AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Ortada çocuk var burnuda sürtülmüş kocanın dön evine git bir aile kolay yıkılmamalı
2. erkek olsn demiş yatakta
surekli srni arayip eve donmeni istiyorsa. evine git ve karsilikli konusup rahatsizliklarinizi dile grtirin. eger degisme olmasa o zamn ayriligi dusunun. ayrilik en son plan olsun. cocugunuzin gelecegi icin hemen ayrilmayin.
keşke benim eşim bunları bir okusa. belki biraz değerimi anlar
ulan neler var ya. bu tıp mevzularda cocuklar hep zarar goruyor. sanırım cocugun ıcın bır sans vermelısın. dagınık yuvadan saglıklı cocuklar yetısmez.
Eşinin psikolojisi agir şekilde bozuk bir manyak sen ne yaparsan yap bu ilişki kurtulamaz sana yaptıkları da cidden onur kırıcı.
Cocuk varsa isin zor bacim biraz daha annenlerde kal kafan rahatlasin sonra saglikli bir karar verirsin Allah yardimcin olsun.
Sakin barisma. Sana deger vermedigi ortada. Hayat tabiki zor ama gururunu ayaklar altina alma. İnsan istese ekmegini tastan cikartir. Cocugu da guzelce buyutursun nafaka da alirsin. Ozelikle o sapik isteklerinden dolayi iyi para alirsin gibi geldi
Eski sevgili ne alaka ya sana değer vermiyor demek ki süründür onu biraz. nasıl istekler oral anal gibi mi?
O tür istekler değil. En basitinden 2. bir erkek teklif etti.
Canım öyle adam mı olur ayrıl bence. adamda ar namus kalmamış.
Ohhaaa
Boşa
ya ben anlamıyorum bu yazılanlar bu ülkede mi oluyor yoksa bana hep sapık yazılarmı denk geliyor
kız teklif etse tamam diyecem de ondan bir b*k olmaz ayrıl gitsin insan sevdiğini paylaşır mı be
Ohaaaa ohaa.. Sana ikinci bir erkek teklif ediyo.. sorgusuz sualsiz boşa pezevengi.. ohaaa yaa
Srefsiz
Boşa gitsin şerefsizi
Sen benim kardeşim kızım olcanda o sana böyle bişi yapcak arkadaş suç tamamen erkeklerde evlenen sahipsiz kalıyor baban abin bir temiz dövsün kocanı kendine gelir
herşeyi geçtimde sevgilisini arayıp sesini dinlemek nedir ya :S
seni istemediğin şeylere zorluyorsa ve mutsuzsan işi uzatma kes. tabi ki ekonomik özgürlüğü varsa
Bence kızının hatrına katlanmalısın. Gerisini Allah'a havale et, geçmiş olsun
Niye katlansın ki? Böyle katlana katlana kendi psikolojisini bozacak, sonra o çocuğu sağlıklı bir şekilde nasıl yetiştirebilsin?
Ayrılırlarsa da çocuğun psikolojisi bozuk olacak ama. bir orada bir burada kalacak asi bir şey olacak. Sigara, alkol, bonzai daha neler kullanacak huzura erebilmek için biliyormusun? Sonra kendini cinselliğe verecek belki o yönden mutlu olabilirim diye Tamam kavgalı ortamda da çocuk büyümez ama ironik bir durum
arkadaşım evlendiğinde 24 müşsün. 2 sene geçmiş hala nasıl biri olduğunu anlamadı isen biz napalım?
evlendiği halde onu bunu arayandan hayır gelir mi bilemem.
Dayak girdi ise tehlikeli. Yatakdaki teklıflerı neler merak ettim? anal sx mi? yoksa seni bırıyle sevişirkenmi izlemek istiyor? ki byle seylerse hıc oralı bıle olma... kızının da psiklojısını dusun nasıl yetısır oyle bır evde
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Ancak huylu huyundan vazgeçmezmiş. Ne karar vereceksen, önce çocuğu sonra kendini düşün.
çocuğun henüz çok küçük bence gelecekteki psikolojisini bozmaya gerek yok... Ayrılmak hayırlısı gibi görünüyor
Herşeyde haklısın ama yavrum koca ni elinde tutmak seninle alakalı sen onu tatmine etmezsen eski sevgilisi olmasa başkası olur ki koca ni kendine köpek edebilecek bir fırsatın var
Cinselikle alakalı degil bence durum. nasil köpek edebilir bizde öğrensek canım
Cinsellik mi evliliği ayakta tutan şeydir doktorlar bile söylüyor bunu sen bir erkeği tatmin edemez sen tatmin edecek biri arar. İyi bir eş olursa erkek köpek olur zaten. Ben arkadaşa kötü demiyorum haksiz da demiyorum a ortada çocuk ve kurtarılması gereken bir evlilik var nasıl kurtarilacagida belli
Yataktamutsuz olup arayis icine girmek baska eski sevgiliyi aramak baska sey
Eski sevgiliyi aramak zaten yanlış ama eşli sevgiliyi unutturabilir değil mi? Şöyle birsey de var belkide eski sevgilisi yatakta iyiydi ve bu durumda aklına geliyor olabilir
Neyse bunun sorununu biz cözemeyiz. ben önerilerini bekliyorum
Yok artık ya nasıl insanlar var.. Müslüman mı o eğer öyleyse kuranla uyar
Bence uzak dur. huylu huyundan vazgecmez. keske acele etmeseydinnn
çocuğunuzu da düşünmek zorundasınız. pişman olduğunu söylüyorsa ona ikinci bir şans vermek zorundasın. kendin için olmasa bile, çocuğun için yapmalısın bunu.
Tek olsan neysede o cocuga yazik don barisin eger baktin ayni son care bosanursin
Eski sevgiliyi aramaya devam eder o artık alışkanlık olmuş.
Hatadir olur affedilmicek bir hatasi olunca dusunursun cocugun var yaziktir
Boşanınca çocuğun çok mağdur olacak diye bir şey yok. Annesi babası ayrı olup da çok sağlam kişilikleri hayatları olan insanlar var. Bence evli kalman çocuğunu daha kötü etkiler. Boşan ama hakkını al.
Şans verilmeli onunla sen şunu yaptın bunu yaptın tarzında sinirli olarak konuşma yıpratıcı olma gayet düzgün içten ve duygulu konuş o da işe yaramazsa karar senin.
o adamdan hayir gelmez yol ver gitsin belki senin icin zor olucak ama cocugunuzda varmis yani kisilik bozuklugu olan adamn yaninda kendini gec cocugununda psikolojisi bozulur
Çocuk varsa poku yedin. Neden erken olduğunu düşünüyorsan çocuk yaptın anlamıyorum ki.
Sadece Psikolojik tedavi alırsa eve geleceğini söyle.
Yine aynı şeyleri yapacaktır evliliğe alışamamış. Bence son demine kadar dayan olmazsa boşanırsın ama bu boşanma kağıt üstünde kalacak çocuğunuz olduğu için ölene kadar mecbur görüşeceksiniz ayrılsanız bile...
boyle bir adamla ollma derim ama bebekte var, belki bir kez konusabilirsin
Bence biraz daha kal annende bu işler kolay değil iyicr pişman olsun ondan sonra donersin zaten olmuyorsa zorlamanin anlami yok
İşte evlendiğin gibi çocuk yapmanın ne kadar yanlış olduğunu gösteren bir örnek daha.
kendini daha fazla ezdirme geri dönsende değişen bişey olmaz aynı olur
Kızını babasiz büyütmeyi göze alabiliyor musun? İlerde çocuğun hesap sorar sana. Çok büyük sebeplerin yoksa sabır
bu isler boyledir zaten insanin gercek yuzu senle menfaatleri bitince ortaya cikar tipki esinde oldu gibi
burada seni senden daha iyi anlayacak kimse bulamazsın. Otur annenlerle güzelce konuş, onların fikirlerini al. Bu hayat senin ve kızının. Allah hayırlı kapılar açsın, hakkında hayırlısı neyse o olsun
biraz burnunu sürtsün.. adam olsun evine eşine cocuguna sahip cıksın sorumluluk nedir bilsin.. evliyken harama uckur cözmesin bunları adamın ailesine bir bir anlat derim ben.
huylu huyundan vazgeçmezmiş bence boşan vs gibi şeyler diyemem ama kocan tam bir öküzmüş
Bunları her duydugunda evlilikten biraz daha tiksiniyorum
1 ay bekle. asla taviz verme asla ciddiyetini gorsun snra. yumusa donme ama 3 ayi buldur sureyi 3uncu ayda erkekler kesin ayrilcagini dusunur bosluga girer birdaha yapmaz sende unutursun o sure zarfinda
Oha ya adam. yapsin yapsin kiz affetsin bu ne sacmalik. Kadin boyle yapsa erkek tekmeyi vurur
Yuvani yikma. Biraz sabret. Akli basina gelecektir. Bunlari duyunca evlilikten soguyor insa n. Gel de evlen.
Bu durumda yapacagn tek birsey var. Bana ulas sana bu konida yardm edeyim. Aynisi arkimin basina da geldi sorunu halleetik insallah senin de hallederz
yatakta istedigi ters iliski dimi. pişmanım diyor ama baristiginda bir kac ay iyi davrancak sonra yine aynı uzucek seni cunku huylu huyundan vazgecmiyor, insan karakterini kisiligini degistiremiyor. ve eski sevgilisi diyosun nasil hala evlisin :/
annenlerde fazla kalma alışırsın kocandan uzak kalmaya geri dön bir şans daha ver baktın olmuyo boşarsın
Ayni seyleri yapacagina eminsen gitme pisman oldum deyipte yine ayni seyleri tekkrar ediyorlar genelde
Evladin icinnn sabr yaradana sigin. Ben inanıyorum çok güzel olcak herşey.
bir insanı 1 senede tanıyamaz insan o sadece köprüden gecene kadar ayıya dayı demıs bir adam demekki cocugunuz var ama valla cok zor bir durum senın sevgın devam edıyormu peki
Birak su sapigi allah belasini versin boylelerinin.
Cok zor durum bence.. ama hatalarina devam da edebilir. unutma.
kim bilir belkide bu önceden başkasına yaşattığınız acıların bedelidir,,
Rahat bırakıcağını da sanmıyorum boşansan Allah sabır versin
Hadi evlendin cocuk niye yaptin insan bir 3 5 yil bkler , sapik herif
o sana kocalık yapamamış bebeğine babalıkmı yapacak?
Bana kalırsa sakına dönme çünkü erkek milleti değişmez...
Ortada bir cocuk var onu dusun ve don bir sans daha ver
Evlilik danışmanlarından yardım almak lazım ilk önce
yuvan için dön bence burnu sürtüldüyse baktın adam olmuyor sonra bakarsın çaresine
Affetme. Huylu huyundan vazgeçmezmiş arkadasım. 1ay yapmaz 2 ay yapmaz sonra tekrar baslar yapmaya
Kimsenin gazina gelme. Bekara koca bosamak kolaydir. Sakince dusun kendi kararini kendin ver.
evlenmek icin adami zorlamismiydin?
Hiç bir zorlamam olmadı. Bana evlenme teklif etti ben de kabul ettim. zaten evlenme teklif ettikten 1 hafta sonra gitti nikah tarihini aldı. Benden çok o aceleci davrandı.
cocuk da bile aceleci davranmissiniz zaten, valla yapacagin pek bisey yok, aile kolay kurulmuyor kolay da bozulmamali. Ama iyi bir burnunu surttur derim.