görücü usulü evlenecektik Aileler tanıştı Tanışma aşamasındayız O kişi anlayışlı sanıyordum geçmişimi anlattım ne kadar şiddet gördüğümü ve bileklerim kestiğimi ve boynumu çizdiğimi Arkamda duracak sandım anlayış gösterecek bana manevi destek verecek sanıyordum arkamda duracak Bak ne diyor bana Size onu terk etmem doğru mu?
Evleneceğim kişiyi bıraktım sizce doğru yapmış miyim?
Bu çok büyük bir ön yargı. Biz insanız, robot değiliz. Herkesin çok ağır geçirdiği dönemler olabilir. Bunu atlatmak önemli, belki hayatındaki kişi yardımcı olabilir sana tabii iyi birine denk gelebilirsen. Hiçbirimizin garantisi yok ne yaşarız bilemiyoruz. Bence en doğrusunu yapmışsın.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Asıl böyle merhametsiz, kadını m. alı gibi gören, onun duygularını anlayamayan ruhsuz mandalarla evlenmemek gerek. Çok iyi yapmışsın sakın evlenme bununla. Ayrıca sana öneri zayıflıklarını, hatalarını kimseye anlatma. Hele de kocana asla. Psikoloğa gitmeni öneririm travmatik şeyler ciddidir. Ailenin koynuna alacağı kişiyi seçmesine izin verme. Allah bütün çocukların, yaşlıların ve kadınların yardımcısı olsun...
Hassas bir konu. Tohumu sevgi olan her ilişkinin meyvesinde empati de vardır. Anlayışlı olmasını beklemen doğal. Ama şunu da bilmen lazım: Kimse kimsenin yara bandı olmak zorunda değil. Bence ayrılmakla doğru yapmışsın. Bu vesileyle kendine iyileşmek için zaman tanı.
Geçmişini anlatmaya alsın hele böyle görücü usulüyse. Hata yapmışsın olucak olsa bile devam etmeyin evlenince yüzüne her kavgada tokat gibi çarpar bunları en iyi ihtimalle
Yaşadığın şeyleri henüz atlatamamissin ki.. hayatına alacağın kişiye bunları anlatarak ne gibi beklentiye girdin bunu anlamak güç.. yeni bir ilişkiye girmeden ilk önce gecmisindeki travmaları aşman en doğrusu olacak..
Eskiden yalamış olabilesin psikoloğa gittiğini atlattığını söyle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kusura bakma çok haklı bu tip geçmişi olan kadınlar bunu tekrarlar Evliliğe taşımandan endişe etmiş. Bende defalarca gördüm Evliliği zehir ediyorlar adama Doğru karar vermiş
Bunları konuşan senin erkek arkadaşınsa evet haklı. Saygı sadakat önemli. Aldatma varsa zaten neden evlensinki adam herşeyi önceden görmüş tanımış bitmesi ikiniz için de iyi olmuş bence.