Okula sırf sevgiliniz ya da kankanız için gittiğiniz oldu mu?
Kızlar erkekler cevaplarınızı bekliyorum daha çok hangisi için gittiniz?
Kızlar erkekler cevaplarınızı bekliyorum daha çok hangisi için gittiniz?
ohoo hem de nasıl! Ben ilkokuldayken bir çocuğa aşık oldum ben 5 tim o lise 2 ydi aynı serviste gidiyorduk ben sırf okul sabahları ve dönüşleri onu görebilmek için okula giderdim ilkokul zamanlarında da okulu pek sevmezdim. Sonra beni başka servise gönderdiler. Çook üzüldüm! ama evlerden sabah çıkış saatlerimiz aynıydı. Ve ben düşünsenize sırf sabahları onu servis camından görebilmek için saat 5 buçukta kalkardım okula gitmek için! okuldan da o sıralar pek nefret ederdim. Yani okula gitmemde onun büyük bir katkısı vardı =) lisedeyken başka bir çocuğa vuruldum. Ben lise 1 dim o lise 4 tü. Ben de liseye sırf sosyal hayat ve onu görebilmek için giderdim. Onunla konuşmuşluğumuz da vardı. sınıfına da gelirdim sırf onu görebilmek için soru soracam ya da arkadaşlarla sohbet edecem (onun sınıftaki kızlarıyla aram iyiydi) gibi bahaneler uydururdum. Sonra o öss için rapor aldığında gidiyordu ve ben çook üzülüyordum! Ama yine de herşey çok güzeldi o aşık hallerimi de büyük bir zevkle yaşadım karşılıksız olsa da. Aşık olmak süper bişey yaa! =))
genelde onları görmek için gidiyorum ama normal zamanda da zorunlu olduğum için gidiyorum :( :D
okula mecburiyetten giderdim de, dersaneye sırf kız arkadaşım (veya dürüst olayım kayıt yaptırdığım bir dersanesinin gerçekten güzel bir kız popülasyonu vardı ve onu seçtim, asıl dersanem farklıydı) nedeniyle gitmiştim:))
arkadasım / sevgilim olmasada gidiyorum , olursa daha istekli olurum tabi. Bu durum onlar icin gittiğimi göstermiyorki.
Gitmeyeceğim günlerde eğer arkadasım ısrarla çağırırsa ve mantıklı sebebi varsa giderm :)
Cevap
10Cevap
ben okula hic kendim icin gitmem zaten :D onemli olan egitim degil, sosyallesme faaliyetleri :D:D
kankalarım ıçın gıttım:)mutlaka yarın sabaha sınıfa gıdıp ne oldu bılıyormusun dıyen kankalarım vardı canım onlar benım ya:)
Kankalar için gittik tabiki :)
sevgili mi.. aynı okulda aynı iş yerinde vb sevgili olunmaz, baş ağrısı yapar ^^ iyiki lise aşkım olmamış :P
o değilde okuldan sevgilim oldugu dönem okula gidesim gelmemişti tersine:) ben gelemem öyle kasıntı işlere okula okumak için gidilir arkadaş
başka okula ne için gidllirdiki :)) hakkaten yaa lisede hiç bi dert tasa yok direk unutmaya gidiodun herseyi 10 numara da kaynak oluodu pofffffffffff
hoşlandığım çocuk için gidiyodum ama bu yıl mezun oldu heralde okul hayatımı bırakcam :P
Sevdiğimin okuluna gidip öğlen yemek yiyebilmek için yaklaşık 140 km yol gidiyorum.Var gerisini sen düşün ..
Lisedeyken giderdim zaten okula gitmeyi sevmiyorsan ya birine aşık ol yada öğretmenine okulun çekim gücü 4 çekiyor:)
Yok ama bazen sadece maç var diye gittiğim olmuştur :)
annem kaldırdığı için giderdim okula isteyerek gitmedim hatta 4 yıll boşa geçti denebilir.
valla okula sadece sevdiğim için gittim yosa rapor alıp ders çalışırdım özellikle son yıl
evet gittim sevdigim kız için derslerimi çalışmadım liseyi meslek lisesi okudum pişmanım
kim tamamen okul, okul olduğu için gider ki :)
Onlar olmasa çekilmez zaten
ne işim var ki orda? o gelsin :))
sevgilim icin daha cok gittim galiba :)
evet sevgilim için çok gitmiştim
Lise boyunca hep onlar için gittim galiba :)
Oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar