Çok seven bir kız eğer artık seni sevmiyorum sana karşı hiç sevgim kalmadı başkasını seviyorum derse ne yapmak lazım?

Bir kızı çok sevdim o da beni.5 ay bir ilişki yaşadık nişanlanma kararı aldık en kısa zamanda. Arada tartışıyorduk hep bitti deyip barışıyordu ben ona defaatle dedim bitti deme beni incitiyorsun diye ama dinlemedi tabi bitti demesin de benimde suçlarım var psikolojik sıkıntıya girmiştim işlerden çevre faktörlerden bıkkınlık vardı üstümde hatta mide kanaması geçirdim. şuna Eminim kız beni çok seviyordu. Sonra ufak bir tartışmamız oldu araya 13 günlük bir zaman girdi küs kaldık 13 gün sonra yazdım ona tekrar iletişim kurmak istedim sakin olmayı kafa dinlemeyi bekledim. Neyse yazdım ona bana dediği şu oldu 13 gün boyunca bana yazmadın benim sana karşı hiç bir duygum kalmadı dedi neyse bende sinirlendim bitmiştir dedim kapattım.3 gün sonra tekrar yazdım. Yine aynı şeyi söyledi çok acı çektim dua ettim ALLAH senin aşkını kalbimden aldı dedi bir kaç gün sonra görücü çıktı bende kabul ettim onu seviyorum dedi. Ben beynimden vurulmuşa döndüm inanmadım bir aşk 13 günde nasıl biter dedim bitti işte onu seviyorum dedi neyse üzerinden 1 hafta daha geçti ben kafayı yiyecem nereye baksam o sürekli ağlamaklı bir modda yürek sızısıyla tabi ben bu sırada yazıyorum ama hep aynı şeyi söylüyor sana karşı hiç bir sevgim kalmadı sana çok dua ediyorum seni hiç kötülemiyorum hakkım sana helal olsun vs. neyse ben inanmadım dedim ki çalıştığın okula geliyorum ve aniden çıktık gittim baya bir yol gittim çok kızdı falan buluşma teklifimi kabul etti konuştuk gözlerine baktım benim hissim hala eskisi gibi aşık baktığı sonrasında hiç doğru düzgün yüzüme bakmadı konuşurken hep gözlerini kaçırdı bana bak dedim bakamıyorum güneş vuruyor gibi bahaneler söyledi. ve tekrar seni hiç sevmiyorum başkasını seviyorum diyor 13 günde nasıl olur diyorum Allah'a çok dua ettim diyor ama şekli şu şekilde darma duman olmuş bakımsız normalde makyaj yapmadan hayatta çıkmaz o gün makyajsızdı çok kötü durumdaydı yani psikolojik sorunlar yaşıyorum sağlıklı karar aldım ama sağlıklı düşünemiyorum dedi. YARDIM LÜTFEN
Çok seven bir kız eğer artık seni sevmiyorum sana karşı hiç sevgim kalmadı başkasını seviyorum derse ne yapmak lazım?