Birincisi farkında değilsin bile ama 4 yıllık bir sürede ilişki miyadını doldurmuş bu realistcede olsa tükenmek üzerine yürür bir ilişki kanunu bu. Geçtim bunu, sen biraz fazla fedakarsın 'onun istediği gibi biriyim' demek bile bir erkek için fazlasıyla alışkanlık sebebidir. elının altındakı garanti gibin. Böyle şeyler erkeğine heyecan katmadığı gıbı senı gözden cıkarması ıcınde artı bir neden teşkil edıyor. Heyecan üstünedir her ilişki, heycanı kaybolmasın dıye acayip kalıplarda dolanıyoruz kımı zaman. Bunuda geç , sebepsiz yere olduğunu düşündüğün şuanlarda bile adam tabiatındakı avlanma güdüsü ile hareket edıyor. Cinsellık yönünden aç bırakıldıysa buda senı aniden bıraktığı göstergelerınden biri olabılır. Emın ol sevgi dolu kucağıyla bir çok kadını sarabılır kollarıyla. Tabiatta bu güdü herkeste var. Bunu değiştiremezsin , anlayama calıs derım ama onuda yok asdg. Son olarak sen hükmünü zaten adamın ellerine bırakmıssın zaten hükmünü başkasının elıne bırakandan hayır gelmez. Sezmiş olmalı.. O kadar saf o kadar düz mantıksın ki bazı gerçekleri göremıyorsun. Kafasındakı hatun profılınden uzaklara fırlatıp atılmışsın. Yedektesın kısaca forma şansı bulursan iyi değerlendır derım. Onun dısında ne yaparsan yap her türlü 1-0 yenıksın. Şunuda söylım bir insan ıcın bu kadar alçaklara düşmeyın zirveye oynayın, oynayamıyorsanda en azından yamaçlarında ayak ızlerını bırak. Bir albenin olsun bir havan.. Nefret sıcak tutar , kin örseler insanı. beyhude çabalar senın ki.. sözlerının yerını beyhude çabaların kaplamış.. boşver bunları yeaaa.. asdfg
14 Yorumla- +1 yıl
sizin için söylemesi kolay ama sevince alçalabiliyorda insan. aşk acısı çekmişseniz bilirsinizi. evet çok fedakarlık yaptım herşeyden vazgeçtim onun için çoğu hayalimden vazgeçtim ama cahildim tanıştığımızda 17 18 yaşındaydım ilk aşkımdı hiç tecrübem yoktu yani hatalar yanlışlar vs. olabiliyor. ama kalbime söz geçiremedikten sonra beklemekten başka çağrem var mı? ;(
En İyi Cevaplar
son güncellemene bakarak yani diyor ki olursan sen olur başkasıyla evlenmem diyor
seni sevmiyor olsa bunu sana söylemez fakat sen olmazsanda başkasıyla evlenmemi anlatıyor olması kesinlikle yalan
4 yıllık bir ilişki için bir anda silinemez tekrar geleceğini düşünüyorum25 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşının karakterini en iyi sen bilirsin. Ciddi anlamda bir soğuma söz konusu ise sanmıyorum. Çok yakın bir erkek arkadaşım evliliğe sıcak bakmadığından ve kız da bir isim koymak istediğinden 3 yıllık ilişkiyi bitirdi, hepimiz barışır diye bekledik ama iletişimi tamamen kopardılar. Evlenmek istemiyorum dedi. Yaşlar daha çok genç, böyle bir yükün altına girmek istemiyor olabilir. Bu bahane ile belli bir süre hayatını yaşamak istiyor da olabilir. Bunu sen anlamalısın.
00 Yorumla
Bırak kafasını dinlesin ayrıca yaşınız çok erken bu evlilik nereden çıktı. Tamam ciddi olmanız güzel bir şey de sürekli evlilik konusunun dönmesi sıkıcı. Ayrıyetten sırf bunun için ayrıldıysa bahane bence ya. ya da sana zarar vermek istemiyordur ciddi düşünmediği için
17 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Ben sana bir tavsiye verim sen onu cok uzmussun galiba sana bir sans verir mi bilemem bilemezsin sen onun etrafinda ol ama mesaaj atarak degil yani gozunun onunde ol bir sans daha verir sana smakin onu uzecek swyler yapma madem seviyosun tabi bu her isteginide yap anlamina gelmesin hayatin icin geri donusu olmayan seyler istiyorsa sakin ola kabul etme derim vunku bir kez birakip giden ikinci kezde gide
11 Yorumlabence cok guzel bahane uretmis. Erkek sevdigi sevebilecegi ailesine yakistirdigi kizi bulunca bahane uretmeksizin evlenmek ister ki siz bunlara uydugunuzu soyluyorsunuz bu da karsi tarafin bahane uydurdugunu kanitliyo. 4 senelik iliski kisa bir sure degil her iki tarafin aliskanliklari var o yuzden zor olur ayri yasamak ondan ziyade anladigim kadariyla cocuk evlenmeden birseyler yasamak istedigini dusunuyorum ben. siz kendinizi agirdan satarsaniz kesinlikle yazar eder. pesine duserseniz olmaz kacan kovalanir. kimsede vazgecilmez degildir oyle birisi karsiniza ciktiysa elbet bir baskasida cikar. ama ayni sevgiyle bir baskasini severmisiniz orasi mechul.
02 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim yorumunuz için evet çok uzun bir süre olunca çok zor oluyor inanın herhangi bir şeyde o aklınıza geliyor. ben bu zaman kadar çok koştum peşinden dediğiniz gibi bundan sonra tek bir mesaj atmam madem çok ciddiydi dönüp tekrar gelicek ve o gün köpek gibi yalvartıcam
Ev kızıyım ne demek yahu? ev kedisi gibi bir şey mi?
Bak sen kendini böyle sınıflandırırsan o istediği gibi seni terk eder, kafasına esince döner, bırak ev kızıolmayı falan, kariyer yap, yüksel, güçlü bir kadın imajı çiz, bak nasıl peşine düşecek.02 YorumlaAnladım senelerini yemişsin onunla..
ve belliki sen bu ilişkiden sıkılmamışsın ama o sıkılmış...
Evlilikten soğudum olayı değil korktu.. Evli kalıp bir kadınla bir ömür yaşamaktan..
Senin yaşında olup senelerce evleneceğiz diye çıkıp ayrılan çok arkadaşım var, evet belki unuttular ama yaraları var illa ki bir yerlerinde..
Neyse sonuç olarak hiç peşine düşme güzelim, "Bırak gitsin, dönerse senindir" Dönmezse de illa ki mutluluğu başka yerlerde de bulacaksın.02 YorumlaDöner ama sen kovalamazsan. Eğer iyi bir izlenimin varsa mesafeni koru bekle çok bunalmaya gelmiyoruz biz. Benim arkadasim 8 sene cikti her ay evleniyorlardi sozde 8 sene surdu benim 4 yil bogma sadece. Kacan kovalanir
13 YorumlaSanırım çocuğun aklı karışık. Onun aklını karıştıran 1 ileri var sanki. Sabırlı ol. Akıl karışıklığını atlattığında sana dönecektir. Yeter ki onun aklını karıştıran onun aklını çelmesin.
13 Yorumla
+1 yıl4 yılı aşkın :)) Bağımlılık olmuş boşver be taş gibi kızsın o kaybetmiş canım üsteleme kaçan kovalanıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Ya aslında haklısın buradan yazmak kolayda kendimi senin yerine koyunca olmuyor :((
+1 yıldemiş işte evlilikten soğumuş bende soğudum hala bekarım evlilik öyle basit bir şey değil çok çetrefilli belki de cesaret edemedi zamana bırak zaten evlenmeye niyeti olsa senin bir şey yapmana gerek kalmaz
14 Yorumla- +1 yıl
ne kardeşi be yaşın kaç senin bebe abinim ben senin
- +1 yıl
hehe şöyle : ))
ahh ahhh yaşlara bak bu yaşta çıldırmış olmanız lazım ya ne evlenmesi 21 yaşında evlenilir mi kuzum 22 yaşında adam evine nasıl baksın mesleği oturdu mu onun çocuk haklı evliliğe bu yaşta sıcak bakılmaz ki döner illaki o garanti de evlilik olayını bir 4 sene daha unut derim
00 YorumlaMaalesef cok uzayinca boyle durumlar olabiliyor.
Sıkılmıştır büyük ihtimal ama o da senin gibi birisiyse bunaltmadigin surece geri dönebilir bence. Tavsiyem fazla bunaltma ve kendini güçsüz gösterme, duzelip barisirsanizda uzatmayin evlilik isini baktin orali olmuyor en iyisi unutmak. Zamanına emeğine yazik.03 YorumlaErkek arkadaşının burcu ne. Birde şunu belirtmek istiyorum bir erkek gittiği zaman peşinde ısrarcı bir kız olduğu zaman soğur geri dönüşü olmaz en iyisi peşinden koşması onun seni özlemesini ve anılarınızı hatırlaması.
113 YorumlaBence sabret ve çok tatli birine benziyosun üzerine düşme yeter
11 Yorumlabence evleniceksiniz ama 3-4 yıl sonra falan, bana güven
23 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılbu kadınları anlamak gerçekten güç. evlenilecek bir kızım diyip kendini diğerlerinden nasıl farklılaştırabiliyorsun? senin yaşam tarzın genel olarak erkeklerin istediği şeymi sanıyorsunuz? saçma sapan konuşuyor ondan sonrada erkek egemenliği kahrolsun diyorsunuz. erkeklerin istediği gibi davranan sizler ama egemenlik kahrolsun diye bağıranda sizler?
biraz kendiniz olun kendiniz. hayat arkadaşı arayın kendinize sahip değil...10 Yorumla
+1 yılEl birliğiyle çocuga yüklenmissiniz de ondan istemiyor. Aile biyandan sen biyandan. Evlilik oyle kolay bisey degil yaslarda evlilige hazir yaslar degil. Seviyosun istiyosun ayri meselede ha deyince olacak seyler degil. Bana kalirsa dönmez o cocuk seni kirmadan uzaklastirmaya calisiyor besbelli.
00 Yorumla''onun istediği gibi biriyim'' demek ki değillmişsin inan. Her ayrılığın bir sebebi vardır ama insanlar bunu genelde söylemez. Birkaç bahane ileri sürer geçer. Sıkma canını gençsin, güzelsin dışalarıda bekar erkek dolu. şahsen dönse tokadı patlatırdım. Şimdiden sensizliğe razı olan adamdan ileride ne hayır gelecek. kafasına esince evi terkeder bu. Uzak dur. 4 yıl sonrada evlilikten soğumak nedir.
00 YorumlaUzun sürmúş 4 yıl sıkılmıştır muhtemelen. geri gelsin istiyorsan biraz farkli davran:)
12 YorumlaYaşı daha küçük evlilik için belki bu yüzden kaçıyodur. Sonuçta 4 yıldır zaten senle bide evlense hemen o zaman daha macera peşine düşemez hepten eli kolu bağlı olur. Kötü niyetle demiyorum ama erkekler (çoğunlukla) onu bunu şunu denemeden doymadan bir kişiye bağlamaz kendini.
00 Yorumla
+1 yılDönse ne olacak hiçbir ilişki bittiği yerden devam etmez hem sen nasıl güveneceksin ona tekrar diyelim barıştınız nişanlandınız ya adam tekrar vazgeçerde yüzüğü eline verirse yapamıyorum diye ne olacak düşeceğin durumu düşünsene
00 Yorumla
+1 yılCevabini merak ettigi icin agzini arar tabi donmek istiyosa eger kabul edersen geri doner ama mutlu olmaz kabul etmezsen pesinde kosar ici icini yer daha sonra zaman gectikce unutur en mantiklisi geri donmesine izin verme ama kendinden de uzak tutma flort etmeye deger hm degerini daha iyi anlar ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Eskisi gibi olamazsiniz vardir bj nedeni blki olumcul bir hastaliga yakalanmisdir belli mi olur
+1 yılBence fazla uzerine gitme biraz sensiz kalsin kaçan kovalanir anladin ;)
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
Alakası yok ewlilikden neden sogunsun çevrede çok kişi bosaniyor bunu bir bayanın sorun etmesi lazım ya senden alacağını aldı hevesi geçti bahane yapıyor ya da hayatında başkası war üzme kendini değmez insanlar için uzulmeye degmez
10 YorumlaEvlenme nilcek adam vr evlenilmiycek adam var sen ev kızısın da o Evlenilecek adam mı bakalım demekki adam edilmiş üstüne düştükçe kaybedersin artık üstüne düşme o geri gelirse gelir gelmezse boşver salla adam mı yok sana.
00 Yorumla
+1 yılAynısı başıma geldi ve gitti hâlâ dönmedi ben şöyle düşündüm demek ki daha iyisini buldu.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynı ben gibi düşünüyorsun benimde 5 yıllıktı belkide şu an bizi cepte bildikleri için rahatlar ne dersin?
bence çok üstüne gittiğin için biraz kaçmış. keşke gururlu takılıp o lafını söyledikten sonra bidaha mesaj atmasaydın. ondan bekleseydin. evlilige soğudum diyen biri şimdi geri dönüp senle evlense ne olurki.. ya kaç kovalasın ya da kafanda bitirmeye bak. biraz zor olucak senin için ama üstüne gittikçe dahada kaçar unutma
00 Yorumladöner mi bilmem de ne bilim ona muhtaç beklemek? değişik ya dönmesini beklemek o canı isteyince gelicek de falan da filan da neyse diyelim ki 2 sene sonra döndü ya da 2 ay ne yapacaksın tepkin ne olur?
03 Yorumlaseni aldatmayacağına inanıyorsan gerçekten bekle :) hem o ne saçma bahane adam çevresindekilerlemi evlenecek çevresinde ne olursa olsun seni gerçekten seviyor olsaydı böyle bir şey çok saçma geliyor :D
02 Yorumlaevlenelim diye tutturduysan kaçmıştır doğal olarak.. 22 yaşında bir erkeğin evlenmesi için deli olması lazım
12 Yorumladöner ama yalnızlığı iyice hissetmesi lazım dönmesi için
13 Yorumla
+1 yılErkekler gidene kadar inan cok dusunu. bir rkere gittiler mi yaa, sonra da geri gelmezler.
02 Yorumlaaçık kapı bırakmışta olabilir hiç 1 şey yapmicakta olabilir. evlilik evlilik diye diye erkeği sogutmamak lazım cidden. banada olmaz umarım bu aralar çok duyuyorum.
02 Yorumla
+1 yılSen klasik kafadasın ailesi çok istiyordu evlenilecek kızım bunlar senin düşüncelerin. o boyle düşünseydi seni sillmezdi hayatından. senle bir omur duşunemicek kadar soğumuş
10 Yorumla
+1 yıl4 yılın sonunda mı gelmiş aklına evlilikten soğumak. Seninle sefasını sürmüş işin, iş ciddiye binince kaçmış..
20 Yorumla
+1 yılBak biri kollarinda uyuyup gitmem diyordu gitti biri can veripde olsem bitmez diyordu bitti yuregim ses etmez inanir sozler serefsiz oldu... Anladin sen :-)
00 Yorumla
+1 yılO gün kurulan hayaller ayrilik girdikten sonra hic duzelmiyor acikca o kadar ayrilip barismissiniz bence yolun sonuna çoktan gelmissiniz daha fazla sansini zorlama
06 Yorumla- +1 yıl
Kazansanda kaybeden. sen olacaksin sevgiliyken bu kadar ayrilmissiniz hep ayni ortamin içinde düşünemiyorum... umarim yanilirim
- +1 yıl
Umarim döner ve her şey gönlünce olur başka söz düşmez
- +1 yıl
Bende 24 yaşındayım 5 yılım verdim asker yolunu bekledim çok üstüne gittim zamanlar oldu bende aynısını yaşadım dedi tek şey olacağı varsa olur hala bekliyoruz
+1 yılUzak dur derim yakma yüreğini durduk yere... Akıtma güzel gözlerinden yaşları, hiç bişey senden değerli değil unutma!!
00 YorumlaYine mi sen? bu sefer gizli profilden atmamışsın ama ilginç :)
03 Yorumla- +1 yıl
buna benzettim... www.kizlarsoruyor.com/.../q1877184-bu-adam-napmaya-calisiyor
+1 yılDonse de hayır gelmez ondan. Lackalasmıstır o ilişki o saatten sonra artık...
00 Yorumla
+1 yılVallahi kanka benimkide kimse yok olmicak demisti 2 gün sonra baskasiyla gördüm, ha birde sosyal paylasim sitelerine de fotograflar atmıstı. Fena boynuzlanmistim anliycagin :D
00 Yorumlabiz erkekler 25ten once evlenmeyı dusunmeyız once evlenır ama bundan sonra evre kadına duser erkegını kendıne baglamalı
04 Yorumla- +1 yıl
cocuga onu sahiplendıgını gostereceksın ustune pek gıtme evlılık evlılık diye diye bende evlenmeyı dusunen bır ınsan degıldım ama kız arkadaşım bana onu sahıp oldugumu hissettirıdı okulu bıtırsın evlemecegız mutluyuz ama bunu kendını cınsellık olarak yaparak degıl aşk tutku ve sefkatle yapıcaksın ona sevgını hıssettır bır omur boyu onun olmak ıstedıgını onun kokusuyla uyumak onun kollarının arasında uyanmak ıstedıgını soyle ama dedıgım gıbı evlenelım dıye ustune gıtme :)
+1 yıleğer bir erkek uzun süreli ilişkisini bitirmeyi göze aldıysa iş oraya kadar geldiyse bitmiştir.. geri dönerse ya intikAM almak içindir ya da son 2 harf için.. başkasını bulamazsa döner ama ilk fırsatta yine gider..
00 Yorumladaha evlenmeden soğunurmu yaa. başka bahane bulsaydı
20 Yorumla
+1 yılbahaneler, bahaneler, baheneler. evlılıkden değil senden soğumuş.
01 Yorumlakız bende diyorum bu kızlar nerede demekki hemen kapıyolar mış be :(
03 Yorumla
+1 yılO çocuk sike sike ezgiye dönecek ulen ! Dedi dersiniz
10 Yorumlaallah aşkına böyle saçma saçma seyler yapmayın şimdi burada mesajlara bakıp kendini kandırcakmısın ya da avutucakmısın burdakiler ne bilicek senn eski esinin karaterini ?
00 Yorumla
+1 yılah şu kadın milleti deyip topu yine karşı tarafa atıyorum..
00 YorumlaProfil resmine bakınca evlenilecek kız olmadgna karar verdim
02 Yorumla
+1 yılBirazcık büyüyün hayatı yaşayın anlayın sonra olursa olur. Çoluk çocuk evlenir olmuş olaya bak.. ^^
02 Yorumla- +1 yıl
He he abisi.
+1 yılbu yaşlarda evlilik muhabbeti adamı baymıştır.22 yaşında insan evlenirmi...
22 Yorumla- +1 yıl
kafese daha çok kuş düşer merak etme :D
kolay değil o iş. ciddi sorumluluk ister. bence dönmez
01 Yorumla
+1 yılBence guvenme yarin birgun biri cikar karsisina dusuncelri degisir ayri gecen hergun o sevginin bayatlamasina dogru gider abisi
04 Yorumla- +1 yıl
O sensin bende zamaninda senin gibi dusunuyordum ama o hayatini yasar sen aci cekersin
- +1 yıl
Ya ayrilik olmussa geri donus pek saglikli olmuyor zaten seven ayrilmazki ufak tefek seyleride sorun etmez
- +1 yıl
Ve boyle biriyle evlenince nasil yasayacaksin kafasina gore gidecek kafasina gore gelecek kolemisin sen guzel kissin allah daha neleri cikarir karsina sabret yasinda genc henuz
eğer balık burcuysa hiç geri dönmesini bekleme. kaçmak için yer ararlar senin için hayırlı olmuş hiç ümitlenme derim
04 Yorumla- +1 yıl
tabiki değişebilir fakat sürekli git geller de bir yere kadar diye düşünüyorum. bu evlilikte de olucak farklı konularda da olucaktır. ben ikizler erkeğiyim bu arada yanlış anlaşılmasın benımde kız arkadaşım balıktı aynı senin dediğin gibi onunla evlilik planlarımız vardı yavaştan fakat sürekli ufak sorunları büyütüyordu ve kaçıcak yer arıyordu. inan şu an daha mutluyum
youtube. com/watch? v=s1rf-Tzcr4o&index=27&list=RDLWJVkSIcPBM
00 YorumlaNeyin kafasini yasiyor anlamadim birak kendi haline donerse doner donmezse bosver ne hali varsa artik
10 YorumlaSenin gibi ev kızına can kurban fotolara bak nasıl kışkırtıcı :D
03 Yorumla
+1 yılBenimde sevgilim ilişkimi buralara serse bende soğurdum evlilikten :))
00 Yorumla
+1 yıletraf yüzünden ayrılmaz bir insan yaa böyle saçma bişeyden sevmiyoduurrr oooo
00 YorumlaBiraz rahat birakin sizi seviyorsa dönecektir
22 Yorumla
+1 yılUmarım fikirleri değişir ve sana döner
11 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım