Sevdiğim kız beni sevmiyor eskiden seviyormuş yardım edin ben bu kız için herşeyden vaz geçerim ölürüm de ne yapmam lazım yardım?

beyler ben bu kızı 7 sene sevdim hemde ilk görüşte önceden seviyorum dedi bana şimdi sevmiyorum dedi zaten psikolejik sorunlarım vardı artık berbat durumdayım öl dese ölürüm ölürse demesine gerek yok onun tabutuna girer orada ölürüm brn onsuz yapamam ailem ayrıldı kısmen kalmadı hayatım yok maddi durumum yok tek sevdiğim kız vardı onunda elimde gitmesine izin veremem beyler beni daha çok tanimiyorken yanıma oturup ağladığını bilirim sarıldığı ni hatırlıyorum bundan 6 sene önce ben beyler onsuz yapamam bana yardım edin ciddiyim intihar girişiminde bulundum 5-6 kere onu düşündüm yapamadım kendi atar damarımın üstüne bıçak koyup denedim ama başaramadım yanına gidip konuşucam yoksa ben yapamam öldürürüm kendimi lütfen Kizlar erkekler yardım edin bana bı çare bulun lütfen !!!

Ya bı hadi ordan git harbiden İlk görüşte aşk mı olur ya
Kk bana sorarsan sev ve peşini bırakma
Kk git konuş (düşünüyorum)
Kk git konuş ama içini dök kıza
Kk kızı hadi ordan et ( İMKANSIZ BEYNİMİ SÖKSÜNLER UNUTMAM )
Bilmiyorum kk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sevdiğim kız beni sevmiyor eskiden seviyormuş yardım edin ben bu kız için herşeyden vaz geçerim ölürüm de ne yapmam lazım yardım?