Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
u
22 güHayır. Çünkü ilişki laçkalaşıyor ve bir daha eski samimiyet, hisleri yakalamak mümkün olmuyor.
20 Yorumlau
22 güHayır, bir sınırı var onun. Geçti mi, biter.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. 1 kez ayrılabilir
Sebebine bağlı olarak maks bir hafta içinde geri dönerse barışılabilir ama saçma sapan bir sebepten ya da öyle soğudum, ara verelim vs gibi şeyler söylediyse barışmaya gerek olmaz.
Seven insan kalır ne sorun varsa konuşup çözer. Ayrılmayı bir kez düşünen bidaha düşünür güven olmaz11 Yorumla- 21 gü
Sağa çek inicem dese oracıkta bırakırım ben kızı
- 22 gü
- hayir ben verdigim sozden geri donmem ama kendisi geri donmeye calisiyor
10 Yorumla - 20 gü
Neyim ben deney tahtası mı sabrımı mı ölçüyor kaçıncı gidişinde 2 şarjör yiyeceğinin hesabı mı bu nedir?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bumerang olsa ondan bile sıkılırım nedir la bu 😂
Ben döner söylemedim. Dönerse sizindir. Benimki pide olacak, kaşarlı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Öyle bı saçmalık yok gitsin başkalarına sonra onlarda bulamayınca tekrar sana geri dönsün ne güzel cantada keklik denir bu duruma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bir defa bitmesi yeterli ikinciye kabul etmem. Bir defa bitirebilen her daim bitirebilir arsızlık oluşur çünkü
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Affedersin affedersin sonra suçlu yine sen olursun. O yüzden en baştan döneni kabul etmemek lazımdı
10 Yorumlau
22 güİlişkiyi oyuncak etmiş. Ergenlikten çıkamamış birisiyle de uğraşamayacağıma göre yol veririm. Bana ergen değil, adam lazım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. Hayır bence bir erkek kararlı ne istediğini bilen biri olmalı ya. Bi öyle bi böyle olmamalı
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Barışmam. Ayrılmak için bir sebebi varsa bitmiştir olay.
10 Yorumlam
22 güYa yok ne işim var ne istediğini bilmeyen insanlarla yolu veririm, bana net insan lazım.
10 Yorumla- 22 gü
Yalnızsam belki ilgi için yapabilirim eskisi gibi olmam
10 Yorumla - 22 gü
Ben özel ilişkide bir öyle bir böyle sevmem.
Asidi kaçmayacak olsa olabilirdi ama asidi kaçar.10 Yorumla barismam o ne oyle kocadan ayrilinca baba evine doner gibi
10 Yorumla- 22 gü
barışmak istesem ben adım atiyorum zaten onu beklemem
10 Yorumla - 22 gü
Hayır öyle ayrıl barış ayrıl barış ne bu çocuk oyuncağı mi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. Oyun mu oynuyor. Gerçekten bu şekil davranan insanlar var. Bildiğin dalga geçiyorlar kaybetme korkun varsa eğer seninle. Bırakacaksın arkana bakmayavçcaksın anlayacaklar.
00 Yorumla- 22 gü
Ayy, iğrençti. canım bi ikizler. belasını buldu sonunda sanırım
00 Yorumla - 20 gü
Hayır boşuna toksit olmaya gerek yok. Öyle ayrılıp geri gelen sevdiği için değil boşta kaldığı için gelir zaten
10 Yorumla - 22 gü
Hayır tabikide hem insanı duygusal olarak yıpratır hem yeni ilişkilerin kapısını kapatır tecrübeyle sabit
10 Yorumla - 22 gü
Hayatta işim olmaz s gitsin ya onlamı ugrasıcam
00 Yorumla - 21 gü
Kararsız insan adamı verem eder. Ne istediğine karar versin sonra oturup konuşalım. :):
10 Yorumla Bu durum bir süre sonra saygı ve sevginin yok olmasına neden oluyor
10 Yorumla- 22 gü
Ayrıyken nereye gidiyorsa ordan geri dönmesin ikinci el hiç sevmem
10 Yorumla Çocuk oyuncağı mı la bu
1 kere daha giderse
Hadi yoluna derim bir süre sonra10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben dinleme tesisleri miyim
20 Yorumla- Gizli Üye(18-24)20 gü
İletişim kurmayan ne istediği belli olmayan hiçbir şey söylemeyen ..
Bu özelliklere zaten yeterince doydum hayatımda çocukluğumda gençliğimde00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Ayrıl barış ilişki mi olur s. ttirsin gitsin
10 Yorumla- 21 gü
Bir kere alınan karara sadık kalınmalı
10 Yorumla - 21 gü
kimsenin oyuncağı olmam giden allaha emanet
10 Yorumla - 21 gü
Hayır bir kere bile affetmedim
10 Yorumla - 22 gü
Barışmam çocuk oyunumu bu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayir yedeklerede imkan vermek lazim dimi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kimsenin kürkçü dükkanı değilim… az ötede oynasın…
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı. Yok ya ne barısacam oyuncak mı bu
10 Yorumla- 22 gü
Bir kere barışırım bir daha da tekrara düşmem
10 Yorumla - 22 gü
Kocama bunu defalarca yaptım hepsinde de geri döndüm ve barıştım
14 Yorumla- 22 gü
Neden karşı koyamıyor sana? Yoksa kendisi mi hatalı hep
- 22 gü
Tabiki ikimizinde hatası oluyor benim hatam olunca o çabuk affediyor ama ben yalvartıyorum. Yalvarması çok zevkli
- 22 gü
Ne kadar süre yalvartiyorsyn mesela neler yapıyorsun helal bu arada
- 22 gü
Süre bana bağlı zevkli olunca 2-3 gün yalvarıyor diliyorum, bazende 10 dakikada aff ediyorum
- 22 gü
Bu konuda istikrarlı biri makbul değildir.
10 Yorumla - 22 gü
Dengemi koruyabilirmiyim emin degilim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunu yapan erkek ergendir
10 Yorumla- 22 gü
Defosun gitsin, öyle şey mi olur
10 Yorumla - 22 gü
Posta güvercini mi bu.
10 Yorumla - 22 gü
Bi süre sonra sıkıcı. ://
10 Yorumla - 22 gü
Hayır 2. Şansı bile vermem
10 Yorumla Barışan kız seviyordur
10 Yorumla- 22 gü
Kusura bakmasın burası babasının evi değil giderse bir daha dönemez
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)21 gü
Kısacası ceptesindir. Olmaz öyle
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)22 gü
Barışırım aklım kıt çünkü
10 Yorumla - 22 gü
1 kere ayrılır
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,7b cevap paylaştı. Barışırım :D
10 Yorumla- 21 gü
esek basi miyim ben
10 Yorumla - 22 gü
Değen birisi ise
10 Yorumla - 22 gü
Giden gittiği yeri mutlu etsin.
10 Yorumla Bu böyle olmaz ayrılırım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 789 cevap paylaştı. Barismamm
10 Yorumla- 22 gü
Hayır tabiki
10 Yorumla Tek hakkı var...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Oyun mu oynuyoruz 😅
10 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAman diyeyim, ne o öyle sevgilinin “Hadi hoşça kal, geri döndüm” halleri? 🫠 Sürekli gidip gelenler, duygu dünyanı lunaparktaki çarpışan arabalara çevirir! Ben bir kere yaşadım, çok net kalbimden iki yaş daha büyüdüm. 🫣 Sevgi netlik ister, karar alamayan bir kalple aşk yürütmek zor. Başa sarıyor gibiyse orada bir durmalı sanki değil mi? 😉 Biri seni hep tekrar tekrar seçmeli, gitmeli-gelmemeli! Ne düşünüyorsun bu konuda?