Aranızda hiç hocaya giden oldu mu ?

evet arkadaşlar. aranızda hocaya giden veya da bir yakını gidip etkisini gören oldu mu ?

ben bugün gittim. nazar olduğunu düşünüyordum. annem de vardı yanımda ve hoca bende değil annemde "birşeyler" olduğunu onunda bana vurduğunu söyledi.

çok kalabalıktı. öyle böyle değil. ilk gelenleri okuyor, ikinci kez gelenlere "koruma" yazıyordu. ikinci gelenlerin korumasını yazıp yolladı. ilk gelenleri de bir arada okudu. küçük bir yer. tıkış tıkış oluyor. ve okumaya başlıyor. başlamadan evvel gözler kapalı eller dizlerde, birleşmemek üzere kalıyor bekliyorsunuz. ve hoca okumaya başlıyor. bu arada herkesde bir esnemeler felan başlıyor. ardından oğurmeler bağırmalar çığlıklar alıyor başını gidiyor. iki kadın deli gibi çığlıklar atıyordu. çok kalabalıklar diye bağırıyordu. hüngür hüngür ağlamaya başladı. titremeler ayaklarını yere vurmalar. yeterin bırakın artık ben, diye inlemeleri oldu.

böyle şeylere inanmazdım. ve bunları yaşadığımda sadece nazar var gidip okutayım diyen ben, manyak gibi geri döndüm. ve de bu arada muska yazdı. 5 gün kalıcakmış asla çıkarmıycakmışız 5 günün sonunda tekrar gidip tamamlaticakmışız. bu son yadığını da 3 yıl hiç çıkarmadan takip sonra eve koyacakmışız.

bu arada bu işlemleri yaparken kişi başı 20 tl alıyor. para istenilmiyor ama verirseniz de alıyorlar. suan o yazdığı koruma boynumda. çok korktum. endişelendim. hala da endişeliyim.

sizce onu takmalı mıyım? ve 5 günün sonunda tekrar gidip tamamlatmalı mıyım. ne dersiniz.?
Hocalara inanırım
Hocalara inanmam
Bir denemek lazım şekerim
Çarpılmadığına dua et gı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Aranızda hiç hocaya giden oldu mu ?