekli gec yaziyirdu bende oyle yapinca 1 gun boyunca gecede arkadaslarinin yaninda idi yazmadi. Bur dahaki gun 6 gibi yazdi bende ona 11 de cvp verdim bilerek. Aradim acmadi neden acmiyorsun ac dedim bu saate kadar merak etmedin simdimi ediyosun dedi. Ac konusalim gonlunu alirim dedim. Acmiycam dedi. Sinra acmadi uyucam dedi cvp vermedı msjlara. Bende mesaj yazdım yarın guzel uyan bu sacma ınadı bırak drdım iyi geceler dedim. Sabah gunaydın dedım cvp vermedı 3 saat sonra aradım o arada bır gunydun dedı. Brnde teli ç dedim yıne hayır dedi. Neden dedim öyle işte dedi. Sonra yalnız dha mutluyum dedi. Sonra yinemi ayrıldık dedim evet dedi sana karşı birşeyler hissetmediğimi frkettim dedi. Bende sacmalama yine sinirle sacmalıyorsun akşama görüşüp konusalım dedim. Bsna bır 10 gun sure ver kendıme gelim dedi oyle konusalım dedi. Bende tamam dedim. Sen ne anladın merve kütfen söyle
- +1 yıl
Canım bence değmez boş ver o kişi de baya abartmış kimse vazgeçilmez değil kendini kaf dağında görmesin seni kırmamak için bu şekilde davranıyor uzaklaştırma çabasında 😒😒
+1 yılkoç burcu olsa dönerdi.
00 Yorumla
+1 yılKova burcuyum boğa kadını terketti
021 Yorumla- +1 yıl
Ne yaparsa yapsın geri dönemez
- +1 yıl
Orda misiniz derken pardon
- +1 yıl
Neden affedeyim ki bir kere bitmişse bitmiştir ölse geri dönemez
- +1 yıl
Affederim o zaman
- +1 yıl
İlklerde bir sebep yoktu durup dururken yazmadı bende sorun ne ise yeter artık yuzyuze konusak deidm. Sureklı erteledı ama gun ıcındede hıc yazısmıyoz tabı görüşcegımız gunu beklıyorum. Sonra dayanamadım ev arkadasları ıle msjlasatım arkadasları ile aram iyidi söylemeyın dedim onlar söylemişler. sonra ev arkdası ile cafede denk geldım git evde konus dedi bende gittim kapıyı acmadı ve ben gitmeden arkdası aramıs gelıyor demiş yok gelmesın demiş. Sonra bana baya agır mesaj yazmıs... sana bekle görüşcegimiz günü dedim sen beklemedın arkadaslaırm mesaj atıp benı yargılama yok boyle yok şöyle dıye hakkımda senden beklemezdım utan kendınden. Arkadasımla cafede karsılas oda senı bıze göndersın sence ben evde dururmuyum artık sımdı yolun huzurlu huzurlu acık olsun dedi ve benı engelledı vatshaptn
- +1 yıl
Bişey diyim mi
- +1 yıl
Seni sildiyse sende onu sil çünkü bir kere seni engelledi seven insan bunu yapmaz kesinlikle seni sevmeyen insana zorla kendini sevdirmeye çalışma bu benim fikrim
- +1 yıl
Diyorum ya kendini zorla sevdirmeye çalışma bırak uğraşma kendisi geri dönecek o esnada bir sürü kızla konuşmuş olacak
- +1 yıl
Sizin fikriniz değişcek pişman olmucanız emin olun
- +1 yıl
Ara ara nöbet geçirceniz şubatta ayrıldım 6 ay boyunca hep ağladım kaç gece ölmek istedim o kadar çok sevdim ki şu an allahım iyiki olmamış diyorum iyiki
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. burçtan kaybettin. yay olsa belkiydi. yazık olmuş.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yıliyiniyetini bozma
yola devam00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurçla ne alakası var ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Donmezzz
09 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBurç ne alaka
01 Yorumladönmez asla
014 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Boşver daha iyi
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl