3 aylık evliyim eşimin annesi bizde 7 gündür daha 2 hafta daha kalacak ben çok bunaldım bekar hayatımı özlüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Anneler tabii ki de gepimizin baş tacı ama herkes sınırını ve mesafesini bilmesi gerekiyor. Sonuçta benim annem tutup benim eşime zulüm edemez etmesine izin vermem. Bunun dışında benim eşim de anneme kötü davranamaz ona da müsaade etmem ikisi ile de oturur konuşurum insan gibi geçirmelerini rica ederim ne karımı ezdiririm ne annemi ezdiririm. Sonuçta onlar da artık anne kız olmuş olacaklar iyi geçinmeyi öğrenmeleri lazım gerçekten de günümüz Türk erkekleri o kadar çok anneci ki karılarını bir anda silebiliyorlar. Sen yine de Tahammül etmeye çalış eğer işin içinden çıkamayacak gibi olursan da tekrardan bu konuya eşinle konuşabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir keresinde bir kış boyunca babaannemler memleketten bize gelmişlerdi İstanbul'a ameliyat olması için. Sabahları terlikleri giyip şapur şupur sesler çıkarınca annemde çalışan bir kadın olduğu için rahatsız olmuştu izinli gün sabah kalkıp çöpe attı ilk fırsatta o terlikleri. Gerçekten gelin kaynana bir arada yaşamak çok zor. Hem de yeni evlisiniz. Eşiniz ve annesi arasında bir kopamama durumu olabilir. Bence bir an önce konuşun ama sadece konuşmakla kalmayın. Davranış olarak da eşinizinde annesinin gitmesini isteyeceği durumlar yaşamaniz lazım. Örneğin bir misafirliğe gidiceksiniz arkadaşlarınıza ama annesini goturemezsiniz vs. Bunun gibi. Esiniz de gitmesi gerektigini bir sekilde dusunurse bence artık gider bir sure sonra
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıltürk erkeklerinin bu anneciliği çok sinir bozucu sanki kadınlar ağaç kovuğundan çıkıyor onların anneleri yok kendi annelerine gelince gözleri hiçbir şey görmüyor evlenmeyin o zaman kardeşim o senin annense karın da senin eşin kölen değil sana eş sana denk biri tutup da anneyle kıyaslamak diye bir şey olamaz
o kadar değerliyse annesiyle yaşasınlar ölene kadar yeni evli evine gelip kalmak ne ya yeni evli olmasa dahi o kadar kalınmaz anlayış yok ki
019 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum buna. Erkeklerin bu gereksiz anne sevdaları çok baydı. Bizim de anamız babamız var. Hepsinin yeri ayrı. Bizler evden çıkıp eşimizle aile kurduğumuzda ona göre davranıyorsak, koca kişisi de idrak etmeli artık durumu. Anne annedir, eş eştir. Herkesin yeri farklı. Kimse elin oğluna ana olmaya gelmiyor zaten. Hem anasi olsun, hem eşi baksın hizmetini görsün ne güzel dünya 🌍
Soran+1 yıl@Lila_1418 bi de kayınvalidem diyor ki marta kadar kalırdım aslında eşim olmasa evde yuh dedim
- +1 yıl
gerçekten yuh yani eşin de buna bir şey demiyorsa pes annesiyse annesi sokakta kalmıyor sonuçta onun da evi var kocası var dönsün evine ne yaparsa yapsın gelip başkasının evinin düzenini bozuyor
- +1 yıl
yani yorumlara baktım da eşin de hödük gerçekten baştan bu adamla evlenerek sen hatayı yapmışsın zaten
Soran+1 yıl@Lila_1418 eşim de iyi olur evet herşeye yardım edersin dedi boğasım geldi eşimi yeminle
- +1 yıl
erkekler anlayışsız oluyorlar maalesef çok az var ince düşünen erkek sonra suçlu kadın oluyor alakası bile yok valla imkanın varsa boşan ömür geçmez onunla daha çok çekersin sen o annesini her canı sıkıldığında gelir
Soran+1 yılValla gelemez sürekli gelirse boşanırım zaten çalışıyorum yorgun geliyorum eve
Soran+1 yılAy kadında utanma da yok iç çamaşırlarımı karıştırıyor keyfim yerinde eşim olmasa ben marta kadar da kalırdım diyor
Soran+1 yılŞimdi bunkadın böyle yapmasa ben onunla Gül gibi geçinir giderdim ama kinlendim sonra suçlu ben olacam yaptığı davranışlara bak dediği şeye bak marta kadar diyor bi de bunu hiç utanmadan söylüyor
Soran+1 yıl@Lila_1418 ben hemşireyim bide mesleğim kolay DEĞİL yorgun argın eve gelip kendimi zor atıyorum gerçekten. Bi de bunları hiç çekemem
- +1 yıl
Ne kadar ayıp bir şey odanıza bile girmesi saçma bir de üstüne iç çamaşırlarını karıştırıyor beğendiğin varsa al kullanırsın kayinbabam beğenir deseydin hadsize
Soran+1 yılBi de bana sen üvey evlat mısın diye sordu
Soran+1 yıl@Lila_1418 kimden
oha derim buna çünkü daha yeni evlisin ve hemen öyle gelinip kalınmaz. 7 gün bile fazlayken daha 2 hafta kalacak kaynanan daha neler, çekilecek çile değil.. dayanmaya çalış evlilik sorumluluk ister ve bunları göz ardına alarak evlendin, ve bunları da çekiceksin. ama dediğim gibi yeni evlisiniz işiniz olur gücünüz olur ayıp bence
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılMadem eşinin annesi yanınızda, sende ailen uzakta değilse onların yanına geç bir kaç günlüğüne..
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten tepen tepmiş hshsah
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBu durumu konuşun bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılCevap veren herkese hakaret etmesinden bahsetmişsin neden hakaret etti sana peki konu ve sebep neydi detaylandırsana bi? Benim anneme 3 5 ay tahammül edemeyecek hasta bir de daha dünkü kadın mı gelip annemle aramı bozacak? Öyle yapacak tahammülsüz bir kadın benimle evlenmesin bile istemem öyle bir eş! Saygı sevgi karşılıklı olur ben nasıl eşimin ailesine saygı duyuyorsam sevip sayıyorsam aynısını kendi aileme de beklerim gerisi saygısızlıktır evlilik bu çocuk oyuncağı değil evlenince sadece siz evlenmiyorsunuz ailelerde evlenmiş oluyor kimse kimsenin evinde kalıcı olmaz merak etme ama gün gelir o kovmak istediklerinize yanınızda istemediklerinize muhtaç olursunuz ben aileme yapılan saygısızlığı asla kabul etmem !
22 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi annesine geldiğinden beridir Güler yüzlüyüm hizmetimi eksik etmedim bizde yaşlanacağız o da benim annem ama evin sahibi gibi herşeyi karıştırmış özelimiz olan yatak odamıza girmiş iç çanaşırlarımı karıştırmış eşime de annene kibar dille söyle dedim oralı olmadı asıl sorun eşimin içki içmesini istememe rağmen balayında içmesi eve getirmeye çalışması bende odaya gelmeyeceğim lobide bekleyeceğim seni içki götürürsen odaya dedim hadi ordan orada bekle o zaman dedi.
Soran+1 yılKüfürü site hadi orrdan diye çeviriyor s. git dedi
+1 yılNeden sizde bu kadar duruyor anlamış değilim. Ayrıca evlilik bu çocuk oyuncağı değil ki bazen insan dişini sıkmalı ve sabretmeli diye düşünüyorum. Eşin ile bence bu sıkıntını kibar ve uygun bir dille konuş derim anneniz gittiği zaman. Açıkçası bu kadar uzun kalmasına şaşırdım.
18 Yorumla
Soran+1 yılBen uyardım küfür konusunda tekrarlarsa affım yok. Annesi gitsin tekrar konuşucam ki ben altın 30 gr altım herşeyi ortak yaptık borca sokmadım eşya aldırtmadım kanepede yatıyoruz yatak al hemen bile demedim benim gibi kızı alsın başına koyaun
- +1 yıl
İşte evlenmeden önce bunları bilmek lazımdı. Ama ne olursa olsun bu kadar uzun kalınmaz özellikle keyfi kalıyorsa
Soran+1 yılAnjiyo için geldi 1 haftadır burada salı günü olunacak 2 hafta daha kalacak diyor tamam toparlan 3 5 gün sonda git ne uzatıyorsun yeni evliyiz aynı evde 1 yıl yaşadık gayet kibardı şimdi küfürbaz oldu
- +1 yıl
Çok garip benim annem mesela asla böyle bişey yapmazdı. Yapsa da ben karşı çıkardım gerçekten düşüncesiz insan çok var.
Soran+1 yılAynen annesi gitsin eşime söylüycem annen düşüncesiz diye böyle bisey olabilir mi ya
- +1 yıl
Bence de kibar bir dille söyle net bir şekilde
Soran+1 yılValla daraldım ya yeni evliyiz bu nedir sabah dan dan ses çıkarıyor uyuyamıyorum da ben çalışan bir kadınım
Hayatım aklın nerdeydi ozaman evlenirken? Yani siz evlenirken hiç düşünmüyormusunuz nasıl evlilik yoluna cikiyorsunuz. Madem hanimefendiyi eşinin annesini istemiyordun niye evlilik gerceklesmeden eşinle konuşmadın. Nasıl bir varlık ki iki hafta daha dayanamiyorsun ben anlamıyorum kadinlar sırtınıza mı çıkıyor sizinle kalıyor işte. Yeni gelinsin daha bu yolun birsuru zahmeti olacak. Pat diye kafanızda ikilem oluşturmayın Allah aşkına ya
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi de eşim annesinin yanında kapı orada mahkeme ords dedi bana
- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılOooo ama bu iş oyuncak değilki. Eğer bu duruma gelecek kadar bunaldıysanda çek eşini bir köşeye ileri derecede tatlı bir dil kullanarak durumu izah et. O ne biçim kadınmış ayrıca öyle yeni evli birinin evine gidip kalınırmı hiç Allah ıslah etsin neye sebep olacağının farkında bile değil
07 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu nedir Ya insanda biraz düşünce olur
- +1 yıl
Valla kardeşim sen haklısın ama kocana yazıktır sırf cahil annesi yüzünden ona böyle bir şey yapma lütfen. Şimdi ne anasından olabilir ne senden iki arada bir derede kalır. Sana düşen ya sabretmek ya da eşinle güzel güzel konuşup durumu izah etmen. Eşinin pek hoşuna gitmeyebilir sonuçta annesi ama sen elinden geldiğince güzel konuşmaya çalış boğuluyorum de baktın anlamıyor kadınlığını kullan. Ama sakın o adama bunu yapma vallahi vebalinin altından kalkamazsın çocuğun suçu yok çünkü
Soran+1 yılEşimde kaç kere bana hakaret etti ikincisi ben yapmak istiyorum popon dönüp yatıyor.
- +1 yıl
Evet ama yeni evli istemem birilerinin mantıksızlığı yüzünden gencecik çiftlerin yuvaları dağılsın. Yazık günah ya. Üzüldüm kızcağızada
- +1 yıl
Evet ama ilerlese de sonu iyi gibi durmuyor. Çünkü kocası evlilik sorumluluğunda değil. Hala anneci olmak nedir? Esine küfür etmek nedir? Kapı orada demek nedir? Mahkeme de demis hatta. Direk yol versin bundan koca olmaz. Aci ama maalesef durum bu. Bazen evliligin noktalanmasi daha hayırlı
- +1 yıl
Hmm bukadar detaylı bilmiyodum. Umarım çocuk yoktur ortada veya hamilelik
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Merhaba👋🌹
Kocalık erkeklik bir duruş gerektirir.
Karakter meselesi, omurga meselesi biraz. :)
Eşinle otur konuş rahatsızlığımı dile getir. Yeni bir aile kurmak için aileden ayrılmak gerekir.. eşin bunu yapamıyorsa evliliğe hazır değildir.
Konuşun görüşün, anlaşamazsanız vakit geç olmadan ayrılın10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKültürümüzde bu var maalesef, kaynanalar istenmeyen ot gibi gelinlerinin burnunun dibinde bitiyor, bunu göze alarak evlenmedin mi? Erkekler ana kuzusu, doğal olarak da anneleri bunların peşini bırakmıyor. Ki bu da senin için bir sınav, eğer kocanı seviyorsan kaynananı bahane ederek evlilikten soğuma, biraz daha sabır göster ölene kadar sizle yaşayacak değil ya. Kaynananın gözüne gir, suyuna git, alttan al sonra 1 numaralı gelini olursun demedi deme
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam da eşim bana hakaret ett küfür ett annesinin yanında mahkeme orada kapı orada dedi sorun sadece o değil
Cevap sahibi+1 yılTamam işte klasik ana kuzusu tc erkeği, yemin ediyorum en iyilerini hak ediyoruz bunlar değer falan bilmiyor. Analarına nasıl bu kadar bağlılar gerçekten anlam veremiyorum, peki sen napmayı düşünüyorsun
Soran+1 yılBoşanacam
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani bunlar da düşüncesiz yeni evli çiftin yanında ne geziyorsun umarım kaynanam düşünceli olur iyi olur amin 🙏
21 Yorumla
Soran+1 yılİşte ayıp denen bisey var ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl3 ayda bosanmayi düşünüyorsan bosan çocuk olmadan direkten dönersin şans göre değil evlilik kusura bakma
25 Yorumla
Soran+1 yılBana hakaret et canım dedi hadi ordan diye küfür etti
Soran+1 yılBana hakaret etti canım dedi hadi ordan dedi
- +1 yıl
Sadece eşinle değil ailesiyle de de evleniyorsun
Soran+1 yılİyi de 3 aylık evliyiz kadının ne işi var şu an burada söyler misin ayrıca eşim kaç kere hakaret etti bana sebebi bu
- +1 yıl
Ayrıl ozaman çocuk olduktan sonra ayrılık çok zordur 3 ayda hareketler başladıysa çocuktan sonra sen evde çocuk bakarsın adam dışarıda gününü gün eder gezer
Eşini seviyorsan yuvanı yıkma ama anne babanda kalmaya git onun annesi gidene kadar eşin sorduğundada ben yanlız kalmak istiyordum senle de zaten yeni evliyiz alışık değilim başka birilerininde evimde olmasına rahat edemiyorum bu şekilde kb de
00 YorumlaYa bekar hayatını özleyecek durum yok. Sonucta birini sevip hayatını birlestirmissin bundan mutlu olman gerek. Sadece eşinin annesi durumu biraz fazla abartmış dusuncesizlik etmiş. Ziyaretin kısası makbuldür diye söz var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence kabul etme ya kocanla konuş uygun bir dille yalnız kalmak istediğinizi söyleyin. Yeni evli çiftin evinde o kadar kalınır mı ayıp. O zaman sen de kaynanan gidene kadar git annenlerde kal.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyorum nasıl gideyim gitsin annesi konuşcam bidaha bu kadar uzun kalamaz
- +1 yıl
Şimdiden konuş bence ya ayıp denen bir şey var
Niye kıçınız zora gelmiyor değil mi? Eşinin annesi sizin düşmanınız değil mi? Ulan bugünün kadınları akılsız değil sadece, basit ve keko. Kafaya bak, sıkılmışmış...
06 Yorumla
Soran+1 yıl@Tuana4680 aynen öyle geldiğine asla lafım yok bizde yaşlanacağız annesi annemdir problem yok hep güleryüzlü davrandım hizmetin eksik etmedim. Salı günü anjiyo olacak 1 haftadır burada tamam anjiyonu ol toparlan öyle git seni kovan yok ama 2 hafta nedir daha evliliği yeni kuracak iç çamaşırlarımı karıştırmak nedir özellikle eşime söyledim annesine söylemiş ama dinlemememiş ve eşim annemin yanında ben ona küfür etmeni gakediyor muyum dediğinde beğenmiyorsan kapı orada orada mahkeme orada dedi annes de ses etmedi sen alışmadın mı Eşine dedi resmen küfür etse de seni dövmemiş daha ney dedi
Soran+1 yıl@Tuana4680 Aynen oysa ben 30 gr altın istedim her şey ortak yaptık borca sokmadım kanepede yatıyoruz yatak al bile demedim durumumuz olmadığından DEĞİL o da devlette çalışıyor sık boğaz etmedim benim gibi birini bekle bulur
Hep söylüyorum kafası evlilik müessesesinin ağırlığını kaldırmaktan aciz bünyeler ev len me sin...
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alakan
Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Bütün dünyayı bir kadına verseler, lakin içine sadece bir başka kadını dahil etseler bu iki kadın o koca dünyayı paylaşamaz, birbiriyle geçinemez. İki iki daha dört gibi kesindir bu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Yeni evlinin evinde fazla kalınmaz sağlık sorunu varsa sabır et esinde kayinvalideyede hissettirne
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın biraz durur gider o da
+1 yılÇocuğunu gelininden kıskanan anneler var kaldı ki yeni evlisiniz, hastalık vs olmadığı müddetçe çok kötü bir durum
10 Yorumla
+1 yılO senin annen olsa ne derdin? Bir birinizin ağız kokusunu cekmelisiniz ama kibar bir şekilde bilgi paylaşımı yap
00 Yorumla
+1 yılkaynanın KS hesabı yok mu, sorunu görür belki, tuuu hayırsız gelin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka. Ben bi kere surat asmadım geldiğinden beridir ama anjiyo olduktan sonra 2 hafta daha kalacak mıs ee tamam toparlan 3 gün sonra git
+1 yıl3 aylık evlinin evine geleni❗️ her gece inleyerek seviş
04 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncesiz kadın !!!
- +1 yıl
Gerçekten yap, utanır gider belki
Soran+1 yılGitsin zaten uğrşamam
- +1 yıl
Uğraş ki gitsin 🙂
+1 yılMerhaba
Lütfen sabredin dua tevekkül ve şükrü bırakmayın bunlar imtihan yuvayı yıkma hemen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. daha duuur baslardasin hemen yenilme kayunvalideye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. 3 aylık evli bir ciftede misafir gidilmez hani yuh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu olay bana çok tanıdık geldi. 1 aylık evliyken geldi 3 ay kaldı karıştırdı çorba etti gitti. Sonra o gidince biz bi toparladık :) sen de toparlarsın.
00 Yorumla
+1 yılAyy o sorun sende de mi var ay sonu işten çıkcam, korkuyorum çıkmaya ahahaha
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılYeni velilerin evinde ne işi var yaa saçmalık
00 Yorumla
+1 yılEşin de sesini çıkarmıyor tabi annesi onu hakimiyeti altına almış!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliği ne sanıyorsunuz peri masallarındaki gibi falan mı böyle olacağı belli zaten yapacak bir şey yok evlenmeseydin
01 Yorumla
Soran+1 yılHakaret etmesi mi normal
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBekar hayatını ozlemenin tek sebebi bu olamaz 1 ay misafir kalacak hepi topu
00 Yorumla
+1 yılSenin kaynana az degilmis. Yeni evli insanın evinde kalınır mı?
00 Yorumla
+1 yılSen evliliği ne sanıyorsun ki o s*lak türk dizilerindeki gibi falan mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bu yüzden boşandım kardeşim yapcak bisey yok yol yakınken konuş ve sonunu getir zarar görürsün
022 Yorumla
Soran+1 yılKüfür yüzünden mi
Cevap sahibi+1 yılHayır ailesi yüzünden 2 ayı gecik kaldılar 4 aylıkkende boşadım
Soran+1 yılHayatta 2 ay kalmasına müsade edemem çok istiyorsa annesiyle yaşasın
Soran+1 yılÇekişmeli mi
Cevap sahibi+1 yılO senin verecegin karar
Cevap sahibi+1 yılYoo anlaşmalı gönderdim ilk önce 1 senemiz dolunca gelirsin dilekceyi veririz dedim
Soran+1 yılEe o süre zarfında ayrı mı yaşadınız
Cevap sahibi+1 yılEvet evli evine köylü köyüne benden önce nasılsa öyle yaşadım
Soran+1 yılO zaman benimde ayrı eve çıkmam lazım 100 bin altın param var babamın kasasında onu nasıl alcam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılOnuda sen bilirsin ben bilmem
Soran+1 yılBabam vermek zorunda zaten vermeme lüksü yok altınlar benim hakkım
Cevap sahibi+1 yılEeeee daha ne o zaman git boşan gitsinde ayrı ev niye tutuyon ailen yokmu senin
Soran+1 yılAyrı şehirde yaşıyoruz ben istnabula atandım onlar Konya’da çalışıyorum
Soran+1 yılKonya’da yaşıyor ailem
Cevap sahibi+1 yılSen şu an istanbuldamısın
Soran+1 yılBide babam sorunlarınızı duymayım dedi. Yani boşanırsam altınları vermezse polis yoluyla bile alabilir mişim
Cevap sahibi+1 yılAlırsın resmi bisey varsa elinde senin
Cevap sahibi+1 yılMesaj atsana bana bi
Soran+1 yılDüğün görüntüleri var
Soran+1 yılVideoları
Soran+1 yılTakı takılırken
Cevap sahibi+1 yılMesaj at mesaj
Eşinle paylaş bu durumu. Yeni evli çiftin evinde iki hafta ne işi var zaten kayinvalide kişisinin? Çocuk olunca lazım olur onlar. Simdi değil. Kısa kalıp gitmesi uygundur
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılevlilik hayatı srumluluk isteyen bir durum sorumlulk bilmeden evleniyorsunuz ikincisi 3 aylıkmıuşsın neyin kagfası bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizde niye kalio sebep yeni evlisin olmazki gonder gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi an eşim sandım bizdede aynı sıkıntı ama benim annem değiş eşimin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıleşinle konuş, ben seninle yalnız kalmak istiyorum hayatım de eyice gir kanına eyice
00 Yorumla
+1 yılBunun için mi pismansın yani eşini sevmiyorsan boşan ne diyelim ablacım
11 Yorumla
Soran+1 yılHakaret etti eşim
Başta böyleyse ilerde de sıkıntı ben uzattım düzelir diye düzelmedi
00 Yorumla
+1 yılBende aynı durumdayım zaten öyle olmasa sitede karı kız peşinde olmazdım
00 Yorumla
+1 yılsık dişini snin kocan merak etme tepe tepe kulanırsın. annesini kırma
00 Yorumla
+1 yılBunları rahat bırakayım yeni evliler demiyor mu
00 YorumlaYeni evlisiniz nasıl kalıyor sizde 😬
13 Yorumla
Soran+1 yılAnjiyo içim geldi
Soran+1 yılMemlkentinde olsun bu kadar uzun kalmak nedir
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Başkası var aklında
01 Yorumla
Soran+1 yılKimin
+1 yılEşine aşık değil misin?
04 Yorumla
Soran+1 yılAşığım ama hakaret etti iki üç kere hadi ordan diye küfür etti ondan da soğudum üstüne annesi geldi
- +1 yıl
Annesi gidince düzelir?
Soran+1 yılKüfür etti annesi gelmeden önce balayında.
- +1 yıl
Sizin yaşlar kaç? Ben de yeni evliyim.
+1 yılDaha yenisin. Tadını çıkar bence
08 Yorumla
Soran+1 yılNe tadı Allah aşkına kadın 1 ay bizde kalacak
- +1 yıl
Yatak odasında mı
Soran+1 yılHayır da yeni eğiliriz rahat edemiyorum ben o varken
- +1 yıl
Kapıyı kitle. İstediğini yap
Soran+1 yılOlay sadece o DEĞİL kadın bütün eşyların yerini değiştirmiş yatak odamıza girmiş
- +1 yıl
Umursamaz davran.. Terslersen eşinle aran açılır
Soran+1 yılAçılsın umrumda DEĞİL o da haddini bilsin yatak odasına girip dolapları karıştırmak ne
- +1 yıl
Kapıyı kitle arada. Kadın anlar. Çalışıyor musun
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe derdi varmış evinize çökmüş
011 Yorumla
Soran+1 yılAnjiyo için geldi eşim de hemen gel dedi kendi memleketinde de olabilirdi
- +1 yıl
Burdaki evli kadınların %90'ı ailesinden uzakta oturuyor sanırım
- +1 yıl
Heee var gel gece koynumuza gir de😂
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz
- +1 yıl
3yılmış şimdi gördüm. Ben 5 sene istemedim bir baktık 14 sene olmadı
- +1 yıl
Ooo daha çok yeni. Alma eve
- +1 yıl
Hangi şehirdesin
İlk aylar öyle olur alışırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBen alışamıyorum eşim hakaret etti bana üstüne annesi geldi
+1 yılSiz niye evleniyorsunuz ki ben anlamıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılHakaret etti kaç kere bana
- +1 yıl
Kim
Soran+1 yılEşim
- +1 yıl
Niye hakaret ediyor
Ohoo daha neler olacak neler geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yıl2 hafta çabuk geçer sık dişini 😄
10 YorumlaBen de çok pişmanım lanet olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendi evi yokmu kadının
21 Yorumla
Soran+1 yılVar ama anjiyo için geldi
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşinize açtınız mı bu derdinizi?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence buna bir dur demek gerek kocana
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılNiye evi yokmuya
00 Yorumla Eşinle konuş konuyu
00 Yorumla
+1 yılNe işi varmış sizde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden buluyorunuz bunlari? Bariz belli bizim gibi dusunceli erkeklerin neden evde kaldigi?
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem