Arkadaşlar 26 yaşındayım 2 yıldır evliyim. Eşimle 1 sene boyunca çıktık ve sonra biraz aceleye getirip evlendik. Gerçek yüzünüde evlendikten sonra gördüm.10 aylık bir kızımız var. Buna rağmen hala eski sevgilisini arayıp sesini dinliyor. Yatakta ağzıma alamadığım uçuk kaçık istekleri var. Dövemediği için üstüme atladığı bile oldu. Dayanamayıp kızımıda alıp annemlerin yanına geldim. Her gün arayıp pişman olduğunu söylüyor. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle, bir psikoloğa git manevi ve dünyevi bilgisi olan tavsiyelerine göre tedbiren boşanma davası olarak şuanki anlattıklarım geçerlimi ? rapor alabilirmiyim eşim psikolojimi bozdu vb. diye? sor... eşinle arandaki konuşma ve hareketleri dene psikolog tavsiyesine göre.
Akabinde bir avukata git ve danış tedbiren delil olarak neler gerekli ve ben ne yapabilirim? diye sor. önerilerini tedbiren uygula, hatta sor avukata : yanımda bayan arkadaşım varken, onun cep telefonuyla video kaydı açıp birbirimizi çekip akabinde cep telimden eşimi arasam ve ses kaydınıda açsam konuşsam hoporlörden yaşadıklarımı arkadaşımda duysa mahkemede geçerlimi? ya da hopörlörü açsam konuşsam arkadaşım duysa vede bu konuşmalar için arkadaşım şahit vede o tarih ve saattaki görüşme kaydımı savcılıktan istetebiliyormuyum vb. sor.
Mesela sevgilisinle konuşurken kızın odada dinlesin mahkemede anlatmak için ama kocan bilmesinki müdahale etmesin çocuğuna !!!
Sonrada oluru neyse ona göre davran, elindekilerde tedbiren işine ilerde başka yol kalmazda boşanırsanız yarar.
Hakkınızda hayırlısı.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFazla dizi izlemeyin gözüm, hayat sandığınız kadar kolay değil. Anan baban seni beslemezler bu saatten sonra, evlerine de almazlar. Dul karı olacaksın, sağdan soldan laf söz gelecek... Evde huzurun olmayacak, çocuk büyüyecek ihtiyaçları artacak, sürekli sıkıntı stres altında yaşayacaksın. Git kocanın elini öp barışın, zira senin için kötü olacaktır...
91 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin ya cümleleri kolay geliyor bizler için evli olan bizler değiliz çünkü.. evlilik ciddi bir karar sevgiliyken kolay ayrılıyorsun da evliyken bir de ortada minicik masum bir canlı varken zor bu düşünceler. Ama olaya dışardan bakıldığı zaman zor gelecek olsa da yapman gerekenin bu olduğu kanaatindeyim. Böyle bir eş çocuğunun psikolojisini dahi bozabilir. Bir süre eve dönme ailenle otur enine boyuna tart olayları. Ve her kadın güçlüdür unutma ona muhaç değilsin ailen de yanındadır muhtemelen. Kendi ayaklarının üzerinde durup bebeğini kendin büyütebilirsin. Yaşın ilerlemiş değil. Her insan hata yapabilir ne kadar erken dönsen kar. Bırak o da eski sevgilisiyle mi görüşüyor ne yapıyorsa yapsın senden ayrıldıktan sonra. Zor olsa da yürümez böyle bir ilişki. Seven adam zarar gelsin istemez sevdiği kadına. Sen onun çocuğunun annesisin bubile yeterince özel kılmalı seni. Ama bu tavırları yapan bir insan seni haketmiyordur bence.. Boşanmak en iyisi bu durumda bize söylemesi kolay, sana uygulaması zor olsa da..
00 Yorumla
+1 yılçocuğum var diye kendinide heba edip dönme bence 2 yıl diyorsun hala sevgilisini arayıp sesini dinliyosa demek ki bitmemiş bişilerr. sorunlarda var diyorsun cinsel açıdan. eger dönersen sevmediğin biriyle belkide daha çok iğrenerek geçireceksin senelerini psikolojin bozulur öyle bu ortamda byüyenocugunda sağlıklı büyümeyeceğide ortada. bazen sağlıklı mutlu çocuklar yetiştirebilmek için ayrılmak gerekr. çocuk var devam etmeliyim düşüncesi çok eskide kaldı. kendini ve çocuğunu düşün derim ben. çok gençmişsin daha belki biri çıkar karşına buukuat gelecek mutluluoa bile vesile olabilir..
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
139Cevap
Evlilik ciddi bir iştir bayan. En ufak birşeyte kaçıp gitmemek, bazen zorluklara göğüs germek gerekir. Zorluklara göğüs germek ise hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde birbirinizin yanında olmaktır. Ancak bu sözler sizin için geçerli değil malesef. Sizinki bu durumu çoktan aşmış.
Benim fikrim boşanmandan yana. Çünkü iyi gün, kötü gün olayı değil sizinki. Bildiğin evliliğe saygısı yok adamın. Sana saygısı yok, çocuğuna saygısı yok. Şu lafı hep duyarım; keşke boşansaydım, hayatımı mahfetmeseydim. Kaç yaşımıza geldik o hala istediği gibi eğleniyor, ben ise hayatımı mahfettim diye...
Ve bu veya benzer şekilde perişan olan birçok hayat gördüm.
Henüz gençsin, karşında uzun yıllar var. Biri ile mutlu olamadığın için, çocuğun var diye bunlara göğüs germek zorunda değilsin. Anlaşmazlıklar, aile içi sorunlar olabilir. Ancak sizinki sorun değil düpedüz saçmalık.
Benim fikrim boşanmandan yana. Çocuğunuda böyle bir evde yetiştirme. Anne babası ayrı olsun, ikisininde farklı hayatları olsun. Bu çocuğunun güzel bir yaşam sürmesine, ileride düzgün bir insan olmasna engel değildir. Emin ol bu çocuk boşanmış bir ailenin çocuğu olarak daha iyi büyüyecektir. Asıl bu şekilde bir ailede büyümek zordur. Yine anneliğini yaparsın.
Biran önce hayatına çekidüzen ver ve kendini toparla. Önünde uzun yıllar var ve gençliğini bu şekilde heba etme bayan...
Şimdi çocuğun var, onun için katlanmalısın diyenleri duyar gibiyim. Ancak emin ol yıllar sonra eşin kendini düzeltmezse, aynı şeyler devam ederse, keşke boşansaymışım diyeceksin. Anlaşamıyorsanız, durumun ciddiyetini kavrayabilmişsen kendi hayatınıda mahfetme... Çocuğun velayeti kimde kalacaksa, o çocuğu düzgün bir biçimde yetiştirirse emin ol o çocuk hayatını kurtarır. Anne ve babasının ayrı olması o çocuğun mutsuz olacağı anlamına gelmez. Yalnızca bir annede, bir babada kalarak biraz zorluk çekeceğine, belkide burukluk yaşayacağına delildir o kadar.
Benim şahsi görüşüm budur bayan, karar senin. Herşey gönlünce olsun.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTavsiyem kendisinden her ne olursa olsun nefret etmemeniz ve ona kin gütmemeniniz.
Artık siz bir evli bireysiniz. Sorumluluklarınız ve yeni bir yaşantınız var.
Öte yandan onunla yeniden bir araya gelmeden önce kendisi ile ciddi bir konuşma yapmanız gerekiyor.
Var olan durumdan ciddi anlamda rahatsız olduğunuzu, kızınız ile çekip gitmeye hazır olduğunuzu anlamasını sağlamalısınız (Hazır olmasanız bile)
Aynı şeyi eğer siz yapsaydınız neler olabileceğini şimdi sizin halinizi anlamasını sağlayınız. Ve tam olarak emin olmadan bence hemen yelkenleri suya indirmemelisiniz. Aldatan bir kişiye ikinci bir şans vermek tekrardan aldatma hakkını ona vermektir.
Bunu asla unutmayınız.
Dolayısıyla sizde bu zaman diliminde hem kafa dinleyin hem sizi özlemesini sağlayın.
Elimizde olan bir şeyin değerini çoğu zaman elimizden yitirince anlamıyor muyuz sanki?
Sizin ve güzel kızınızın eşsiz olduğunu biraz burnunu sürterek anlamasını sağlamaktan başka bence bir şansınız yok.
Ve kesinlikle size vurmasına izin vermeyin.
Eğer bir kere vurursa bundan sonraki süreçlerde de sizi hiçe sayabilir.30 Yorumla
+1 yılbak gülüm hazır pişmiş yemeği kim olsa yer, önemli olan pişirmektir, sen onu kendi sevdiğin şekilde pişireceksin, evlilik kavramını hala anlıyamıyanlar var, kimilerine çok basit geliyor, eşinin eski sevgilisini arayıp sesini duyması çok normal o alışkanlığını birden bırakamaz onu zamanla bırakır ve unutur hiç mevsimiye alma, yatak fantazisine gelince anlaşılan enişte biraz heyecan meraklısı buda gayet normal, şayet bununda kuralları var tabi karı koca arasında ters ilişki haricinde her fantazi olabilir, eğer onun fantazileri hoşuna gitmiyorsa sen ondan önce davranarak ona her seferinde değişik fantaziler sun bu evliliğinizi dahada sağlamlaştırır, yanlış fantazisi varsa onuda kırmadan incitmeden aşkım bu yaptığımız doğru değil istersen ona benzer gel şunu yapalım diye yaklaşmanı tavsiye ederim, kötü bir yatak ilişkisi ayrılmaya kadar gider, yani onu yatakda aç bırakma kedide olsa bir anda aslan olur haberin olsun, yani kısaca anlıyacağın bozuk olanı tamir etmeyi öğrenmelisin, allah bağışlasın bak birde çocuk var hem kendin hemde çocuğun için başarmalısın ben sana güveniyorum hadi bakalım görim seni haaydi haaaydiii:)
01 YorumlaAçıkçası ortada bir çocuk varken fedakarlık yapmanız gerekir diye düşünüyorum. Aile büyüklerinin yanında kendisine bir şans daha vermeniz gerekir bence.
Hem sizin hemde kendisinin aile büyükleri olsun o ortamda ve çocuğu kendisini düzeltmesi için kullanabilirsiniz. Şöyle baba olmalısın böyle olmalısın, bu çocuk huzurlu bir ortamda büyümeli mutlu bir aile olmalıyız şeklinde konuşursan eşşek değilse kendini düzeltir diye düşünüyorum. Eğer şans vermene rağmen değişmedi ise annenin yanından bir daha çıkma.10 Yorumla
+1 yılYa söylemek istemiyorum ama 1 yıl çıkıp aceleyle bir insanla evleniyosun ona tamam ama evlilik hayatının nasıl olduğuna karar vermeden neden çocuk yapıyosunuz ben onu anlamıyorum. Sorumluluk denen bişey var, işte böyle bir durumda da çocuğunuz ortada kalıyo. İstediğin kadar kız, eksile ama gerçekler bunlar. Şimdi boşansan çocuğun babasını tanıyamadan büyüyecek. Onu geçtim sen tek başına çalışıp hem de çocuğuna annelik yapıp onunla ilgilenebilecek misin? Kendine güveniyosan çocuğun da umrunda değilse git boşan. ha kocana geri dönsen ona da katlanamıyosun. Sana diyebileceğim tek şey biraz annenlerde kal burnu sürtsün döndüğünde hala aynı devam ediyosa boşanırsın.
10 Yorumla
+1 yılSadece tanımadığınız kişilerin değil, birlikte yaşadığınız kişinin, sevgilinizin veya eşinizin de sizi istemediğiniz zamanlarda, istemediğiniz şekilde cinsel ilişkiye zorlaması ve vücut dokunulmazlığınızı ihlal etmesi tecavüzdür ve suçtur. Hakkında maddi manevi tazminat davası açabilir , tek celsede boşanabilirsin.. ayrıca koruma kararı çıkartabilirsin..
30 YorumlaYa kusura bakma şimdiki sitemim sana değil diğer sna cevap veren kendini kız zanneden yvsklara la ameke noluyorsa hemen direk bozan dionuz evlenmek yuva çökmüş kolayca öyle 2 tartismada bozan dionuz ulan varya siz evleneceksinizde anne olacaksınız ya yazık sizden olacak yeni nesillere la gidin ölün la ölün sizde ne anne olur ne kari olur boyle dusunenlerin allah kahretsin beyin fakiri kizlar
Sözüm herkese değil öyle düşünenlere kardeş sana gelince sende sabir et hayat bu ya İnanlı evlenmek yuva kurup çocuk sahibi olmak kolay değil git büyüklerinden yardim al burdakiler daha cocuk bunların dediğine bakma daha evli olmayan kasr kızlar sana bozan diyor yuva onların değil ya demesi kolay ama lutfen boşanma lutfen çocuğuna acı saygılar allaha emanet ol başka bir sıkıntın varsa mesaj at maddi manevi ama boşanma olurmu hayırlı gunler00 YorumlaBiz Erkekler Kaybedince Kıymetini Anlıyoruz Herşeyin.. Ona kaybettiği Hissini Yaşat O Zaten kapında Kopek Olur sende Döner Gidersin Evine.. Bundan Boşanıp Daha İyisinimi Bulacan Hepimiz Aynı Bokuz İşte... ama o yataktaki saçma Sapan İsteklerine Bişe diyemiycem o konuyla sen özel ilgilen eve Dönmek için Şartlar sun adam olsun
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekara kadın boşamak kolay.. Buradaki yorumları yazarken yazmadan önce en fazla 10sn düşünüp yazdıktan 2dakka sonra unutuluyor.. Yani diyeceğim o ki buradaki yorumlara göre kendini yönlendirme.. Buradakilerin ayrıl demesi en kolay yolu.. Ayrıldıktan sonra daha mı güzel olacak? Bir evlilik yapmışsın evliliği yürütmek evlenmek kadar kolay değildir. Her ailede sorunlar oluyor.. Bu sorunları aşmak için kendi ailendende destek almalısın. terapistlerden piskoloklardan da destek alabilirsin.. Eğer bir sorun varsa kendinde de ara.. acaba bu şekle gelmesinde senin etkin varmı. Onu sorgula.. eğer senin tarafında düzelteceğin yön yoksa eşinin sorunları nasıl düzelebilir. Bunları çöz.. Çeşitli yollar denemeye bak. eğer olmazsa ondan sonra ayrılmaya bak..
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle çok üzüldüm gerçekten. Allah sana ve kızına yardımcı olsun. Boşanmak her zaman bir tercih ama benim şahsi görüşüm şu şekilde. Önce bunları neden yaptıgını onunla konuşmak, sonra yine düzelme olmuyorsa senin ailen ve onun ailesiyle beraber konuşmak. Belki sen zaten bunları yapmışssındır. Yine de düzelmiyorsa boşanmak çare olabilir.
10 YorumlaDeğerli kardeşim evlenip bir yuva kurmak zor, fakat herşeyi bitirmek çok kolaydır. Bence hemen karar verme. Eşini karşına al ve güzelce konuş. Yaptığının yanlış olduğunu biraz sert bir dille ona anlat. Bu kutsal müesseseyi her insan kaldıramaz. Onun için mücadele etmek gerekir. Hemen herşeyi silip atma. Sonuçta dünyalar tatlısı bir çocuğun var ve ülkemizde dul bayanlara kendini bilmez insanların nasıl baktıklarını biliyorsun. Ve nereye kadar annenin babanın yanına sığınacaksın. Çocuğuna en ufak şekilde kızsalar bile zoruna gider. Onun için dediğim gibi yap. Kazanacaksın emin ol. Allah yar ve yardımcın olsun
10 Yorumla
+1 yılacikcasi bosanman hayirli olur gibime geliyor ancak cocuga yazik olcak
130 Yorumlabir fırsat daha ver çocuğunuz için otur makul ve mantıklı bir şekilde konuş ona isteklerini söyle onun senden beklentilerini isteklerini sor. hala neden eski sevgilisinin sesini duymak istediğini falan sor güzel ve kırıcı olmadan konuşun. çocuk olmasa o çocuğa yazık babasız büyümesi onun psikolojisinide bozar
10 YorumlaVeda Hutbesi: "Kadınlar size yüce Allah'ın emanetidir emanetinize iyi bakın". iki seçenek vardır affedersin düzelir adam gibi adam olur Allah mesud etsin deriz. yok adam olmuyor olmayada niyeti yok. o zaman bu ayrılık başta sen olmak üzere ikiniz içinde en hayırlısıdır.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Kocan cidden iğrenç biriymiş.. Boşanırsan haklı olduğun için yüklü nafaka alabilirsin, ama haklılığını ispatlamak nasıl mümkün olur onu bilmiyorum..
Bir avukatla görüşmeni öneririm..
Hatta çömez avukatlara boşa para kaptırmaman için istanbuldaysan kendi avukatımı tavsiye ederim..10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlenirken bizemi sorudun da şimdi bizden medet umuyorsun ozaman AKLIN NERDEYDİ gördün herifteki dalgayı yattın altına inleye inleye aceleye geldi ne halin varsa gör yaktın gül gibi çocuğun başını mutluda edemiyorsun yatakta; mutlu olmayan erkek yatağını ya da yatağındakini değiştirir sen hak etmişsindir sen yokmusun sen bir herifi kaybetmeyeyim diye çocuk yapmışsın sen kocana sahip çıkamıyon cocuk senin neyine tüh sana rezil sen önce kadın ol KADIN mutfakta şev garson temizlikte hizmetci yatakta gerekirse or ospu olacan adamı kaçırmayacan ( çok evlendirme - gelin kaynana proğramı izliyorum kusura bakma )
17 Yorumla- +1 yıl
işte olgun kadın
- +1 yıl
anaaa baa baaa :D
- +1 yıl
sana ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten..
- +1 yıl
Hayatımda böyle iğrenç bir yorum görmedim ne biçim kadınsın ya
+1 yılKardeşim çok üzüldüm, benim fikrim biraz daha sabret biraz burnu sürtsün sonrasında kabul et yanına git. Düzelmesi için gerekirse aile psikoloklarına falan başvurun ve sana tavsiyem bilemem tabi yanlış mı doğru mu ama 2. bir çocuğu en az 2 yıl düşünme sonra ayrılıklarda olan çocuklara oluyor
00 YorumlaYasadiklarin zor. Burdan gelecek tawsiyeler seni ne kdr dogru yonlendirir oda muamma. Yalnis bir tercih yapmissin zamaninda ve bedelini oduuosun şu an
bir ewliligi bitirmek cokta kolay degildir heleki cocuk varsa. Konusmayi bir dene bir sans daha ver baktin olmuyo en makul yoldan ayril00 YorumlaErkekler geç akıllanır.
Bence kalmalısın bir müddet daha ailenin yanında.
Iyi bir ders vermeden ona dönmen hatasını tekrarlamasına teşvik edecektir.
Ve şunu bil ki canım senin ona güvenin 1 kez kaybolduysa bundan sonra daha fazla kaybolacaktır.10 Yorumla
+1 yılaşağı sakal yukarı bıyık. bir insan yedisinde neyse yetmişinde de o adam olmaz derim. tabi burada senin kanaatin önemli. yataga gelince onu karıştırmasan iyi olur. sonuçta evlisiniz. ikinizin arasında olmazsa anunla başkasının arasında olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloff ya keşke zamanında anlasaydın canım , düzelme imkanınız yok mu bebeğiniz var birde, bu zamanda öyle acayip evlilikler var ki bende anlayabilmiş değilim. benden sevgilisi olduğunu onca ay saklayan adam şimdi o sevgiliyle evlenedi, kızda bununla 2 yıl çıkmış üstelik evinde bile yaşamış, şimdi bende aynını düşündüm insan 2 yılda bile nasıl tanıyamaz diye. Allah sabır versin böyleleri sinsi oluyor. Eşinle konuşmaya çalış düzeltin çocuk olmasa ayrıl diyecemde şimdi biraz daha dene.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsanırım eşin senle evlenmek zorunda kalmış çok sevse bu kadar kısa sürede sıkılmazdı ve eski sevgilisini aramazdı.
Cevap sahibi+1 yılonunda sana karşı kinleri var.
+1 yılHerkes çocuk çocuk demiş. Bir çocuğun huzursuz ve kavga dolu bir ortamda yetişmesi çok daha kötü sonuçlar verebilir. O yüzden sorunlarınızı çözemiyorsanız ayrılmanız çok daha hayırlı olacaktır.
20 YorumlaOtur konuş bir şans daha ver ama en ufak birşeyinde biter bu iş de ve evine dön gerçekten en ufak bir sıkıntıda yapcak bişi yok ailenin yanına gider ve boşanırsın ama bir şans daha ver derim
10 Yorumla
+1 yılÇocuğun yaşı büyümeden ayrılmalısın. Diğer türlü yaş büyüdükçe ayrılık zor olur. Kocan değişmez onu söyliyim ikinci bir şansa falan gerek yok huylu huyundan vazgeçmez. Sonra bu zamanlarını çok ararsın.
20 Yorumla
+1 yılHayatta herkesin çaresiz kaldığı zamanlar tabii ki olur. Üstesinden gelirsin inşallah. Çok zordur eminim, ama herşeyden önce bebeğini düşünmelisin çünkü anne kucağında ve mutlu baba ocağında büyümek her çocuğun vazgeçilmez hakkıdır. Çeşitli sebeplerle bu haktan mahrum bırakılması çocuğun kişilik gelişimini, beden ve ruh sağlığını derinden etkiler ama bu sorun ciddileşirse ayrılmanız en iyisi olur.. bu kadar çabuk pes etme.
Rabbim hiç birimizi bu şekilde sınamasın.00 YorumlaEvliliğin ilk yıllarında olur böyle şeyler. Sana eziyet etmiyorsa yataktaki istekleri de makulsa (islamın belirttiği şartlarda) Bir koca karısını asla dövemez belirli şartlar dışında ve seninki bu şartlardan değil. Bir şans vermekte fayda var. Senin ve kızın için.
10 YorumlaO çocuğun psikolojisi eşinle evli kaldığında düzgün olmaz. Her gün o kavgaları görür, içi içini yer ve belki size anlatamaz bile. Kişilik bozuklukları oluşabilir. Hele bide seni mutsuz görürse iki katı ve bu boşanmaktan bile daha çok zarar verebilir. Sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap ve kendin ve çocuğun için bir psikoloğa danış bence.
20 Yorumla
+1 yılBence çok zor düzelir gibime geliyor eşiniz. Uzmana gitmeyi kabul ederse, hattını değiştirmesini, evi ile daha fazla ilgilenmesini ve size daha anlayışlı davranırsa yuvınıza dönüş yapmayı taahhüt ederse olur deyin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah.
00 Yorumla
+1 yıldinde hak 3 tür ona 3 hak ver ve umudunu Allaha bağla eğer 3 kere aynı şeyi yaparsa boşanmayı düşün ama boşanmak basit değil kardeşim kızın var ve soyleyemediğim bir çok sebep var iyi düşün...
20 YorumlaAyrıl gitsin ne ar kalmış ne namus herifte. Adam denmez öyle kişiye. Aşağıda okudum yorumunu 2. bir erkek teklif etmiş. Düşünmene bile değmez.
10 YorumlaAllah yardımcın olsun kardeşim. Zor bir durum. O eşten hayır gelmez. Maddi özgürlüğün varsa ayrıl derim... Sonradan daha çok pişman olursun...
10 Yorumla
+1 yılBoşanmalısın yoksa ilerde pskolojin darmadıgın olur yerle bir olursunn.. bırak gönlü sende olmayanın bedeni yanında olsun ıstermısın?
10 Yorumlaguclu bı ınsandan zıyade guclu bı kadın ol, karsına alıp bı konus olmadı aıle sorunlarıyla ılgılenenler var psıkolk tarzı gıt oraya ıcını dok ne bıleyım kafanı once bosalt, senın ıcın hayırlısı neyse o olsun, kolay gele.
10 YorumlaHerşey senin elinde seni seviyorsa çek kenara konus ya adam gibi sevip sayacaksan say yoksa birdaha cocuğunu bile göremezsin ya bana cocuna sahip cık ya da git orda burada takıl beni arama diyebilirsin biraz sert cık bence
10 YorumlaEğer ayrılacaksan senin kararın önemli. Yok ayrılmayacaksan affetmeden önce mutlaka pabucun pahalı olduğunu göstermelisin, ayrılma aşamasına kadar getirirsen bir sonraki hatasında geri dönüş olmayacağını bilir.
10 Yorumla
+1 yılbende evliyim 2 yıldır benm evlenme sebebim cıkar amaclıydı ve istedigim seyde olmadı ve cok cok mutusuzum bende ayrılmayı dusunuyorum bence en iyi dostun ailenmdir unutma bunu sende birde cocuk varmıs allahtan bende yok ve o baska ulkedee yasıyor ama ben geenede mutsuzum
02 Yorumla- +1 yıl
çıkar yani para amaçlı mı
O erkekten ne yar ne yol olur sana o coktan haketmis.. Cocugum var diyip sakin bosanmamayi dusunme ilerisi daha beter olur en guzel zamanindasin cocugun daha yasinda bile degil ve sende gencsin. Kesinlikle bosan kendini degilse cocugunu dusun, koca olmayandan babada olmaZ
00 YorumlaYuvana dön yuva yıkmak kolay değil hem arada çocuk var ona yazık ama evine döndüğünde gir bir işe çalış ayakların yere bassın ki tekrar aynı hatayı yaptığında ailen dışında bir güvencen olsun. Allah yardımcın olsun.
00 YorumlaYa gercekten cok uzuldum. AMA eger mutsuzsan ayni seyleri yasicaksan affetme. Evlendikten sonra akli gala baskasinda be arayipta sesinide dinliyosa buda bit ihanet hence kararli ol
10 YorumlaOtur konus güzel güzel bosanmak en son işin olsun evladın için katlanicaksin belki yola gelir insanoglu beşer sasar sen sevginle onu ehlilestir ve Allaha yalvar o sana hayırlı bir kapi açacaktır elbet
10 YorumlaÇocuğunuzun geleceği için ilerde ona gelebilicek her türlü kötülüklerden korumak için en azından babasız büyümemesi için. Gidip onunla barışmalısın en doğrusu bu bence. Kendin için çocuğunun geleceğini mahfedemezsin.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmek cocuk yapmak ne kadar zor ve sorumluluk isteyen şeyler boyle. Öte yandan evlenmekte bir ihtiyaca dönüşüyor bir sure sonra. Hayat hep ikilemler arasında olmak zorunda mı?
10 YorumlaEe zaten bir iliski icin asla erken davranilmaz ve eger bunu yapiyirsa bunu duzeltmeden gitme asla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılPardon eski kız arkadaşını araması affedilemez haklısın o konuda da yatakta ne gibi istekleri oluyo? belki ona bana veya bir başkasına normal gelebilck bişey sana ters gelebilir... Başka içkisi kumarı daha kötü huyları var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılİkinci bir erkek teklif etti. İçki içiyor ama kumarı yok.
- +1 yıl
Wuhuuuu... :O yok artık anasının... Yatakta belki söylemiş olabilir o zevkle ama sonradan ciddi ciddi istedi mi bunu :O yok yok olmaz yaa öylesine de söylenmez bu hayır hayır...
cevaplara baktım da kınayan mallar var öyle boş kefeden nara atmayın olum başınıza gelmeden apıs sapır konuşmayın kodumun guruları kınadığınız başınıza gelmeden ölmeyeceksiniz bunu bilin haa
20 YorumlaÇocuk olmasa boşan derdim ama ortada çocuk varken bu kadar kolay olmamalı. Burnunun sürtüldüğüne inanıyorsan tekrar dene derim. Tek bir hatasında tamamen bitirirsin. Bunu ona da söyle.
12 Yorumla
+1 yılsizin için çok zor keşke alaacele evlenmeseydiniz.. eski seviglisinin unuttuğunu size kanıtlaması gerekir ve gerçekte pişman olduğunu.. bence ozaman dönersiniz çünkü ortada bir çocuk var ve bu çocuğun gelişimini olumsuz etkiler:(
00 YorumlaBelki bizim boşan dememiz kolay ama ortada cocuk var diye de katlanılmaz belki çocuk için boşanmamanın doğru olduğunu düşünüyorsunuz ama öyle bir ortamda çocuk büyütmenin de pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum ama tabii en doğru kararı siz verirsiniz zor bir karar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekara karı boşamak kolay anasını satiyim hemen boşan diorlar. Sevgili kardeşim yuvanı kurtaracak çözüm ara ama onu burada bulamassın. Aile büyüklerinize danışın çift terapisi falan alın. Yuvanız kurtulur inşallah.
41 Yorumla@Affedilmeyen... Dostum hatalar insanlar içindir.. Yuva kurmak zor bozmak dakkalık iş... Hanfendi hemen karar vermeyin lütfen her yönüyle ele alın bence...
11 Yorumla- +1 yıl
evet öyle @akcora90 ancak siddet varsa evlilikte o evlilik bitmeli.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatakta 2 erkek isteyen bir adamdan es olmaz diyim ben sana bir de en basit istegi buysa durumun icler acisi allah bilir esin yatakta iki kadinla olmayi grup olmayi bli istemistir bir sans ver yine aynisi olursa bosan gitsin
10 Yorumlaboşanırsan daha iyi olur çocuklada muhattabını kestirt adamın
10 Yorumla
+1 yılHiç üzülmüyorum böyle şeyleri gördükçe artık nedense. Belki de hak ettiğinizi bulmuşsunuzdur. Geçmişinizi bilemem ama şu an ki kızların çoğunun sonu da senle aynı olacak. Saçma sapan davranıp, saçma sapan kişilerle birlikte olursanız olacağı bu.
22 Yorumla- +1 yıl
@McCCCLIII aynen öyle. Çevremde bunun gibi tonla kişi var ve çoğunun sonu da böyle oluyor. Başlarına bir şey gelmedikçe ellerindekinin değerini anlamıyor bazıları.
+1 yılCinsel münasebetin bir adamı var. Seni zorlayarak sana sahip olmak istiyorsa veya fantezilerini gerceklestirmek istiyorsa bosanma hakkın vardır. Yalnız kızınız cok kücük onuda düsünmelisiniz.
10 Yorumlacanim cok uzuldum senin kocan tam bir ruh hastasi bunu sana nasil teklif eder sakin geri donme bidaha kacisin olmaz o evden ve sana istedigi herseyi yaptirir kendini ziyan edersin
20 Yorumla
+1 yılboşan! sen o çocuğu kendi başına da büyütürsün öyle şey olmaz. bazı şeyleri geride bırakamıyorsa sen onu geçmişte bırak
00 YorumlaPsikolojik manyak bu adam yok. Bu ruh hastası kesin bakır koyluk
Nemi yapacan hastirlan allaha yakın bana uzak ol birdaha arama diyeceksin00 YorumlaO adamdan derhal ayrıl bence, bir hata yspmışsin onun cezasini cek daha buyuk hatalar yapmaya devam etme.
Yatakta 2. Bir adam isteyen or.. Cocugudur koca değil ;)00 Yorumla
+1 yılBebeğin için o adam denmeyecek serefsizin eziyetine boyun egme sakin bırak boşan kurtul bir an önce
00 YorumlaAcele işe şeytan karışır diye bir tabir var duymamıssın hıc
10 Yorumla- Devamını Gör (136)
Devamını Gör(181)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem