Kocamla evlendiğime bin pişmanım. Sizce ne yapsam?

Hayatımı elimle yaktım. Bir güzel bir kadınım ki anlatamam. Onla evlenmeden önce Almancı bir adam peşindeydi zenginlik onda para onda akıl onda bunu sevdim buna vardın. Köle gibi yemek yap temzilik yap geçinmeye çalış yemin ederim bıktım arkadaşum bu sabah şu güzelliğine bak harap oluyorsun dedi hakkı bu adamın elinde harap oldum ne yapmalıyım
Ayrılmalısınız ama tekrar bır evlılık dusuncenız varsa Şu an esınız olan kısıyı secerken yaptıgınız hataları lutfen tekrar etmeyın. Es secerken kı krıterınız hatalı oldugunun farkına varın lutfen.
Ask sevgı mutluluk ıstıyorum dıyor agzınız ama kalbınızın bundan haberı yok gibi bir durum olmasın cunku genel olarak durum boyle.
Genel olarak eş secımınde herkes aynı sekılde davranıyor. Herkes aynı hatayı yapıyor , daha sonra hata yaptıgını anlıyor telafı etmeye calısıyor sonuc degısmıyor yenı evlendıgınde de aynı hatayı yapmaya devam edıyor.
Acaba kafa yapısını mı degıstırmek lazım. Amacım sızı yargılamak degıl bunun asıl neden ne onu merak edıyorum.
Sacma sapan ınsanlardan, sacma sapan seyler mı ıstıyoruz.
Bır ınsan her seferınde ben ıyı bır adam ıstemıyorum sız cok ıyı nıyetlısınız nıye derkı.
Acaba sıddet gormek hor kullanılmak ınsanların ozellıkle kadınların hosuna gıden bır durum mu?
Selamlar,
Hayatta her şey, her zaman yolunda gitmiyor. Güncellemeyi şimdi okudum. Bu kadar fevri davranmak gerçekte de çok kötü. Bugün bunu yaptıysan. Yarın başka bir hamle de yapabilirsiniz.
O yüzden birazcık bu öfke durumunuzu kontrol etmeniz lazım. Evlilik kolay bir kurum değil. İllaki kavgalar ve gürültüler olacaktır. Bir de yıllarda insanların birbirine alışması biraz zaman alabiliyor. Hemen en kötü tarafından bakmamanızı tavsiye ediyorum.
Cevap
13Cevap
Yemek yapmak, evini temizlemek neden zor geliyor anlamış değilim. Babanın evinde de olsan aynısını yapacaksın. Kocanla konuş gezin tozun, beraber film izleyin. Erkeğin aklına gelmez bunlar, sen kadın olarak yönetmen lazım onu. Bence sen kocanı sevmiyorsun, sevsen oturur şükredersin.
Ben babamın evinde bunlarla uğraşıyordum vallahi ben okumuş bir kadınım. Çalışma hayatmi bitirdi bu adam. Erkeğin aklına gelmez bunlar dediğin yeri de çok kınadım. Herşeyi sana göre kadınlar mı yapmalı? Yazık
Ayrıl
Almancı adamı övmüşsün iyi güzel de o kadar özelliğe karşı ne var sende ki dengi olacaksın. Güzellik de bir yere kadar inan çekilmiyor
Vallahi okudum. Yabancı dilim var. Yetenkliyim. İ kitap okurum gelişmişim. O adam benim peşimden geldi
Başkasıyla evlenseydin de temizlik yapardın yemek yapardın bence
Heee eğer maddi durumu çok yüksek biri olsaydı belki de onda başka sorunlarla karşılaşacaktın
Bence pişman olma sevdiğinle seni sevenle evlenmişsin
Evliliğini bu kadar kolay bitirmeyi de düşünmemelisin bence
Yok vallahi babamın ortağının oğlu vardı villada yaşıyordu hizmetçileri vardı. Onla evlensem olmazdı.
Belki başka sorunlar olurdu ama bak bunu bilemeyiz canım
Benim gibi kadını başkası başında taşır başında bırak savunma şunu bana
Keşke bu bana söylediklerini düşündüklerini evlenmeden önce de düşünseydin anlık karar mı verdin de evlendin neyse savunmuyorum orta yolu bulmaya çalışıyorum üzülüyorum sadece evlenip boşanma kararı alan kişilere umarım çocuk falan yoktur ben bir çocuk olarak çok etkilenmiştim annem ve babamın boşanmasında 20 yaşına geldim halen daha da keşke bir arada olsaydık diyorum
Evlenmeden önce vöyle değildi. Oğlum var bir tane b boşanmıyıorum
Erkekler iyi saklarlar kendilerini senin ki kurnaz da yani bize düşmez bir şey demek umarım en doğru kararı alırsın hakkında hayırlısı olsun
Sorma zaten nerede böyle güzel kız varsa özellikle gidip öküzleri buluyor
Adamın sana karşı kötülüğü var mı? Mesela ev işlerinde hiç yardım etmiyor mu? Maddi durumunuz nasıl
Barıştık
Bu kadar şikayetçiysen ayrılırsın, aklını kullansaydın.
Ayrılırım rabi şu an bile ayrılsam ne adamlar bulurum
Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin merhaba nasılsın canım
2003lüysen boşanma davası aç savcılıkta görüşürüz babababayyyysss de ayrılın
Neden saçmalayayım
Hey sen 2003lü müsün cınım
Neden evlendin peki? Ayrıntılı anlamamışsın şartlarını. Ailenden mi kurtulmak istedin?
Yok sevdim ama yanlış seçim
Meslek sahibi misin? Sevmiyorsan katlanma canım. Sanırım yasin da küçük. Zararın neresinden dönsen kar. Olan gençliğine olur. Bir de hamile kalırsan iyice mahvolur hayatın.
Meslek sahibiyim. Ama çalışmama müsade etmiyor
Neden tahammül ediyorsun? Ailene donmeye cesaretin mi yok?
Ailem boşansam arkamda duru3 ama oğlum var. Bu adamı biede maalesef hala çok sevdim
Kaç yaşındasın? Çocuğun kaç yaşında? Hala seviyorsan terapiste gidin.
28 yaşındayım oğlum 4 oldu
senin hayatın ne diyebilirim seviyorum diyorsun.
son pişmanlık neye yarar kız olan olmuş artık adamı sevmeyi denesen
Seviyorum ama eksiklerini söylerim
Zindan edicem ona hayatu
Pişman isen böyle gitmez hayat , yol yakınken dönmek gerek , bazı flaş kararlar vermek lazım, ben verdim mutluyum
Boşan o zaman.. Mecburiyetin ne?
Bunu nasıl seçtin.. yaş kaç
Yenileme yoluna git mutsuz isen.
Göz rengin nedir
#Hükümdar
Bosan
Madem öyle boşan
Çalışsaydın sende
Kocam istemiyor çalışmamı mesleğim var. Ma
En İyi Cevap