Lisede zorbalığa ugradınız mı? Uğradıysanız yaşadıklarınızı anlatır mısınız?

Ben çok bir şey yaşamadım. Beni zorbalamadılar ama aşırı dışladılar zaten sessiz biriyim + ansikyetem var neyse anlatmaya başliyim. bir ara anneme resim çizmiştim benim için çok önemliydi bunu onlarda biliyordu ve bile bile resmimi yırtılar. Öksürdüğümde dalga geçtiler o günden sonra kimsenin yanında öksüremedim. Hiç unutmam hoşlandığım bir çocuk vardı bunu yanımda oturan kişiye söyledim gidip bunu herkese söyledi hoşlandığım çocukta "yüzünü makyaj bile kurtaramıyorken sana nasıl bakabilirim" demişti o günden sonra makyaja başlamıştım lafı o kadar ağrıma gitti ki markete giderken bile makyaj yapardım. O zamanlar 3'lü bir grup her teneffüs bana bulaşırdı resmimi çizip (şüpheli) panoya asarlardı beden dersinde kantine otururdum gelip benim param ile yiyecek alırlardı okulda Berna diye bir kız vardı baya iyi anlaşırdık onun dedikodusunu yaptığım yalanı ile aramızı bozmuşlardı. o okulda dayanamıyordum hatta psikolojim bozulmuştu 12'de nakil aldırdım.
ailene neden söylemedin demeyin ilgili bir aile değillerdi söyleseydim neden millete karışıyorsun derlerdi. Baya uzun yazmışım ya jdjdjd benden buraya kadar birazda sizinkileri dinleyelim
Güncellemeler
1 yıl
Anksiyete*
Lisede zorbalığa ugradınız mı? Uğradıysanız yaşadıklarınızı anlatır mısınız?