Sevgilimle ayrıldık çok acı çekiyorum dayanamıyorum yaşayamıyorum bu acı beni öldürüyor ailem olmasa kendime zarar vericem ben napıcam bu acı beni öldürüyor beni yiyor bitiriyor napıcam ben :/
Cevabın nedir?
+1 yılhop orada dur kardeşim, kendime zarar vereceğim nedemek ya olurmu öyle şey. bak bende aynı durumdayım ve biliyorum o duyguyu. 20 gün oldu benimde 2 senelik ilişkim biteli. ilk günlerce acın çok olur ama inan bir hafta sonra acı değil üzüntün kalır.. zamanla geçiyor. hem daha dur bakalım barışırsınız belki belli olmaz o. ayrıca daha çok genciz, bende aynıyım ve önümüzde koskoca bir hayat var, emin ol ileride başkaları çıkacak gene mutlu olacaksın. hayata umutlu bak yeni hedefler koy kendine. aynı yoldan yürüme bundan sonra. canınıda sıkma. dünyada bir çok insan var bizim gibi ve emin ol hayatın kuralı bu. o yüzden sen dik dur hayata karşı yeni şeyler araştır yeni şeylere yönlendir kendini. sakın kendime zarar vereceğim deme. arkadaşlarınla buluş tek başına kalma, yak bir sigara hiç olmazsa, en azından o anlıkta olsa unutursun acını.. ama tek başına bırakma kendini kafanı dağıt.. üzülmek çözüm değil, çözüm ileriye göre hareket etmek.. dayan geçecek..
32 Yorumla- +1 yıl
inş zaman herşeyin ilacıdır derler ama bilmiyorum
- +1 yıl
Bu yorumu iyi ki atmışsınız o kadar beğendim ki...
Her cümlenin üzerindeki sihir bambaşka bir şey olsa gerek..
Bu yazı gerçekten bana iyi geldi, en azından hayatın yaşamaya değer olduğunu hatırlattı. Bunun için size çok teşekkür ediyorum, umarım hayatın kötü yanlarına değil de iyi, güzel yanlarina odaklanarak minicik bir umut kırıntısı da olsa ona tutunarak bir hayat sürebiliyorsunuzdur. İnsanlar farklı; herkes ayni olsaydı farklı diye bir kavram olmazdı önemli olan içindekileri ayırt edebilmemiz. Mutluluklara odaklanin , tekrardan çok çok teşekkür ediyorum tesadüfen karşıma çıktı ve bana çok şey hatırlattı sağlıcakla kalın..
En İyi Cevaplar
Kendine hakim ol. Kendine vereceğin zarar asla bir şeyleri yoluna sokmaz. Hatta senin için olumsuz şeyler söylerler. seni acımasızca eleştirirler.. Zamanla unutursun. Gün gelir bu gün burada yazdıkların için pişman olacaksın. Mantıklı davranmalısın. Tabii biz burada ne söylersek şu an için sen yine de kendi içinde olup bitenleri yaşamak isteyeceksin. Sabırlı olmak zorundasın. Üzerinden geçen her saniye seni bu girdaptan uzaklaştıracak. Emin ol...
Kim bilir belki her şey yeniden düzeliverdi. Her şey eskisinden daha güzel oldu. Ama sen sabretmezsen neticeyi göremezsin..
''Gençlik damarı akıldan ziyade hissiyatı dinler; his ve heves ise kördür; akıbeti görmez.'' der üstad.. Bunun için yanlışa düşme.. mantıklı davran.. Selametle..11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürIer
+1 yılniye sen doğduğunda göbeğini sevgilinmi kesti..?
bi saçmalamayın ya, bi sirkelenip kendinize gelin... hayatta acı çeken o kadar insan varki, küçücük çocuklar binbir türlü hastalıklarla boğuşuyo, müslümanlar katlediliyo, anneler babalar evlatlarını kaybediyolar onlar bunlardan sonra hala yaşayabiliyosa sana ne oluyo... bütün bunları bi düşün ondan sonra hala ölmek istiyosan öl durman hata...64 Yorumla- +1 yıl
ağzını öpeyim
- +1 yıl
:))...
- +1 yıl
Binebzede olsa rahatladim
Allah yardımcın olsun çok zor bir durum zaman dicem zaman demek bile canını acıtacak iyi gelen hiç bir şey yok sadece sürekli konuş sürekli kötü yanlarınızı anlat kendine yalnız kalma internneten konuş birileri ile dışarda konuş arkadaşlarınla aşk filmi izleme aksiyon bilim kurgu izle kendine yeni kararlar al sakın birileriyle unutmak için çıkmayı düşünme otur sakin ol kendine gelmeye çalış
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
22Cevap
+1 yılsen boyle oldugun surece hosuna gider kendisi icin.birisi aci cektigi icin ama sen rahat olirsan bu sefer o senin konumuna duser bosver sallamiyomis gibi dusun iyi numarasi yap herkeseki kulagina gitsin guclu ol biraz mutlu olduguna dair sinyaller ilet ina bak noluyor mutsuz olan o olacak
20 Yorumla
+1 yılSaçmalamayı bırak. Yaş aralığına bakarak diyorum ki gençsin daha. Bir sevgiliden ayrıldın diye acıtasyon yapmana gerek yok. Biri gider biri gelir. Aklını başına topla böyle salak salak düşünme bir insan başka bir insana bu kadar kötü hissettirmez. Kendine hakim olursan iki güne geçer bi duygular.
Ne acısı allasen? Bıçak mı saplıyolar? Öyle bişi yoksa, bir yerin de yanmadıysa deme acı macı.
Toparlan.18 Yorumla- +1 yıl
benim kalbim çok hassas ya ben iIk çıktığımızda onada dedim gidiceksin başIamasın dayanamam diye ben kolay kolay unutamamya
- +1 yıl
Gidiceksen başlama diye bi ilişkiye başlasan ben olsam giderim. İlişkiler biter. Bunu kabullen. İnsanlar gider. Kolay kolay unutursun ama kısa sürede unutamazsın. Onunla ilgili şeylerden uzak dur o zaman ya. Daha ne diyeyim. Bi insan gitti diye yapılmaz böyle. Git kendini dine ver uzaklaş dünya nimetlerinden rahatlarsın. Ya da gerçek bi erkek ol sorunun üstünden gel. Bebek gibi mızmızlanma.
- +1 yıl
bende senin...
- +1 yıl
demesi kolay
- +1 yıl
Demesi de yapması da kolay. Halihazırda yapıyorum hatta ben. Sen sadece bahane üretiyorsun.
- +1 yıl
kafamdan geçen kendime zarar vermek ve ömür boyu ona vicdan azabı çektirmek çünkü çok rahat yediremiyorum ben acı çekerken rahat olmasına dayanamıyorummm
- +1 yıl
Git öldür kendini tamam. Kimse arkandan seni aramicak ama bil. Bi annenle baban. Onlar da alışır. Ölmek senin işine yaramıcak.
Bana da bi zararı ya da yararı yok. Git öldür kendini.
İlaç içmek garanti değil o yüzden ben derim ki bıçağı masada sabitle, sivri ucu dışarı bakcak şekilde. Sonra da kafa at bıçağa. Öl öyle.
Ya da tabanca varsa damaktan beyne doğru tut, ateşle. Hiçbişi hissetmezsin zaten, başta bi acıyo ama beyin hissiz zaten ve bilincin de gider kısa süre sonra. - +1 yıl
Ya da hem bileklerini hem de boğazını aynı anda kes. Bilincin gitmeden önce de kalbine saplayıver.
kardeşim bak sen iyi değilsin. ayrılmak çok kötü bir şey. maalesef hayatın gerçeği. ama hayat bir imtihan bu dünya amacı cennetti kazanmaktır sen de böyle imtihan oluyorsun. duygusalsın ama duygusallık beladır insana her şeyi yaptırır. kendine ve çevresine zarar verir. akıllı ol mantıklı düşün her şey geçici bu kaderinde yazılıydı allaha sığın daha güzellini hak ediyorsun kendini toparla dünyanın sonu deği hayat devam ediyor yenisini bulduğun an eskisini unutacaksın
01 Yorumla- +1 yıl
inş
- Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılAllah sabr versin kardeş dua et dua ve zaman seni bu durumdan kurtarıcak merak etme eğer o haksızsa haksız yere bitirmişse ah veya beddua etmişşsen yüzde yüz tutar merak etme olmassa git yapıştır suratına çoluk çocuk oyuncağı değil bu işler ...
01 Yorumla- +1 yıl
düşünüyorum zaten hiç bi sebeb yokken gitti
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimse için kendine zarar wermeye değmez unutursun alışırsın onsuzluğa sıkma canını o yokken de sen wardın dımı yasıodun yıne yasarsın gecer bak sadece onu dusunme kendı sesını dınleme yanız kalmamaya calıs film izle gez toz bırak hakedene werırsın sevgını dunyanın sonu degıl
00 Yorumla
+1 yılZamanını üzülerek boşa harcıyosun . İlerleyen günlerde üzüldüğün şu zamanlar için daha çok üzüleceksin . Şİmdi anlamsız belki bu söylediğim ama o gün geldiğinde çok iyi anlıyo insan . Günlerini üzülerek harcama hiç kimse vazgeçilmez değildir
10 Yorumla''Öyle Çok Yanarki Canın,Dünyadaki Bütün Suçları İşlediğini Sanırsın, Oysa Sadece Sevmişsindir...''
cümlesi geldi aklıma .. Oda geçer merak etme , geçecekte hayırlısı olsun .41 Yorumla- +1 yıl
söz güzelmiş gerçekten
Alısıcaksın zamanla üzülme demiyorum üzülüceksin. Düzelir demem de manasız kalır cünkü üzülüceksin ama bu üzüntüler sana ders olucak. Birisine bağlanmaması gerektiğini öğreniceksin en azından. Hersey de bir hayır vardır bunu unutma.
00 Yorumla
+1 yılbir rüyadır gelir geçer
her aşk bir gün hayal olur
unutulmaz denen günler
unutulur unutulur.
şair unutamam demiş ama unutmuş.sana tavsiyem internete aşk acısı çekenler ne yapmalı diye yaz ve oku.yalnız olmadığını göreceksin .iyi gelir00 YorumlaArkadaşlarına yardım çağrısı yap. Dost dediğin, arkadaş dediğin bu günlerde belli olur. Yanında olsunlar. Gezip dolaştırsınlar. Onu düşünmemeni sağlasınlar...
00 Yorumlaçok yalnızım..tam sana göre al bakalım
https://www.youtube.com/watch?v=jzZEKT3A9WQ&feature=related213 Yorumla- +1 yıl
oooh mis
- +1 yıl
dinIiyorum :/
- +1 yıl
hayatımda hiç sigara fIn içmedimki içiyimmi ? :D
- +1 yıl
bitmesin sigara :)
- +1 yıl
sonra bırakamam sigarayı her içtiğimde akIıma o gelir :D
- +1 yıl
holey :)
- +1 yıl
ölsem hiç acı falan kalmaz dimi
eğer hiç barışma sansın yoksa , illa ki seni mutlu edebılcek baska bırılerı vardır. Herkesin basına gelıyo bu durum defalarca omrunde. Sen direk kendine zarar vermeyi düşünüyosun. Bi ilişkiye hazır değilsin bence sen.Mutluluğuda var bunun ayrılığıda.
00 Yorumla
+1 yılZaman derler ama zaman unuttrmaz sadece yokluguna alıstırır bende acı cekiyorum unutmam ama alışıyorum sanırım...
00 Yorumla
+1 yılzaman dıyorum sanırım yaşın daha küçük alışırsın.. genclık zamanları bunlar...
03 Yorumla- +1 yıl
18
- +1 yıl
olur kardes:):) gecer:) cok kucuksun sen daha ufacıksın..
- +1 yıl
ufacıkmıyım :( :D
+1 yılben yerinde olsam sevinirdim, sevdiğim dediğim insan beni iyiki terk etti, yarın bigün 3-5-6 yıl sonra terketmesinden iyidir, kızların bi kısmı daha iyi bi erkek bulana kadar sevgilisinden ayrılmaz, boşver kardeş be çüküne kurban olsun.
00 Yorumlagüçlü ol zamana bırak zamanla alışırsın unutursun her şerde bir hayır vardır kimse için değmez ruhunu yıpratma
00 Yorumlaönce aileni yok et. bu şekilde kendini yok etmemen için bir nedenin kalmaz. kendinide yok ettiğinde zaten sorunun kalmaz;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende ailem olmasa kendime zarar verirdim dedim bende yaşadım çaresizliğimin uçuruma sürüklendiğiminde bilincindeydi iyi değildim imkanım olsaydı doktora giderdim ama yoktu eğer senin varsa git, git bi yardım al kurtul derim çünkü atlatması kolay değil tek başına
02 Yorumla- +1 yıl
seviyom bu cocugu ya
zaman geçince anlarsın ne kadar boş şeyler olduğunu giden gitsin. anlık hüzünlen ama bunalım yapma gerçek sevgi sadece ailede...
aşkadamlığını bırak.00 Yorumla
+1 yılzordur ask acisi, tek care kabullenmek...
zamanla gecicektir emin ol00 Yorumlagez toz kardeş evde durma, yalnız kalma melankolik şarkılardan uzak dur s.ktiret gitsin
00 Yorumla
+1 yılbende öyle diyordum ama 6 ay geçti aradan simdi adını bile hatırlayamaıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
evet katılıyorum .iyiki unutmak denen bir şey var:)
- +1 yıl
oda olmasa zaten bitmişiz biz
- 00 Yorumla
+1 yılişte bu yüzden aileler iyi ki var. Ailene sarıl ve herşeyde bir hayır vardır bunu unutma.
00 Yorumlasilkelen genç dostum yakışmıyo
kimin için üzüyosun kendini sümüklü akılsız bir kız senin değerini bilmediğine göre10 YorumlaUğraşı alanları bul kendine ..Hayatın bir şekilde rayına oturucak alışıcaksın onsuzluğa .. Şu acı çekiyorum tarzı konuşmaları bırak önce..
00 Yorumlahiçbişey olmuyor merak etme eğer aşk acısından insanlar ölseydi insan nesli ergenken tükenirdi...
00 Yorumla
+1 yılask acisi unutulmaz sadece bu aciyla yasamaga alisacaksin allah kolaylik versin :)
00 Yorumlahadi ordan et kardeşim sana kız mı yok seninki sevgi değil alışkanlık bırak salla onsuz haytına devam et seni istemeyeni sen niye istiyon
00 Yorumla
+1 yılEn fazla 1 gun koyar bana ondan sonra hayat yoluna devam:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynısı bende de var ama kendine zarar vermek mantıksız bir iş
00 Yorumla
+1 yılBol bol soğuk su iç acını hafifletir.
10 Yorumlakısa zamanda geçer ya
00 Yorumla
+1 yılniye ayrıldın o zaman?
01 Yorumla- +1 yıl
o ayrıIdı :(
tekrar barışmayı dene
01 Yorumla- +1 yıl
deniyorum :(
Süreki komedi filmleri izle.
00 Yorumla
+1 yılferdi tayfur ister misin?
10 Yorumla
+1 yılHic mi barısma sansınız yok.
07 Yorumla- +1 yıl
sevmiyomuş artık :(
- +1 yıl
hadi ya üzülme bosver daha iyileri cıkar demekten baska bisey gelmez elimden.
- +1 yıl
bilmiorum ya mesaj attı nabıyosun diye şaşırdım unutamamışmı acaba hala aklındamıyım yoksa
- +1 yıl
alla alla cevap vercekmisinn .Hayırdır de.
- +1 yıl
içinde hala bana karşı bişe var yoksa atmazdı dımi
- +1 yıl
yası kac kızın dengesiz mi acaba.
- +1 yıl
boşver takmıyorum kafaya
+1 yılSaçmalamayı keser misin? Dünya kız kaynıyor
12 Yorumla- +1 yıl
bişey demiyorum :D
- +1 yıl
unutuImuyor
Zaman herşeyin ilacıdır.