Kadınlar erkeğin boynuna atlayınca veya öpünce erkekler hemen barışıyor...
Peki erkekler kadına sarılsa veya öpse kadın hemen barışıyor mu?
Sanırım bu sefer anlatabildim🤔
Yoksa canından bezdirene kadar devam mı edersiniz?
Şu linkteki videoya aynen katılıyorum, erkekler uzatmıyor, kadın gelince hemen barışıyor ama kadınlar uzattıkça uzatır, uzatır da uzatır 😂
Videoyu da izleyelim lütfen : ))
Küsmek demeyeyim de tavır koymak diyelim, küsmek biraz çocuksu bir tabir oluyor. Benim bu tür şeylere tahammülüm olmuyor direkt tavrımı koyarım, çiçektir çikolatadır bana fayda sağlamaz. Kolay kolay da tavır almam aldıysam vardır bir şey, benim ki bezdiren cinsten o yüzden. Günler sürer, haftalar sürer, herkes ayağını bi denk alsın.
Videodakinin tam tersi de yaşanabiliyor nadiren de olsa, düşünüyorum da erkeğin kincisi, naz yapanı hiç çekilmez. Erkekler doğaları gereği fiziksel temasa, dokunuşlara her daim hazırdır, kadın da konuşmaya, anlatmaya her daim hazırdır, erkek o yüzden çabucak affediyor aslında. Kadının git demesi de gel gönlümü al demesidir, kadınlar çelişkilerle dolu, erkekler gibi dümdüz değil. Kadınlar daha hassas ve fevri, kavgalar da bir çırpıda siliveriyorlar anıları, resimleri, duygusallar çünkü. Erkekler ise kadınlar kadar duygusal olmadıkları için resimleri silmez. Ben de sevdiğim kişilere yeniliyorum, belki naz yapardım sadece, o da uzun sürmezdi, hemen barışırım, zira sadece sevdiklerime yeniliyorum. Sevdiğim adama, sevgilime yenilirim, bir buse, bir güleryüz hemen affetmemi sağlardı lakin hatanın boyutuna göre de değişebilir, bazen taş da kesilebilirim.
Cevap
2Cevap
Ben sevgilime eşime zaten küsmem hiç bir şekilde. bana çok çocuksu geliyor küsmek.
Hemen barismasam da en fazla 3 gündür benim sinirim saman alevi gibi çabuk geçer ve hemen yumuşarım🙄
Maşallah çok azmış
Tabii canım hiç olur mu, naz mutlaka yapılmalı ama sizin bu nazlar erkeğin ömründen gün alıyor haberiniz olsun : ))
Şimdi buna cevap verirsem konu bambaşka yerlere ulaşacak : ))
Bence de : ))
Ben küs kalamam hiç. Hemen gülerim. Bu huyumu sevmiyorum ama. Karşıdakine beni kırma cür'eti veriyor.
Neden küs olduğuma göre değişir azıcık süründürmeyi severiö
Ben pek küsmem kızarım ya da kırılırım 😄 bu da uzun sürüyor bazen, duruma göre değişiyor
Küsmek değilde kırılıyorum ben genelde. Uzun sürmez pek.
Bwnim küskünlükler fazla sürmez 🥹 dayanamayıp özlerim
Ben küs kalamayan tip. Sarılıp öperim aklını çeler yine küslük gütmem
Ya ben dayanamam ki, atlarım hemen boynuna sevdiceğimin ☺
Gönlüm çabuk olur.
Küs kalmaktan hoşlanmam.
Küs kalmayı sevmem onun bana yaklaşımına bağlı.
Kiyamsm sevgilime
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?