Çok teşekkür ediyorum @KızlarSoruyor @Esra_bayram
Seni terk eden sevgilinle tekrar barışır mısın?
Çok teşekkür ediyorum @KızlarSoruyor @Esra_bayram

Ben açıkçası barışmak istemem, o güven kırıldıktan sonra eskisi gibi olmayacak.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#kullenenAsk
08 Temmuz, 2023 Cumartesi 23.23
Terk ediş sebebine bağlı diyeyim ve kendisini gerçekten sevdiğim biriyse ve belki aradan uzun zaman geçmiştir o da beni düşünüp ona rağmen geri geldiyse barışırım tabiki. Birini sevmek cesaret ister, dışarı da bir dünya kız var kadın var her istediğine gidip açılabilir başarabilirsen gönül eğlendirip hiç birini sevmeyebilirsinde ama bu seni kahraman yapmaz, kalbini kıran seni terkedip yalnız bırakan birini hala seviyorsan sen bir kahramansın bu cesaret ister çünkü sonu acı da olabilir tatlı da olabilir.
Hayır istesemde barışamam çünkü ben çabuk soğuyan kırılan bir yapıya sahibim birde inatçıyım zaten , aşkından delide olsam bizde biten bitmiştir giden gitmiştir oturur ağlarım zırlarım ama geriye doğru bakmam çünkü biz sevildikce çiçek açıyoruz ruhumuzu sevmekten sevilmekten besliyoruz zaten biz bunu hissetmessek biz kendimizi kimsenin yüreğinde yük etmeyiz o kalpten sessizce uzaklaşırızz çünkü yengeç 🦀 burcu olmak bunu gerektirir öyle degilmi @Barış_LonelyForever ablasının gülü sen ne düşüyorsun bu konuda
Aynı benim gibi bir kafa yapım var hiçbir şeyi unutmuyorsun gerçi bana fikrini sormadın ama neyse
Bende aynı senin gibi düşünüyorum ablam eline sağlık güzel yazmışsın 🍀
Ben eğer barışırsam kendime saygım yok ve değer vermiyorum demektir. Bunu yaşadım o kadar çok ağlamıştım ki aylar olmuştu artık gözümde yaşlar kalmamıştı ve bana döndü ona öfkemi küstüm bağırdım çağırdım ama hala içimde kin öfkem var o yüzden asla affetmem affetmedim de zaten bir de bana gelmiş son şansın diyor.
Kesinlikle doğru yapıyorsun zaten şöyle bir şey söyleyeyim bu nasıl bir şey biliyor musun hani fabrikadan cam üretimi olur, o cam kırılırsa eskisi gibi olmaz ya işte öyle
Evet bende onu dedim kıra kıra paramparça ettiler
O yüzden birleştirilse de eskisi gibi olmuyor Ben de artık gideni gittiği yere bırakmaya karar verdim kim olursa olsun
Hayır, her zaman aşkta mantığı ağır basan taraf olmuşumdur. Ne kadar aşık olursam olayım böyle bir şey yaşadıysam düşünürüm, bir karar veririm, affetmem sanırım. :)
Bence de doğru bir karar olabilir
Yine de büyük konuşmayacağım ben. Başa geliyor sonra😅
Aynen 😂
Cevap
23Cevap
Exten next olmaz geç oldu ama anladık
Hayır beni terk eden sevgilim ile tekrar barışmam hiç bir şekilde beni terk eden bir kadın zaten benim sevgimi de saygımı da güvenimi de boşa saymış demektir ve bunları hak etmiyor demektir zaten beni terk edip beni üzen bir kadını tekrar sevmeme imkansız ayrıca güvenemem de bu yüzden de tekrar barışmam ayda dönse bile hiç bir şekilde ben kabul etmem kendisi kaybeder.
Genelde suçu terkedende bulurlar gunah keçisi yaparlar o kişiyi ama kişinin neden terkettiğini de bilmek lazım, ilişkideyken çok üzülüyordu belkide karşı taraf onu duyup görmüyordu daha cok kırılmak yerine ayrılmayı tercih etmiştir, durduk yere terkedende var tabi onlar insan değil zaten, durduk yere gideni bende kabul etmem, ama giderken haklı sebepleri olan insanla bir kez daha denenebilir
Hayır. Geçtik o yollardan sonuç ise sadece üzüldüğünle kalıyorsun. Bir kere giden her zaman gider. Sağlıklı ilişkiler dilerim her insana.
Kesinlikle öyle zaten aşağıdaki yorumdaki hanımefendi de barışmış ve pişman olmuş
Kesinlikle katılıyorum ancak onu çok yalnız kalan insanlar yapar
Neden terk ettiğine bağlı. Barışabilirim elbette.
Eskiler eskiden güzeldi prenses ama kusura bakma biz eskici değiliz alamıyoruz der kapatırız telefonu 😀
Krall büyük konuşma aman yokluk kötü 😂
Valla ben o kadar rahat değilim gidene dön demeyiz. Bunun büyük konuşmakla alakası yok.
Giden kadınlar pek gelmez zaten
Gideni döndürürsün de.. Ne gerek var? Hayat devam ediyor yeni aşklara yelken açmak gerek
Sende haklısın ama güden de gelende aynı oluyor sonuçta kadın
Olur mu lan öyle şey 😂 her insanın karakteri farklı biriyle 5 dk konuşamazsın biriyle evlenirsin mesela
Kadın kadındır krall işine gelmezse vicdani olmaz Lami olanın vicdani olmaz
Terkedenle barışmam dıttırsın gitsin... bi kere yapan bidaha yapar... elimi bırakanın elini tutmam😏
Öyle olmak gerek
Neden terk ettiğine felan bagli yasananlara bağlı bir çok sebebi olabilir bilemedim
Sende haklısın nedenleri önemli
Hem de birkaç kere barışmışlığım var aynı kişiyle ama artık bitti ya
Yani bak birkaç defa diyorsun demek ki gerçekten
Eski sevgiliyle asla yeniden başlamadım başlamam da
Zaten kesinlikle eski tadı olmaz
Barışamayacağımız şekilde ayrıldığımız için kafa rahat 😂
Ayrıldın mi
Bi 15 gün önce evet.
@birsenfonisairi beni sildiğin sevgilin mi
Yok ya o kızın üstüne... köprünün altından çok sular aktı 😂
Sen sen ol kimse için hiç bir arkadaşını değişme
Güvenemem ki.. Unutmam yaptığını ilk fırsatta bende aynını ona yaparım o hırs olur zaten bende.
Bazen kendime çok kızıyorum neden insanlara değer veriyorum diye
Nasıl
Sonradan gerçek yüzünü görüyoruz
Birkaç hafta önce bu soruyu sormuş olsan muhtemelen evet derdim. Ama şimdi hayır ne onu ne de onun gibi birini hayatımda istemiyorum.
İşte zaman böyle anlık değişiyor
Neden terk ettiğine göre durum değişir ama exten next olmaz pek
Kesinlikle deneyen vardır belki ama
Asla deyip büyük konuşmak istemiyorum ama hayır. Kendisi döner ve af dilerse, gerçekten güven verirse belkiiii
Hadi hadi sen de özlemişsin bekliyorsun 🤣
Neden terk ettiğine bağlıdır. Bir kez terk eden, seviyorsam barışabilirim. Ama ikinci kez aynı nedenden dolayı gidiyorsa, tekrar dönüşü olmaz...
Hiç terk edilmedim, hep terk ettim ama tekrar barismazdim
Tipik kadın
Tipik degil , sebebi biraz sapittigi icin barismazdim en son aptalligi yuzunden kaza yapcaktik az kalsin , aşiri kontrol delisi bir cocuk cok uzerimde baski kuruyordu ayrica cok uzerime geliyordu
Peki nedenini sordun mu
Seviyorum diyor ama böyle sevgi olmaz , takintili birisi , ve cok saplantili en son yuzumu dovme yapmis en son ona kavga ettik ayrildim ,
Yüzüne dövme mi
uzun mesele boş ver
sence neden boyle erkekler
Benim öyle olmak için hiç fırsatım olmadı değer verdim kazık yedim
Çoğunun kişiliği gelişmemiş
Aslinda kişilik gelismemesi degil , Annesi ve babasi yoktu cok uzun zaman iliskimiz vardi belk ondan baglandi diye dusunmustum ama bilmiyorum artik
Sizde hata gidip böylelerine şans veriyorsunuz sonra tüm erkekler kötü oluyor aynı bizim yaptığımız hatalar gibi
öyle deme o kotu birisi degil, sadece cok baglandi galiba , kimse kusursuz degildir yaa degil mi
Valla güzelim mantıklı olacaksınız annesi babası olmayan adam, boşanmış adam aile bağları olmayan adamın kafa gidik olur ondan sevgili olmaz psikolojjk sorunlu olur
Barismam ama kapıma da gelirse benden çekeceği var surundururum
Ayrılık yaşadığım birisiyle tekrar birlikte olmayı tercih etmem
Hayır barışmazdım o güven bir kere kırılıyor
Hayır, barışmam. Düzgün bir ilişki olsaydı zaten kimse kimseyi terk etmezdi.
Terketme sebebine bağlı. Ciddi bir durum yoksa barışırım
Barışmazdım, çünkü bir kere bozulmuş. Artık ne duygular ne güven ne saygı eskisi gibi olur.
Neden terk ettiğine bağlı mantıklı bir sebebi veya bir hayvanlığım kaynaklıysa neden olmasın
Bir Muharrem İnce sözü “Ben kimsenin yedek adayı değilim”
Terk edenle neden barışayım tekrar terk etsin diyemi :)
Hele birde kadınsa haklısın
Asla barişmazdim çünkü artık napsakda eskisi gibi olmaz ve kendimi yorariz zaman kaybi o yüzden eski sevgili eski flört asla olmiycaz şeyler her şeyin yenisi iyi diye boşa demiyorlar ☺️
Evet özledim ama ben terk ettim svhwlaacjs
Manyak ya. svhwlaacjs terk edilmek kötü
Terk edilmedim ki hiç..🤔
Şanslı bir insansın ya da çok güzel seviyorsun
Şanslı değilim, öyle olsaydım şu an sevdiğim kişi ile devam ediyor olurdum..
Zaten neden bilmiyorum ama kimse sevdiği ile olamıyor
Affetmem, hatırlamam, bağışlamam
Pala gibi oldu,,😂😂😂
Onu baz alarak yaptım 😂😂
Sen Takipçi kabul etmiyor musun
Yok, sadece tanıdıkları
Otomatik olanları bile kaldırıyorum üşenmeden
Anladım bir kaç defa ettim çıkmışsın
Evet
Sen bilirsin dostum
Ben terkedilmrdim hiç hep terkeden ben oldum
Zaten terk eden hiçbir şeyi düşünmez olan terk edilen olur
Kimse de durup dururken birini terk etmez bence karşı taraf da ne tamam de beni terk etti diye düşünsün biraz
Vallahi söz konusu kadınlar olunca her şeyi bekliyorum az önce bir kadının birinden daha kazık yedim
Kadınlaedan bu kadar korkmayın adam yemiyoruz
Belki de tanıdığım kadınlar beni hep yaraladığı için böyleyim
Eh o da şans meselesi
Bence karakter meselesi
Büyük bir olay ve saygisizlik, aldatma olmamışsa barisirim
Barıştım pişman oldum
En güzel örneğisin işte geri dönülmemesi gerekiyor
Ne soylim ki ona yapmış zaten yapacağını 😐
Hayır ne işim olur, geçmiş geçmiş tir.
Giden gittiği yeri mutlu etsin güle güle 👋
Bu konuda cevabım çok net, hayır.
Red eden kiz var barustim ama hata ettim