Kızı bir türlü sevemiyorum yardım?

[ ] Selam arkadaslar direkt konuya giriyorum ben pasta tatlı bölümü okuyorum stajyerim staj gördüğüm yerde bir kız var tam bir pick me beni öyle gıcık öyle sinir ediyor ki bu kıza nasıl dayanacağımı dahi bilmiyorum kız kapalıydı 1 ay önce falan açıldı saçları erkek gibi aşırı kısa ve aşırı egolu erkek gibi kızla pek konuşmuyorum anlaşamıyoruz zaten fazla bugün şey dedi ben kızlarla anlaşamıyorum erkeklerle daha cok anlasıyorum kızın çevresi geniş dün de iki kız işten çıkmıştı onlara şey diyordu zaten hiç birisini sevmiyordum falan ama erkek ciksa çok üzülür bugün yerleri çekerken arkadaşim kendi tarafındaki suyu benim tarafıma attı ve haklı olarak napiyorsun niye bana atıyorsun falan dedim biraz sesim fazla çıktı direkt o kız şımarmayın doğru düzgün cekin falan dedi takmadım sonra arkadaşım da bilerek ordan daha kolay cekiliyor burdan zor oluyor falan dedi ama aksine iki tarafta aynı hic bir zorluk yok işten kaytarmak icin bilerek benim tarafima atti suyu sonra usta geldi noluyo falan dedi kız direkt arkadasi savundu iste ordan daha kolay oluyor bana bakarak bağırdı falan dedi kızı boğasım geldi ama benden daha çok iş bildiği için ve cok ortam bacım oldugu icin bir sey diyemiyorum ama acayip sıkıldım bu durumdan ne yapmam gerek

Kızı bir türlü sevemiyorum yardım?