Evet evli ve iki çocuk babası bir adamla birlikte oldum. Çok pişmanım. Çok iyi de bir mesleği var benimde aynen öyle. Onu çok seviyorum, deliler gibi aşığım ve bana yaklaşıtığı zaman ona karşı koyamıyorum. Kokusu bile beni heycanlandıyıor. Ailesi için çok üzülüyorum, güya mutlu bir evliliği var. Aramızdada 23 yaş fark var, bende oldukça gencim. Ondan ayrılmak istiyorum ama olmuyor. Ailesinden boşanma gibi bir durumda yok, zaten bunu ilk önce ben istemem. İki küçük çocuğun üzülmesini istemem. Nasıl ayrılırım ondan?
Cevabın nedir?
Aklını kullanırsan kalbin soğur. Sevmediğim bir şubede çalışıyorum. Dualar ettim Allah'ım mucize olsa da tayinim ćıksa diye. Bir kaç ay sonra güzel ve profesyonel bir şubeye tayinim ćıktı. Yeni şubeme geldim, basamakları çıktım ve tanışma anındayım. Elimi uzattım o da bana uzattı ve ikimizde donduk kaldık. Aynı yaştayız. Amiriz ikimizde ama o benim bir tık üstüm. Güzel kadın ve güzel bir adam. İsyeri bile atesle barut diye gecirmis icinden. Allah'ım durduk yere parfüm sıkmalar, hakkımda bilgi almaya calismalar, birileri sinirlenince korumalar. İşlemini yapıcam mesela genc bir cocugun başka birine yönlendirmeler vs. Nelerden hoslanirsin yok neleri sevmezsin vs. Bir gün tesadüfen masasinda çocuk resmini gördüm. Şok oldum. Duygularımdan utandım. O gece hirsimdan agladim. Allah bir yandan beni mutlu etti ama bir yandan üzülmüştüm. İş çıkışı bir akşam yemek yedik, kendi de dahil kimseyi üzmek istemediğini söyledi ve bir cumtesi günü cay icip tost yedik , el ele yürüş yaptık. Yanımızdan geçen nasıl güzel cift diyordu ama aslı öyle değildi. Ona bir kadının bir kadına bunu yapmaması gerektiğini, şu anda karısı ve cocuguyla olması gerektigini söyledim ve noktayı koydum. Hicbir sey olmamis gibi başım dik işime gücüme geldim. İsmimizin yanına bey ve hanım ekleyerek işe güce devam. Görüyormuyum her gün 10 saat ve aynı kattayız. Allah öyle bir sabır ve güc veriyoki insana. Her geçen gün daha çok soģudum. Her gecen gün daha güçlü hissettim kendimi. Karısına ve çocuklarına daha yakın olsun benden uzak diye dualar ettim. Kötü birimi tabi ki değil ya da ben tabi ki hayır. Sen benim karşimdayken devamlı nasıl olacak dedi mecbur olacak dedim.'İs arkadasinim ötesi yok'dedim.'Gerekirse ben baska yere giderim' dedim. Mutlumuyum evet. Huzurlumuyum evet. Mutlu olmak icin hiçbir erkeğe ihtiyacımız yok:)
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kimse kimseyi kınamasn bence her kesin başına gelecek bir durum bu ve bu benimde başıma geldi biri vardı peşimde koşan bende dalga geçiyordur diye önemsemedim sonra sevmediğim biri ile evlendim oda benden sonra araya 5 sene girdi 5 sene sonra geldi beni tekrar buldu ben 5 buçuk senedir ayrıyim eşimden ve sevdime karşi koyamadim geçen hafta ilişki yaşadık beni o günden beri aramadı hatta engel attı ve tanıdıklarım o seni kullandi istediğini aldı daha seni istemez dedi evli ve bir bebeği var dönerse affetmem bende önce den böyle yapanlara kızıyordum kınıyordum ve benim de başıma geldi ilişki 1 hafta önce oldu hamilemiyim diye korkuyorum böyle birşey nasıl yaparlardedim tepki gösterdim benimde başıma geldi ve bir söz var kınadıin bu dünyada başına gelmediği sürece ölmezsn seni de anlıyorum inşallah kurtulmuşundur kullanmak derken saf temiz kalbimizden yararlanmaya çalışıyorlar ama pişman değilim senelerce peşimden geleceğine bende onu istiyordum çok oda beni daha beni aramaz çünkü onlar için bir anlık heves herşey alana kadar ondan sonra bir önemin olmaz güzellikten faydalanıyor sonra iş işten geçiyor çöp kadar değerin kalmıyor
11 Yorumla
Ben kimseyi yargılamak istemem ama yaptığın şey çok yanlış bence ne yazıkki ülkemizde bu gibi olaylar çoğalmaya ve meşru hale gelmeye başladı.sana tavsiyem yol yakınken dön bu yanlıştan ona hiçbirşey olmaz sen kendini kullandırtmış oluyorsun sadece,sana ne verebilir onu düşün evli 2 çocuğu olan orta yaşa gelmiş bir adam ya da senin ondan beklentin ne bunları düşün ona göre karar ver aynı şey senin başına gelse sen ne düşünürsün onu düşün o adamın karısının yerine koy kendini bende erkeğim ama maalesef biz erkekler sadece uçkurumuzu düşünüyoruz gerisi hiç önemli değil.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen Turkiyede yasamiyorum, yurt disinda yasiyorum. Ustelik onuda anliyorum genc bir kizim ben karsi koyamamis olabilir. Ilk basta ona kiziyordum bana yaklasiyor yaklasti diye.
- +1 yıl
kimse karşı koymasın herkes birbiriyle yatıp kalksın o zaman genç yaşlı evli bekar farketmez, evliliğin sadakatin ailenin ne önemi kalıyor o zaman erkek dediğin birazda kendini tutabilmeyi bilecek.ben öyle birşey yapmış olsam bir daha eşimin suratına bakamazdım herhalde umarım kimse o durumlara düşmez.
- +1 yıl
Ben 28 yasınsa bekar bir kızım ve bu yaşıma kadar evli adamlarla beraber olan kızları hiç anlamadım hep kınadım onları.4 ay önce eski iş arkadaşom evli ve cocuklu adam bana teklif etti ben önce önemsemedim ve resmen basiretim bağlandı kabul ettim.4 ay ilişki yaşadım beni sevdiğine inandım sevilmek değer görmek cok hoşuma gitri bir yandanda vicdanımla başediyodum. en son teyzem öğrendi ve ayrılmamı istedi ben ayrıldım diye kandırdom onu ama o inanmamış adama ulaşto ve o şerefsiz anında beni satmış ben üsteliyomuş ayrılmak istemiyomuşum dayanamıyomuş bana teyzem ağzına geleni söyledi bana ve ben gerçekten namusumı kaybetmedim hala temizim bir yandan günahımla uğraşıyorum bir yandan onca zaman sevildim zannederken kandırılmışım kalbim paramparça bir damla adamlık görüp ayrılsaydım gam yemezdim. hep büyük konuşmalarımın cezasını çekiyorum rabbim dersimi verdi acıdam delircek gibi oluyorum herkese söyliceğim tek şey var asla ama asla bulaşmayın boşanıp gelsin cok seviyosa.
23 yaş farkmı,manyakmısın sen kendini bile bile günaha sokmuşsun adam için sorun yok genç bir sevgilisi var arkadaşlarına seni anlatıyordur övünerek peki sen ne yapıyorsun kime anlatıyorsun bu ilişkini mantıklı bir açıklaması yok sex den daha önemli değerlerde var kokusundan bşle etkileniyorsan uzak dur çok geç olmadan hayatına yön ver pişman olursun sonra
12 Yorumla
Soran+1 yılcok pismanim zaten arkadaslarina anlatacagini zannetmiyorum butun arkadaslari genelde aile dostu yani haniminida taniyorlar kullagina gider diye korkuyordur
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
Senin ki çok zor bir durum şimdi sen uzaklaşmaya çalıştıkça sanki herşey seni ona iter gibi gelir ama bunun adı aşk değildir aşk olsa pişman olmazsın ya da en ufak bir tedirginlik duymazsın bence yaşadığın bir tutku ve en güzeli de ondan kopmak olacak sanırım uzaklaşmaktan da başka çaren yok hiç olmadı kendi yaşıtın ve statünde birileri ile görrüşmeye çalış en zından çivi çiviyi söker derler
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin ne gerekiyorsa yapacagim
Soran+1 yıloyle
aranızdaki 23 yaş fark ne demek biliyormusun;senin hayat diye yaşadığın şeyi adamın çoktan bitirip senin için tamamen bilinmez olan bambaşka bir boyuta geçtiğidir.o tutku senin yaşadığındır buna eminim ama adamınki tutku değil bunada eminim.benim söylemek istediğim özetle şu;nasıl koparsın bilmiyorum ama hissettikleriniz ve ilişkinizi sizlerdeki tezahürü aynı değil.
215 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin ondaki ne peki tutku degilse eger?
Soran+1 yılaradaki fark ne ?
- +1 yıl
er ya da geç adam mevcut ilişkinizden tatmin olup heycanını tatmin ettikten sonra bitirmek isteyecek ozaman tahmin et olan kime olacak.ama sendeki öyle bir his ki 2 çocuk ve hemcinsini karşına alabilecek kadar yadavarlığını önemsemeyecek kadar ilişkine sahipisn.çizdiğim resimde hanginizin hisleri daha kuvvetli gözüküyor
Soran+1 yılcok haklisin maalesef oyle :) benim ki
- +1 yıl
niye çünkü arad 23 sene fark var.o her türlü atlatacaktır çünkü sen muhtemeln doğmadan ya da anneni emerken senin şu anki hissiyatınla yaşadıklarını yaşıyordu.bu durumda benim için senin mağdure onun da vicdansız olduğu sonucunu doğuruyor.ben bir erkek olarak ne karıma aldattım nede olmayacak insanlarla olmayacak ilişkiler yaşadım.sen olmayacak kişisin ama karşındaki dallamanın beyni kafasının içinde değil ve bunun bedelinide sen ödeyeceksin malesef
Soran+1 yılhaklisin hava atmak gibi olmasin guzelimde gencim karsi koyamamistir benim koymam gerekirdi.
Soran+1 yılhaha dogrudur :) babalar ve kizlari. benim babamda bana hep dunyanin en guzel kizi derdi. hehe blmiyorum apral oldugumdandir herhalde.
- +1 yıl
sen dünyanın en güzel 2.kızısın 1.ekte görülüyor.neyse aptallık gençlik ne dersen de zaten bunun da bir önemi kalmamış.işinin olması çok iyi helede genç yaşta.iyide bir iş dediğine göre sanırım finans sektöründesin.buda kurtulmanı hayatını çok hızlı düzenlemeni sağlar.e dünyanın en güzel2.kızıda olduğuna göre seni iyi bir adam toplar merak etme zaten dallama neye denir öğrendin iyiyi daha rahat bulursun
Soran+1 yılAynen oyle deniyecegiz artik. Gelecek neyi gosterir bilemeyiz.
Soran+1 yılUnutmam merak etme
Soran+1 yılsizde aynen yole cevabiniz icin cok tesekkurler.
Ne diyeyim olan olmuş zaten, bu saatten sonra ne yapsan boş. Uzak durmaya çalış, duramıyorsan ya da o duramıyorsa, sana kendini kaptırmışsa, bir şekilde bu ilişkinin bir yere gidemeyeceğini ve eşinin , ailesinin kıymetini kavramasını sağlamalısın. Ona yapacağın en büyük iyilik bu olur ancak. ikinizde nefsinizin kuranı olmuşsunuz, geçmiş olsun.
05 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen oyle olduk acayip bir tutku soz konusu yasak bir tutku
Soran+1 yılbirakacam niyetliyim.
Soran+1 yılyazarim
sen neden kendini kullandırıyorsun anlamadım yazık değilmi sana genç yaşta başkasının metresi olmak gibi bir şey sonuçta onun bir ailesi var çocukları var erkek yapmasaydı diyen olacak ama erkekler bu konuda nefisleri çok zayıftır bana kalırsa yuva yıkan olma ayrıl başkasını bul evli olmayan birini bence
09 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama ayni isyerinde calisiyoruz eger baska yerlerde calissak ceker gider birdaha donmem ama hergun onun yuzunu goruyorum.
- +1 yıl
vala bana kaırsa çok yanlış bir durumdasın kendini onun metresi gibi hissetsen ayrılırsın neden seninde güzel mutlu bir yuvan olmasın eğer başak bir iş bulabiliyorsan ayrıl işten ya da memusan tain iste ama bence yapma kadınla adam ayrılır boşanır sorun değil ama o çocuklerın günahı adamla senin yakandan düşmez haberin olsun
Soran+1 yılhaklisin
Soran+1 yılBenim artik mutu bir yuvam olamaz, o sansimi kaybettim :(
Soran+1 yılhaklisin deniyecem
Soran+1 yılinsallah sende mutlu olursun cevabin icin tesekkurler
o zman ışını bırak gonulden uzak tutman ıcın gozende uzak tutmalsın ılskıye gırdysen artık canın hep on ıster ama emın ol kı aranızda kı yas farkı adamın ewlı olmasını gec cocuklarının olması senın bu ılıskıye cızgı cekmenı gerektyr sen asık degılsndr sadce yattıgın ıcın cok zewklı bseyı yaptıgından onu ıstyrsun
10 Yorumlaçok büyük bir hata yapmışsın geriyede döndüremessin dahada ileri gidip hem kadının hem çocuklarının ahını alma ömür boyu sürünürsün hem vicdanen hem bedenen yol yakınken dön yanlışından
12 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum ama hergun yuzunu goruyorum nasil ayrilacam.
- +1 yıl
seçim senin ebedi mutsuzluk (adamla birlikte olmaya devam etmek)
-
daha iyi bir hayat başka iş bakmaya başla bulduğun zaman uzaklaş dünya o adamdan ibaret değilki hem evli olup 2 çocuklu olması o adamdan uzaklaşmana sebep değilse kusura bakma ama aklını fikrini tekrar bir gözden geçir
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkıl sonradan ah çekmek için değil önceden tedbir almak içindir.Bile bile bu işin içine girmişsin sonra karşı koyamamışsın.Tek seferde resti çek ve bir daha görme.
Unutma bir atasözü vardır:ÇALMA KAPIYI ÇALARLAR KAPINI.05 Yorumla
Soran+1 yılAyni isyerinde calisiyoruz, yani nasil gormemizlikten gelirim. Surekli yan yanayiz.
Cevap sahibi+1 yılKoşulsuz şartsız imkanın varsa işten ayrıl.Göz görmeyince gönül katlanır.Birde yaptığın işin yanlışlığıyla,tatlılığını yan yana koyup bir düşün değer mi bu kadar çirkin bir şey için.Dünyanı da Ahiretinide duygularına esir olup yoketme...
Soran+1 yılHaklisin, amaşu anoldugum sirket cok iyi bir sirket evime falan cok yakin. Eger baska bir yere girersem gunumun 2 saati yolda gececek. :( yaptigim sey cok cirkin evet ama tek suclu benmiyim.
Cevap sahibi+1 yılÇakarıldığını farzet.Başka bir şirketde belki daha iyi olacak.Her an vicdan azabı çekmektense 2 saat yol çekmek daha hayırlıdır.Suçlar tek taraflı olmaz sen suçlusun o senden suçlu ama bu suçu hafifletmez...
Soran+1 yılevet haklisin
o adam soysuzun biri senden hevesini alınca da seni bırakacak. biraz gururlu ol ve asla buna göz yumma. hiçbişey için geç değil. ayrıl o adamdan. kendi yaşlarında bekar birini bul hayat çok kısa.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle geçmiş olsun.Ben de evli bir adamla kesişiyorum.Bu işin geleceğini göremiyorum.Senin de öyle.O yüzden vaz geçmek en iyisi.Baksana çocuğu varmış.Boşanma durumu da yokmuş.
022 Yorumla
Soran+1 yılHayir yok hic konusmadik bu konuyu istemiyorumda zaten. Bir yuvanin yikilmasini istemem, icten ice sayemde curumeye baslamissa bile.
Cevap sahibi+1 yılBen senin bu ilişkinin geleceğini göremiyorum.Sonunda hiç bir şey olmayacak.En doğrusu vaz geçmek.Hem bir şey söyleyeyim mi?Adamın karısıyla cinsel hayatı vardır da...
Soran+1 yılEvet var sanirim olmak zorunda hanimi baska turlu anlar herhalde birseylerin yolunda olmadigini
Cevap sahibi+1 yılE yani evet.
Soran+1 yıldusununce igrenc bir durum
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef.İnsan düşünmek de istemiyor.
Soran+1 yılsen nasil kesisiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBakışıyoruz.Uzun uzun bakışıyoruz.Bana ilgi duyduğu belli.Dersimize girmeyen öğretmenim.Evli.Üniversiteden.Bir selam versem gerisi çorap söküğü gibi gelecek.Sence yapsam mı yoksa peşini bıraksam mı?
Soran+1 yılben yaptim pisman oldum kac yasindasin? cinsel anlamda birlikte olmayi dusunuyormusun?
Cevap sahibi+1 yıl23 yaşındayım.Cinsel anlamda beklentisi vardır adamın.Buna karşılık verir miyim bilemiyorum.
Soran+1 yıliste onun vardir ama sen verme bence evlenecegin erkekle yasa bunu
Cevap sahibi+1 yılDoğru en güzeli,doğrusu da bu.
Soran+1 yılevet yakisiklimi?
Cevap sahibi+1 yılEvet çok yakışıklı!
Soran+1 yılozaman istedigi kizi alir :) fazla umut baglama sekerim uzulursun
Cevap sahibi+1 yılyok zaten ben karşılaşmak dahi istemiyorum.evli bir adamın niyeti ne olabilir ki?
Soran+1 yılgonul eglendirmek tutku heyecan
Cevap sahibi+1 yılEeeh yani.
Soran+1 yılunide misin?
Cevap sahibi+1 yılEvet üniversitede okuyorum.
Soran+1 yılsen bilirsin :)
Cevap sahibi+1 yılSağol
+1 yılZaten evli erkeklerle kırıştırmak son moda
Görüyoruz ve utanıyoruz sizlerden
evli adamlarla kırıştır yat kalk sonra pişmanım oh ne güzel..
ALLAH nasıl hesap vereceksiniz siz onu söyleyin
ayrıl tabiki00 Yorumlaya seviyo olabilir ama aldatmak zorunsa değil boşansın ne halt yerseniz yiyin ama sizin yüzünüzden kaç kişi mahvoluyo şerefsizsiniz umarım hepiniz bu yaşattıklarınızı yaşarsınız fazlasıyla
00 YorumlaBende senin durumuna yakınım aslında, kendimi uzak tutmaya çalışıyorum.
012 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani?
Soran+1 yılkiz biliyor mu peki? ustelik nasil uzak durmaya calisiyorsun erkeklerin elinde degildir genelde
Soran+1 yılburadan konusalim istersen sorun varsa sorabilirsin
Soran+1 yılPeki sen nasil uzak durmaya calisiyorsun? Neler yapiyorsu
Soran+1 yılayni is yerindemisiniz?
Soran+1 yılnasil uzak durabilirsin ki ayni yurdeysiniz surekli
yuva yıkanın yuvası olmaz bosver cok gencsın zaten görusme telını degıstır bıttıgıttı
03 Yorumla
Soran+1 yılayni isyerinde calisiyoruz telle olsa keske
Soran+1 yıldogru
23 yaşmı ohaaa deden yaşındaki adamla ne işin var buruş buruşş midem kalktııı.
13 Yorumla
Soran+1 yılhayir burus burus degil :) 40li yaslarda
Soran+1 yılhahah tamam anladim:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılilişkinizi öğrenirse muhtemelen eşi boşanmak isteyecektir,bence alacağını almıssın bitir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl23 yaş nedir ya, tabi ilk zamanlar güzel
1-2 yıl sonra sen gençsin adamın silah ateş açmayınca ayrılıyorlar zaten10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboş ver gerçek bir ilişki buluncaya kadar ona tatmin olma makinası gözüyle bak keyfini çıkar bağlanma
00 Yorumla
+1 yılbana ozelden yazarmisin
00 Yorumla
+1 yılayrılmak istiyormusun kesin net kafanda bitirdinmi
12 Yorumla
Soran+1 yılIstiyorum baska carem yok.
- +1 yıl
o zaman bitmiştir bu olay yani ne dir seni sıkıntıya düşüren. görüşmessin olur biter
Bunun sonu yok biraz önce uzaklaş.
10 Yorumla
+1 yılmetres olmaya devam et ya da kapatma
10 Yorumla
+1 yılSen kafayı mı yedin ? Annen baban yok mu senin ?
10 Yorumla
+1 yılsen napmışsın ya .s
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli bir adamla birlikte oldum, çok pişmanım ne yapacağım ben?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler