Evlilik Yolunda Terkedip Tekrar Dönen Erkek?

Merhaba 2 yıllık bi ilişkim oldu ilk ayrılığımız çok kıskançtı sosyal medya hesabımı kapatmadığım için evlilik konusunda beni ciddiye almadı ve ben ayrıldım sonrasında aylar sonra karşılaştık baya yalvardı tekrar barıştık her şey çok güzel ilerlerken aileler tanıştığı nişan yeri tutuldu tüm hazırlıklar tamken bana bizimkiler yaşı sorun yaptı erteleyelim dedi yaş olarak benden 11 yaş büyük bu kişi bende bahane bu dedim ve direk emin olmayan biriyle yola çıkamam diyip bitirdim köyüne kaçtı telefonları açmadı asla yok oldu resmen gerçek nedeni kapalıydım ben ilk başta sonra ayrılınca açılmıştım barıştık tekrar kapanmamı istedi kapanıcaktım ablasına açılır diye korkuyorum korkularım var falan filan demiş en ufak pürüzü kıskanan bi erkek sonrasında acılar çektim bi anda boşluğa düştüm aylarca peşinde koştum sonra tekrar konuşmaya başladık bana evlenmek istemediğini söyledi ben bitirdim sonra biraz iletişimi kestik şimdi tekrar söndü 5 ay sonra evlenelim evimi almış oluyorum diyo beyaz eşya seçtiriyor babasının yanında çok konuşamayan birisi sosyal medya kullanmaz alkol sigarası yok namaz kılıyor benim patronumu kıskanırdı uçan sinekten bile ama bana verdiği değer sevgisinin hakkını yiyemem seviyordu saygımız kalmadı son zamanlarda küfürlerde ettik birbirimize şimdi her şey çok güzel olucak düzelticez sabret falan diyor ben zorladım ailemle konuştu herkes güvenimiz yok sana dedi bende istemiyorum seni yine başıma buyruk hareket etmicem dedim sabah ayrıldık sonra tekrar konuştuk deneyelim dedik beni terkedip gittikten sonraki acımasızlığı beni yüzüstü bırakıp gidişi hatta sonrasında ben sadece ertelemek istedim sen yaptın diye beni suçlayışı ne yapıcam bilmiyorum ama ailem kesinlikle istemiyor beni yüz üstü bıraktığı için basit nedenlerle seni tekrar bırakır evlenmezsiniz olmaz yapma diyor ama ben de istiyorum hata yapmamakta istiyorum ne yapmalıyım akıl verin lütfen güvenmelimiyim yapan bida yaparmı?
Evlilik Yolunda Terkedip Tekrar Dönen Erkek?