Kız arkadaşım bana aşık olduğu halde hayatından çıkarmak istiyor beni yardımcı olun?

3 gün önce kız arkadaşım benden sıkıldığını bunaldığını söyleyerek benden ayrıldı. Senle bir daha asla olmaz dedi kafamda bitirdim seni falan dedi. Dun gece mesaj attım biraz konuştuk ondan bir şans istedim yarın sabah için yeni bir sayfa önce kabul etti yaptığım hatalardan falan bahsettim pişmanlığımdan. Ona hangi konularda değişmemi istediğini sordum kendin ol değişme dedi o aptal tavırlarından vaz geç falan dedi. Daha sonrasında ya tekrardan olacaz ya da biticez dedi şu an yaptığımız ona bir saçmalık gibi geliyordu beni hayatından silmek istiyorken ben hayatına tekrardan girmek istiyordum bunun üzerine bir hafta konuşmayalım dedi bana sizce ne olacak?
Güncellemeler
+1 yıl
benden ayrıldıktan sonra Teoman- haziran, cris cab goodbay gibi şarkılar dinliyor hanımlar ne oluyor? beni kalbinden silmeye çalışıyor bu sırada başka erkekler ona yazacak biliyorum bir hataya düşecek diye çok korkuyorum bana dediği şey seni hayatımdan çıkartmaya çalışırken senin tekrardan hayatıma girmen çok saçma yapamıyorum dedi ve bana bir hafta konuşmayalım dedi. Sizce unutmak için zaman mı istiyor yoksa kafasını toplayıp geri dönmek mi?
Kız arkadaşım bana aşık olduğu halde hayatından çıkarmak istiyor beni yardımcı olun?