Evli komşum sürekli pencereden kaçamak bakışlar atıyordu ben yüz vermeyince şimdi ters bakiyor perdeyi hızla çekiyor flan daha önce perdeyi hiç kapamiyordu
Soruyu ve cevabı anla önce kadını rahatsız etmeye hakkı yok kimsenin ama kadın kendi istiyorsa bunu olmaz diye de bir şey yok ünlüler yapınca gayet normal karşılıyorsunuz ama fakire sıra gelince hep bir edebiyat türküsü
Pardon da senin karın birine göz koysaydı sonra o adamla bir şeyler yaşasaydı bu kadar geniş olabilir miydin? Fırsatı değerlendirmiş iyi yapmış der miydin adamın arkasından?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tabi ki doğru yaptın uzak dur valla yarın esraya dideme çıkarsınız allah korusun
Uzak durduğum için sevap kazandimmı
Sen bu mallıkla çatal kaşık seti bile kazanamazsın
Niyeki
Herşeyden de bi anlam çıkarılmaz arkadaş ya
adı üstünde EVLİ, o yüzden uzak dur. Görebileceğin cama çıkma bile ayıptır ya
Sen doğrusunu yapmışsın
En iyisini yapmışsın
Gel bide bana sor
Kadın istiyorsa bir sakıncası yok
Aslında sonradan pişman olmadım değil
Kanka zoraki ya da senin onu rahatsız etmen tabiki doğru değil ama o seni rahatsız ediyorsa istiyorsa bence fırsatı degerlendir
Abi bu nasıl karakter adamın da bir namusu var
Bir de fırsat diyor
Soruyu ve cevabı anla önce kadını rahatsız etmeye hakkı yok kimsenin ama kadın kendi istiyorsa bunu olmaz diye de bir şey yok ünlüler yapınca gayet normal karşılıyorsunuz ama fakire sıra gelince hep bir edebiyat türküsü
Ay saçmalık şerefsizliliğin fakiri zengini mi var ne ahlaksızsınız
Al işte buyur burdan yak
Kendileri her türlü haltı yerler ama başkasına sıra gelincede ahkam keserler bunlardan hayatta her zaman vardır
Ndndndmfmslsld kendileir derlen sen beni tnaımıyorsun bile mal herif şerefsizlik içine işlemiş
Kendileri derken sen beni tanımıyorsun bile şerefsiz herif
Şu yazdıkların bile yeterli senin kişiliğini göstermeye o yüzden boş konuşuyorsun şu an
Pardon da senin karın birine göz koysaydı sonra o adamla bir şeyler yaşasaydı bu kadar geniş olabilir miydin? Fırsatı değerlendirmiş iyi yapmış der miydin adamın arkasından?
Valla anlamaz bu mal herif abla
Mal ki ne mal
AHLAKSIZ HAYASIZ
Ya sizin anlamadiginiz anlamak istemediğiniz olay buradaki kadın zaten ahlaksız gözü dışarda bir kadın
Ya bir kesin boş konuşmayı ya canım soruyu cevabı bir anlayın önce malmisiniz malakmisiniz
YA ADAMA BUNU DEMEN DOĞRU MU? O zaman senin karın ahlaksız diyelim ee karşıdaki adam karınla bir şeyler yaşasa normal Mİ karşılayacaksın
S. GİT
Ş E REFSİZ
Ya mal oğlu mal kadın ahlaksızsa adam da mı ahlaksız olsun erkeklerin namusu yok mu
İçinde kalmış. Bu işin sonu belli
Kalmayacak şey değil ki afet
Ya trol yapıyorsan senin varya
@__scaffold__ zaten yapacağı var bir de namuslu ayaklarına yatıyor sgsh
Ne troli lan
Yalan borcumuzmu var