Ailesini seçti, ben de ayrıldım. Doğru mu yaptım sizce?

Merhabalar ben 7 yıllık bir birliktelikten ayrıldım sebei ise şu ben her zaman evlenelim evimizi kuralım dedim ilişkimizin ilk 1 yılından sonra annesinin haberi vardı babasının haberi yoktu annesi tamam babası ile konuşcam ama zamanı değil diye diye 1 yıl daha atlattı bu arada bunun bir abisi salakça bir suç yüzünde ceza evine girdi sürekli zaman geçiyordu 3 yılında felan ben sürekli yineliyordum hadi evlenelim hayatımızı kuralım diye sonra annesi mahkeme olayları var felan diye biraz daha beni erteledi bu şekildebi 3 yıl daha geçti işte bu arada babası şöyle diyormuş benim oğlum ceza evinde iken bu eve ne gelin gelebilir nede bu evden gelin gidebilir kız arkadaşıma kaçalım dedim bir çok kere aldığım cevap yok kaçarsam namus olayına dönüşür annemi öldürürler nasıl kız yetiştirdin sen diye cevabı aldım tamam bekleyelim dedim bu arada maddi gelirim iyi işim gücün süreki evimi rahatlıkla geçindirebilicek bir mesleğim var ama abisi içen gezen tiplerden biri askerden önce suç işlediği için cezaevinden çıkar çıkmaz askerede gidecek öyle bir sorunu daha var bunların hepsine rağmen ben annesi abisini bi akrabası ile cezaevinde nişanlandırdı ve beni evlenelim diye diretirken annesinin bana söylediği cevap ne acelesi var diye idi bu olaya çok sinirlendim abisini nişanlamasını ve kız arkadaşımla konuştum gel bak bu son teklifim ya kaçalım yada ben senden ayrılıyorum hayatıma başka bir insanla devam edicem yok ben kaçamam annemi öldürürler dedi iyi o zaman sana ailenle mutluluklar yollarımız ayrıdır artık dedim ve ayrıldım

Şu an nişanlıyım ve pek yakında düğünüm var ama ayrıldığım kişi zaman zaman seni çok özledim en sonunda canıma kıyacam tarzı mesajlar atıyor bende kendi düşen ağlamaz dedim sen aileni seçtin bende başka birini yakında düğünüm var evli biri sayılırım bidaha beni aramazsan ikimiz içinde iyi olur dedim bu işin geri dönüşü yok artık dedim
Ailesini seçti, ben de ayrıldım. Doğru mu yaptım sizce?