Mesafe yüzünden ayrılıp başkasıyla evlenmeyi düşünen erkek dönermi?

2 yıllık mesafe ilişkimiz vardı. Hər şey çok yolundaydı. O kadar sevgi aşk doluydu ki. Aniden aynı şehirde olmamıza rağmen buluşmalara gelmedi arkadaşlarıyla buluşuyodu ama. Özlediyim için teoki veriyodum neden gelmiyosun falan filan. Bilmiyorum belki de yanlış yaptım. Ama cidden kaç ayda bir aynı şehre gelmişsin o zaman da benden başka her kese zaman ayırıyosun. Buluşmalar sıkıcı geliyodu diye söyledi. O yüzden görüşmüyimuşiz. Mesafe yüzünden ayrıldı ve her kesle konuşmaya başladı. Ayrılığımızdan 1 ay falan sonra. Sonra barışmak istedu ben kabel etmedim. Şimdi artlk kriterilerim değişti başka tür (meslektaşı olan) kızla evlenmek istediyinu söyledi. Ya onca hatırayı ben unutmadım her şeye rağmen seviyorum. Bi insan sevmişse nasıl bu ladar çabuk kriteri değiştirir her kesle takılır ya. Ayrılığı mesafe yüzünden düğildi ama o an gergindi öyle söyledi. Sonra da ben affetmeyince oldu mesafe yüzünden. Şu an o kadar özlüyorum ki onu başksına da şans veremiyorum unutamıyorum hatırlaeal hala kalbimin bir köşesinde. Sizce döner mi, ya da ben nasıl yapsam unuturum çünki gün geçtikce onun başkasıyla olma ihtimali beni acıtıyor. Başkasıyla füşününce deliriyorum. Tam hayallerimin afamıydı tüm kriterime uyuyodu çünki. En esas ta seviyodum ben. Severken ayırdı bizi

Mesafe yüzünden ayrılıp başkasıyla evlenmeyi düşünen erkek dönermi?