Sevdiğim kız Beni Sevmiyormuş lütfen yardım edin Ne yapmalıyım?

bir kızla tanıştım hemen teklif açtım ilk başlarda olmaz dedi falan filan neyse aşık oldum kıza tanımıyorum dedi seni tanıştık baya evini söledi telefonunu verdi wahatsapptan kendi fotolarını attıyodu bana benim fotomu istiyordu çekip yoluyordum beni kütüphaneye çağırdı gittim konuştum falan benimle konuşmayı seviyordu tanışma aşamasındaydık bayada tanıştık ailesini falan herşeyini öğrendim teklif açtım yine böle kalalım dedi bende çıkmak istiyorum dedim sevmiyorsan söle diyordum sölemiyordu böle kalalım diyordu beraber konuşmaya devam ettik baya eğleniyorduk bazen tartışadabiliyorduk bugün ona dedim artık çıkalım dedim çıkmakmı istiyorsun dedi evt dedim böle kalalım dedi neden diye sorunca aşka inanmıyorum canım aşkım gibi sözleri sevmiyom dedi bende beni seviyormusun sevmiyormusun söle lütfen dedim oda seviyorum ama kalpten değil kapten aşık olark sevmiyom dedi bende ozmn grşrz dedim bidaha konuşmiyacakmısın dedi gşrmicekmiyiz dedi bende bizden arkadaş olmaz dedim oda tamam dedi ne yapam ben yardım edin pişman olurmu? veya bu kız beni seviyormu onu bile anlamış değilim bazı hareketleri var yavşıyormuş gibi? şu an çok kötü hisediyorum kendimi
Sevdiğim kız Beni Sevmiyormuş lütfen yardım edin Ne yapmalıyım?