+1 yılçok üzüldüm sizin adınıza sizi sevmeyen biri beklemek nasıl bir duygu iyi bilirim onun bir mesajını beklersiniz telefona bakıp canım nasılsın demesi sizi bu dünyadan alıp götür başka bir hayal alemine onun sesini duymak sizin içinizi ürpertir aşk bu sizin yaşadığınız ama karşı taraf üzgünüm bunu size karşı hiç duymamış bu anlattıklarınızdan sadece sizin o anki hislerinizi duygularınız saflığınızı kullanmış değerlendirmiş gibi geldi bana sizinle eğlendikten sonra sizden uzaklaşmış seven bir erkek kadının yanında olur ona destek olur onu bekletmez seviyorsa benimle evlenir misin der bunu demeyen evlilikten hiç bahsetmeyen erkek zaten sevmez sevmek kolay bulunur ama evleneceğin insan çok zor bulunur herkesi seversiniz ama biri ile evlenirsiniz oda doğru insan gerçekten sevdiğiniz insan sizi bu kadar bekleten bir insanı halen seviyor olmanız umut etmeniz sizin açınızdan üzücü gelse bile size o sevgiyi veremez gene terk eder mutsuz eder benim size tavsiyem bir an önce unutun onu ve size siz olduğunuz için seven geçmişinizi
önemsemeyen size değer veren biri ile mutlu olmanızı söylerim31 Yorumla- +1 yıl
şunu da eklemek isterim seven insan sevdiğine değer verir kıymet verir gözü gibi bakar korur
En İyi Cevaplar
- 34 Yorumla
- +1 yıl
Teşekkürler :(
- +1 yıl
Bir ışık, moral veren söz ya da verilen cevaplardan kendime bir yol çizerim belki aklımdan iyice çıkartıp atarım diye yorumları bir umutla okuyorum. Siz de sözleri ve yazıları çok değerli bir yazarımızı örnek vermişsiniz bana... teşekkür ederim.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni çok iyi anliyorum.8 aydir bir kac kere ayrildik ve hep döndü döndüde daha iyimi oldu hayır saygili iliskimizi git gelleriyle mahvetti beni sabrimi hep kullandı geldiginde onu bekledigimi biliyordu hep oylede oldu ama uygun degildik oda farkindaydi bende ama ayrilamiyorduk aramizda bitmeyen bir çekim vardi ve malesef artik 10 gün önce çok kötü bir şekilde bitirdim iliskimizi hakaretler kufurler ederk ve bitti ama hala aklim onda biliyorum oda dusunuyor ama donecek yüz birakmadim onda aylardir bana uygun isi gucu duzgun biri var teklif eden ama aklimi kendimi ondan alamiyorum çok zor ama aramam artik çok kırdı beni unutmaya calışmak en iyisi elbet unutulcak diymi kimler unutulmadiki..!
211 Yorumla- +1 yıl
Çok benzer tarafları var. Ama tıpatıp aynı değil... üzülmek keşke bir işe yarasa... duygular ve güçlü bir çekim vardı kısmı birebir uyuyor. Kötü söz, hakaret ya da küfür yok... benim tarafımdan tek 1 kelime hatta. bile olmadı. İsteyen taraf kendisiydi çünkü bu defa... sizin içinde çok üzüldüm. İnsanın içi ve kalbi nasıl acıyor biliyorum çünkü... sevmek bu olsa gerek... bedeli çok ağır
Cevap sahibi+1 yılBaşindan dedimki bak uygun degiliz olmaz bu iliski senin için cok zor olur hayir dedi istersrm hersey olur neden olmasin dedi ve beni kendine baglamakucin elinden gelenin fazlasini yapti elde etme elde tutma duygulariyla ne zaman isin cicim aylari bitmeye basldi iliski ciddi ciddi ilerlemeye basladi o cesaretli adam gitti. Yapamam sen iyi birisin sonumuz yok ben sana bisey veremem demeye basladi buba ragmen yine birakmadi beni. ayrildi geldi ayrildi geldi. oyuncak etti iliskimizi cunku paylasimlarimiz cok ten uyumumuz inanilmaz imkanlar var güzelim olgunum hizmet ediyorum kim birakirki.! Cok uyardim yapma dedim ya kal ya da git kalicam dedi yine gitti ama yine geldi taş olsa catlardi inan onunda dusundugunde kizsada hak verdigini biliyorum. ama ne onemi varki ben ona oda bana iyi geliyoduk ne oldu hiç :(
- +1 yıl
Bizimki 2 seneye yakındı... hiç olmaz e sonumuz yok demedi... daha ustaca ve üstünkörü manevralarla sorularimı ve beni geçiştiriyordu. Ciddilik ve evlilik meselesine getirince konuyu... ciddiyetsizliği, rahatlığı ve kendinden bulunmaz hint kumaşı kadar emin , beni kaybetmiyecek tavırları yüzünden ben ondan bir kaç kez ayrıldım çok defa. Keşke bizim bir sonumuz yok bu işin sonu evliliğe varmaz diyecek kadar mert olsaydı..
Cevap sahibi+1 yılEvet belkide daha ustacaydi seninkinin durumu ama emin ol sonumuz yok demesi bile faydasiz bunu soylemek degil mesele arkasinda durmak ama onuda yapamiyordu gidemiyordu gitsede dayanamiyodu buda cok kötu her gelisinden umutlaniyorsun sevdigin icin şans vermek istiyorsun. ama herseyin farkindasin aslinda boşver diyorsun yaşa mutlusun yani bir süru duygu karmasasi ve bu bir sure sonra cıldirtmaya basliyor iliskide etkisiz eleman oluyorsunuz eger güclu bir karakterseniz kendi içinizde savas basliyor ve birde bomba patliyor. Aşkmi savaşmi belli degil vazgeçmekse en zoru..
- +1 yıl
Son cümleniz muhteşemdi... Aşk mı savaş mı belli değil!!! Kendi içinizde savaş yaşıyorsunuz...:((
Cevap sahibi+1 yılEvet savaşmaktan beklemekten Aşkinız anlamsızlasiyor boyle olcagina hiç olmasın yok dersin mantigi var bende. Ama once içinizde bunu hissetmek lazim enerji vardirya bitmeyince bisey yapamadigimiz iste onu artik bitirmek için dusunmek lazim ve icimizde aklimizda bunun sahte anlik mutluluk oldugunu ve elbet bitecegini biteceksede ne kadar erken biterse o kadar daha az acı çekmecegimizi dusundugunuzde kendiniz cekiyorsunuz zaten benim şu an yaptigim bu gelicek onlayken mutluyum ama yanimdan ayrildiginda ne olcagini ne dusundugunu ya da baska birini arayip aramadigini dusunmek o mutlulugu anlamsizlastirmaya basladi. Ki boyle hissediyorsam ortada yanliş olan birseyler var olmaliki hissediyorsun adam sana bunu hissettiriyor.
- +1 yıl
Doğru bunun aynını bende hissediyorum uzun bur süredir. Hep kendine sakladığı, gizlediği, ve benim bilmeni istemediği bir kısmı var hayatının. Bu kendine olan güvendizliğinden mi? Yoksa, bize düşündürdüğü sebep olan, arka planda, uzakta ve benim yanımda değilken karıştırdığı bir şeyler mi var? Hissi ister istemez içine yerleşiyor insanın bir süre sonra...:( ve bunların hepsinin toplamında düşünceleri ve o kişiye olan duyguları da değişiyor insanın. Her ne kadar o yoğun ve güçlü çekim ve enerji içinizde bir yerde öylece kalsa da, ona olan kısmında eksilmeler başlıyor...
Cevap sahibi+1 yılMalesef hem güvensizler hemde bu güvensizliklerini gizlide olsa başkalariyla goruserek konusarak tamamlamaya calisiyorlar. benim. nerdeyse butun hayatimin icindeydi ama bazen ben onun hic birseyini bilmedigimi dusunuyordum. bu kadar sevilmek ilgilenilmek herseyi bu kadar duygu yuklü yaşamak onlar icin şaşirtıci ve vazgecilmez oluyor ayni zamanda korkutuyorda çunku erkek olarak eksik hissediyor aslinda veren hep biziz çunķu bize bisey verememek ya da vermemek ezik hissettiriyor. birde ne istedigini bilen biriyseniz kontrol edemiceklerini dusunuyorlar kalirlarsa köle olcaklarini dusunuyorlar buda onlarin kafasini katistiriyor ve istemeselerde tek carenin gitmek oldugune karar veriyorlar. siz istediginiz kadar birlikte berseyin ustesinden gelebilecginizi anlatsanizda faydasiz
- +1 yıl
İnanılmaz, sanki iki kişi, ayrı ayrı ve birbirinden habersiz aynı erkeği sevmişiz... diyeceğim nerdeyse. Bu kadar benzer özellikler ve duygular yaşanabilir mi gerçekten? Birbirinden haberi bile olmayan belki başka şehirlerde yaşayan iki kadının hayatında?
Cevap sahibi+1 yılBu hayatta herşey olur işin içinde erkek varsa :)) hangi şehirdesiniz o veya siz?
- +1 yıl
Bunu burdan yazmak istemiyorum, isterseniz... özelden yazıp söylerim... ama yapamam çünkü siz gizli kullanıcısınız. Ben sadece bu kadar benzer şeyler ve aynı duygular yaşanabilir mi 2 farklı kadın tarafından? a vurgu yapmak için söyledim o son yazdıklarımı?,
+1 yılUnutun sanirsin -- ama geceleri yine aklina gelir sadece mutluymus gibi yaparsin onu kandirmak icin ama öylede kendini kandirirsin aslinda sahte Gülüslerinle aslinda icindeki firtinalari kimse bilmez o icindeki firtinalar nasil kopiyor bir bilseler kalbinin acisini bilseler... bilemezler bir tek sen bilirsin.. öyle
22 Yorumla- +1 yıl
Doğr hayat devam ettiği için, hepimiz bu çarkın içinde bir şekilde dönmeye devam ediyoruz... bu esnada neler olup bitiyor bizde içimizde, bizden başka bilen var mı?
- +1 yıl
bir tek Allah ve sen bilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılsizin sorunuza Nejat İşlerin şu sözü çok güzel açıklar bende katılıyorum
https://i.hizliresim.com/ZLpqPo.jpg
Evlilik gerçekten sevdiğin güvendiğin kafa yapın uyan insanla olur böyle birini bulursan evlenmek istersin evlilik hayalini kurar ve bu sevgilini hayat arkadaşını eşini kaçırmamak için ona evlilik ile hislerini duygularını anlatmaya ifade etmeye çalışarak onunla evlenmek istediğini dile getirirsin. Sizin 2 yıl süren ilişkinizde erkek arkadaşınız size evliliğin "E" sinden bile bahsetmemiş sizin beyninizde kalbinizde bunlar geçerken bunu duymak o ise sizinle takılmak gezmek tozmak eğlenmekle daha mutlu olmuş sizinle aynı evi aynı hayatı paylaşmak istememiş sizi eşi olarak görmemiş zaten evlenmek istese 2 yıl içinde size evlilikten bahsederdi ama sonuç hüsran evlilik düşünmediği için sizin kalbinizi kırdı incitti göz yaşlarını akıttı ruhsal sağlığınızı psikolojinizi bozdu sizsiz geçen günlerde kimlerle oldu aklına siz geldiniz mi acaba? siz onun için göz yaşı dökerken siz onu beklerken gelsin evlenme teklifi etsin sizin kalbiniz kırık beklerken... Size değer vermeyen sevmeyen umursamayan üzen bir insan beklememek gerek bu insana nasıl güveneceksiniz size yaptıklarından sonra? onu unutup sizi gerçekte seven değer veren önemseyen kıymet bilen en önemlisi "EŞİ" olmaktan gurur duyan birini sevmeniz... İnşallah bundan sonra mutlu huzurlu neşeli sıkıntısız bir yaşam sizle olur o kırılan kalbiniz mutluluk için yeniden çarpar atar bir ömür boyu mutlu olursunuz...30 Yorumla
+1 yılsizin yorumlarınızı ve üyelerin yorumlarını okudum ben cevabımı veririm ilk önce sonra nedenini açıklamak isterim ben olsam bu ilişkinin üstüne bir sünger çekerdim ve tamam kaldırıp bir rafa koyardım çünkü 2 yıldır bu kişi ile ilişkiniz olmuş 5 6 ay değil evlenmek için gerekli olan zaman fazlası ile olmuş geçmiş bu dönemde size hiç bir şekilde evlilikten bahsetmemiş siz hep beklemişsiniz onun ağzından benimle evlenir misin cümlesini beklemişsiniz ama bu kişi sizinle aynı düşünceye sahip değil sizi sever yanınızda mutlu olabilir ama belki sizi eşi olarak görmedi yakıştıramadı kendisine ailesine ailesinin sizi kabul etmemesinden korktu size olan sevgisi hiçe saydı kendi ve ailesini sevgisine tercih etmiş olabilir ailesi sizden daha değerli gelmiş ikinci bir alternatif sizi hiç sevmedi öyle gözükerek sizinle zaman geçirdi iki sonuçta bu kişinin sizinle evlenme niyetini olmadığını gösteriyor zaten olmuş olsaydı siz bu soruyu sormaz onunla mutlu bir yaşam sürer olurdunuz sizi sevmeyen için 2 yıl beklemek hala umut etmekte ayrı bir sabır aşk bu ama karşılığı olmayan bir aşk sizin toparlanıp bu aşktan yavaş yavaş sıyrılıp hayata dönmeniz gerek. Bol şans dilerim.
10 Yorumlabirlikte geçirilen zaman ve paylaştıklarımız ağır basar ve yine de onu unutmam hep kalbımın köşesinde saklar ondan kalan anılarımı degerle anarım. olmuyorsa olmuyor ne olacakların üstüne başka olacaklar ekledim. sonucta yine olmuyormus bunu gördüm. şimdi ise hepsi kalbimde bir anı. hepsının ısmı bende bir aşk buklesi :) hayatına bak cabuk geçer bilirsin..
10 Yorumlabu anlattığını harfi harfine yaşıyorum... 6 aydır beklyrm belkide kimse olmadı bu zamanda hayatımda belki döner diye... ben ayrıldktan sonrada çok koştum barışsın diye hatta arada yine dayanamayıp halini hatrını soruyorum korkuyorum birşy gelmesin diye başına belkide ondan... ama bazen kendi yoluna bak diyorum bakalım neler olacak zor ama
12 Yorumla- +1 yıl
Hemde çok zor :(
+1 yılHer tartışmada ayrılık bahsini açan insanlardan olmadım, öyle insanları da sevmiyorum. İlişki sabır gerekten birşeydir ve bnun hakkını vermek gerekir. Eğer benim bu sabrıma rağmen ayrıldıysak o ilişki gerçekten bitmiştir. Tekrar barışsak bile hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını bildiğimden kendi yoluma bakarım ve o an yaşanan ne varsa geride bırakırım.
00 YorumlaAçıkcası bu durum o kişiyi gerçekten sevip sevmediğimle alakalı. Eğer gerçekten sevmişsem (sadece seks için değil) bir umut kapısı hep açık kalır.
Lakin sevmeyip sadece zaman geçirdiğim biri ise açıkcası aklıma bile gelmez, hatta ismini bile unuttuğum insanlar var bazen düşünürüm neydi ya ismi bunun diye :D00 Yorumla
+1 yılIşık yok tüm bağımı kestim ama unutamadim alıştım sadece
13 Yorumla- +1 yıl
Ben henüz alışma evresini tamamlayamadım. 1 ayı daha yeni ayın 14 ünde tamamlıycam. Ben ve aptalca iyi niyetim, olumlu düşünüp hep umut etmem... belki de o kadar çok sevgi sözlerinden ve hiç ayrılmayacağımızdan bahseden birinin, bu kadar adi, yalancı ve sahtekar olabilecegine,,, inanamamaktan... kısaca hiç sevmemiş olabileceği ihtimali çok korkutucu.:(
- +1 yıl
Sanırım aynı duyguları paylaşıyoruz. Kendilerine aşık edene kadar çabalamaları. Sevmeye başladiktan sonra kendini geri çekmeleri. Ama hep agızlarında geleceğe dair hayalleri olan yalancı adi ve asla adam lafını haketmeyen erkekler. Bir de benim ki 3 gun sonra baskasiyla sevgili oldu
- +1 yıl
Ahhh bu çok daha yıkıcı bir durum.. çok üzüldüm.:((
+1 yıltekrar bir ışık yoksa o yolda ilerlemeye de gerek yoktur
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsam ayrilmam , ayrilmissam sevmiyormusum demektir. Sevmedigim bir insanida beklemem hayatima bakarim!!
22 Yorumla- +1 yıl
Siz değil o ayrılan...
- +1 yıl
Ayrilan sevseydi ayrilirmiydi? Seni sevmeyen insani beklemeye gerek yok..
Uzak dururum. Az hatırlamaya çalışırım. Unutmak mümkün değil :)
10 Yorumla
+1 yılEğer bir ümit edeceksem ayrılmam, mücadele ederim. Ama ayrılmışsam zaten her şey bitmiş demektir. Tabii ki yaşanmışlıklar, anılar var ama inan hatırlamamak için müzik dahi dinlemem.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılNeden ayrıldığıma bağlı mesela son sevgilimi hemen hemen hergün görmeme rağmen ben konuşmuyorum duyduğuma göre barışmak istiyormuş ama ben onu unuttum bile
00 Yorumlaayrıldıktan sonra bile devam ederim. bazı anlar olurki tam karar verme zamanı işte o zaman vazgeçersin. tabi bunun süresi ona olan sevgisine baglıdır
09 Yorumla- +1 yıl
"Tabii bunun süresi ona olan sevginize bağlıdır" mı demek istediniz? Yoksa onun size olan sevgisi mi " ? Son kısmı anlayamadım.
- +1 yıl
Yok rica ederim. Sadece okuduklarımdan bir mana çıkarmaya çalışıyorum...
- +1 yıl
O size, senin... özelliklerini erdemini, kişilikli oluşunu, şahsiyetini, iyiliğini ve bana kattıklarını hiç bir zaman unutamam. Ben seni uzaktan sesini duymadan da görmeden de severim, bununla da yetinirim... deyip gitmişse.! Ve sizi bir daha ne mesaj nede tlf hiç aramadıysa... nede bu mesaj dan sonra siz onu aramadıysanız...
- +1 yıl
O ayrıldı zaten bu sözleriyle
- +1 yıl
Şunu size hatırlatmak isterim... eğer onun hayatına biri girerse dediniz... benimkine de girebilir..:) öyle değilmi? İnsanoğlu yalnız yaşamak için yaratılmamış. Yeni gelenin eskinin yerini tutacağının bir garantisi mi var? İnsan bu kadar kolay mı bir sürü kişiyi sevebiliyor?
- +1 yıl
ha o terketti. dönecegini sanmam. böyle terkediş birinin teklifini reddedersin ya çok iyisin ama ben sana layık degilim felan o turden şeyler. ben sen terkettin sandım. ayrıca duygusal boşluk oldumu ne olacagı hiç belli olmaz. seni terkeden o kişi saniyeler içinde aklından kaybolabilir
ayrıldıysam zaten kafamda bitmiştir herşey.. herkes kendi yoluna ;)
00 YorumlaBeklemem.
Kendimi yipratmaya gerek yok yeni bir aska basla.00 YorumlaHiçbir ümit yoksa uzaklaşırım ondan unuturum beklemenin anlamı yok.
00 Yorumla
+1 yılBir ümit varsa sonuna kadar denerim ama yolun sonuna geldiğimde de yapacak bir şey yok
00 Yorumlabana değer vermeyeni değil beni seveni seçerim boşuna onu beklemek o şimdi kimlerle gezer eğlenir seni düşünür mü siz bekleyin onu belki zevkini alınca size sığınmak için gelir
10 Yorumlane kadar uzak durursan dur elbet karşına onunla yaşadığın bişey cıkacak. seviyosan cok kötü koyacak. unutsanda unutmasanda iki ucu b*klu deynek.
uzaklık araya girmişse ümit felan bence yalan01 Yorumla- +1 yıl
Evet girdi ama mesafe hep vardı zaten başından beri. Ben birini kalbinde yaşattığın ve sevdiğin zaman onunda bir öneminin olmadığını düşünüyordum. Yanılmışım söylenenler hep yalanmış meğer... üzülmek belki gözyaşı ne fayda
Onu hatırlatacak herseyden uzak dururum, sen ona bir şans daha vermişsin ama o geri dönmemiş, seni satanı sen bedavaya ver pembeli
20 Yorumla
+1 yılbu konuda soyle diyebılırım ayrılığın sebebinin detayı onemlı geri dönülmeyecek beklenmeyecek sebepler vardır ya da umut edilcek sebepler vardır
00 Yorumla
+1 yılBelki diye ümit ederim onu tam olarak kaybedene kadar vazgeçmem...
00 Yorumlaböyle bişeyi beklemek saplanıp kalmak demektir... önüne bakmak gerekir...
00 Yorumlakişisine göre değişir.
Beklediğimde olabilir.
Beklemeyeceğim de!00 Yorumlaunuturum herkezin bir gün gideceğini bildiğim için zaten en baştan fazla bağlanmam
00 Yorumlasaat sabahın 8i be arkadaşım.
12 Yorumla- +1 yıl
:( biliyorum, ama işte bazen insanın aklına geliyor. Saat filan dinlemiyor
Valla ben bekliyorum bakalim nolcak sonu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer ümidim yoksa beklemem
14 Yorumla- +1 yıl
Ümidi yaratan insanın kendisidir, bitiren de öyle... belki karşısındakine olan sevgisini içinde yaşatması ya da öldürmesiyle ilgilidir tüm bu beklemek ve hala umudu kaybetmemek...
Cevap sahibi+1 yılBence bu konuda yanılıyorsun.
Giderken o insan bize açık kapı bırakmasaydı bizde ümidimizi devam ettirmiyor olurduk.
Ben çok bekledim ve hala bekliyorum ama açık bir kapı bıraktığı için..- +1 yıl
Bende öyle :( cevabım yanlış anlaşılmış
Cevap sahibi+1 yılÇok zor malesef böyle beklemek.
Günden güne umudunla beraber tükenmek.
+1 yılBekliyorum belki gelir ümit işte :D
00 YorumlaUmut yoksa beklemem..
*Zaman çok kıymetli..00 Yorumla
+1 yılO değil de soruyu gördüm yine hatırladım..
00 Yorumla
+1 yılAyrılık zor bir şey de olsa tüm bağı koparırdım.
00 Yorumla
+1 yılElbette. Öyle yaptım zaten
00 Yorumlageri dönmeyeceksem
kesin küfür ederim00 Yorumlaunutmak zorundayım ne yapabilirim ki başka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılooaaaoooaaaooaaooaaaaaa...
00 Yorumla
+1 yılEvet...
00 Yorumla
+1 yılUnut gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUnuturum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026