Sevdim kıza kavusamıyorum ne yapmalıyım?

Merhaba ben bir kiza cok fena tutuldum. hayatimda ilk defa birini sevdim. cok acilar yasadim haytimda. hep duzgun bir iliskimin olmasini istedim. askere gidip geldikden sonra evlenmeyi hayal ediyorum. kizi 8 ay once tanidim her gun takip edip hareketlerini izledim bana uygunmu diye. ve fark ettim ki kiz tamamen bana uygun tamam dedim aradim kiz bu 4 5 sefer konustum. en son duygularimi anlatan uzun bir mesaji ona okutturdum. aradan 4 hafta gecti bugun bana seninle biraz konusalim mi dedi olur dedim ve 30 dklik bir gorusme yaptik. konusmada cok sey gecti benim duygularimin hepsi vardi kizinkilerdr vardi ama bana sunlari dedi senden hoslanmiyorum ve aslada hoslanamam seni uzemem dedi. cok iyi birisin dedi. insallah daha iyi insanlarla karsilasirsin dedi ben ise seni 10 sene beklerim dedi. guldu ve dedi ki beklesende duygularim degismiyecek dedi. cok iyi bir kiz. konusmadan sonra tabi be delirdim ciktim okuldan yiktim etrafi bagirdim falan buda camdan gormus beni uzulmus faln. oluyorum her gecen gun. hayatimi onsuz devam ettiremem. simdi ne yapmam lazim bu arada kizin baska birisnden hoslandini ve aldatildinida soyliyim kiz korkuyor. Senle cikmaya baslasak dedi sonra ayrilsak senin adina cok uzulurum dedi. cunku seni uzmus olacam dedi. ne yapmaliyim oluyorum lutfen yardim edin...
Sevdim kıza kavusamıyorum ne yapmalıyım?