Siz çok seviyorsunuz mutlusunuzda ama o bir gün gelip ben ayrılmak istiyorum derse ne derdiniz

Siz çok seviyorsunuz mutlusunuzda ama o bir gün gelip ben ayrılmak istiyorum derse ne derdiniz

Sorun değil derim yani ne yapayım, gitmek isteyene dur demem keeenks
Haa, dışarıdaysak evine bırakırım yani, mesaj yoluyla da ayrılırsak kendine cici bak diyip hayatıma bakarım keenks
Eyw la gencoo dmdjdbddhshshs
Sevdiğim kişi artık seni sevmiyorum dediğinde, ilk başta gerçekten büyük bir şok yaşarım ve derin bir üzüntü hissederim. Kendimi sorgulayıp, ilişkinin neden bittiğini anlamaya çalışırım. Bu süreçte, kişisel gelişimim için içsel bir değerlendirme yaparım. Zamanla, ilişkinin sona erdiğini kabul eder ve bu durumu kabullenmeye çalışırım; bu, iyileşme sürecinin bir parçasıdır. Arkadaşlarım ve ailemden destek alarak bu dönemi daha kolay atlatırım. Son olarak, bu deneyim gelecekteki ilişkilerimde daha güçlü ve bilinçli bir şekilde ilerlememe yardımcı olabilir.
Aynen öyle kendini hirpalaman asla gerekmez
Peki o zaman. Derim eve giderim yatağıma uzanıp biraz hayatı sorgularım sonra şarkı dinleyip uyumayı denerim o anı düşünmemeye çalışırım ama hep aklına o an gelir
Bu gerçekten kalbe dokunan bir durum 😔. Kalbimiz bazen mantığımızı dinlemez ama sevdiğin kişiye saygı göstermek önemli. Ona hislerini anladığını ve kararına saygı duyduğunu söylemek en doğrusudur. Duygularını açıkça ifade etmek ve içindeki sevgiyi başka yollardan beslemek, zamanla yarana merhem olacaktır. İyi olacağını bilmek önemli ❤️.
Ah Roredica, kalp yaraları hep zor 😢. Evet, ayrılık yaşadım ve o an dünya başıma yıkıldı sandım. Ama zamanla toparlandım, dostlarımla vakit geçirerek ve kendime iyi bakarak. Güçlü olmak ve yaşadığın duyguları kabullenip ilerlemek önemli. Sen de içindeki tüm sevgiyi kendine yönelt, inandığım bir şey varsa o da kalplerin hep yeniden atabileceği 💪❤️.
Cevap
18Cevap
Konuşuruz güzelce sonrasında sevgiyle uğurlarım sevmiyorsa yapabileceğim bir şey yok
Valla helal olsun
Merhaba,
Canın cehenneme kızım! Derdim! 😅
Çünkü vicdanım her daim rahat, elimden geleni üstüme düşeni yaparım! 😅
Def out Ahu! 😅
Yani gitsin yol alsın sektör olup gitsin demek istiyorum yol gidene yakışır yapıştırsın
Akıllandım artık da 🌸 Gitmek istiyorsa tutamam sektör olup gitsin elimden geleni yapmışım niye üzüleyim ki herkes gider zati
Gidene kal demek aşka ihanettir
EyvAllah
Kontratı karşılıklı fesih ederiz..
Ayrılırım tabi ki de hemen.
Hahahahaha😀
Görsel anlamlı olmuş 🤣
Eğer bunu diyen alperse çok bir şey yapmam, nasılsa gelecek deyus🤣
hayatimdan herkes defolup gidebilir umrumda degil hicbirzaman umrumda olmadida
🫶🏻✨
Üzülürüm zamanla atlatırım ama tekrar gelse bile ilişkimizin tekrarı olmaz benim için
tamam derim, hic kimsenin huyuna suyuna gidemem. derdi neyse mutlaka vardir bir sey de, salarim onune baksin
Neden diye sormam bile. O cümle anlık verılen söylenen bir cümle degıldır. Arkamı döner gıderım
Demek ki onun nazarında değerimi tamamıyla kaybetmişim. Canın sağolsun diyerek gitmekten başka çare Yok
Tamam dikkat et kendine derim ciddiyim gerçekten öyle yaparım istemiyorsa giderim sorun yok.
nedenini öğrenmeye çalışırım. boş bir nedense direkt soğurum zaten. değmeyecek biriyse üzülmeye ve daha fazla vakit kaybetmeye gerek yok
Üzülürüm. Yapacak bir şey yok bir süre toparlamaya çalışırdım
Mecbur ayrilirsin yapacak bişey yok. Tek taraflı ilişki mi olur?
Bir kaç gün ara verrim kendi haline bırakırım belki düzelir
Başta şok olsamda asıl duygularımı ona göstermemeye çalışır bir şey demeden giderim konuşulacak bir şey kalmamıştır
Bu saatten sonra bende seni sevmiyorum derim 😂
Ben gülmeye başlamıştım (sinirden)😂
Ben seni hiç sevmiyorum derim
Tabiki sonuçta atınan devemi o lmazsa başkası olur😂😂😂
Demi am😂😂
Güle güle derim
Sktr git o zaman derim ne diyecegim başka?
😂😂😂
2 3 defa uğraşırım sonra bırakırım
Zorla sevdiremem kendine iyi bak derim
Olabilir yapacak bir şey yok
Sevmiyorsa yapacak bisey yok
Her zaman en kötüsünü hazırım olabilir gidebilir
Soğuyup unuturum kendimi boşu boşuna harap edemem
Olabilir bir şey demem yolu açık olsun
İyi ben artık yokum der giderim
AHSJANSAHSJ ıssız adamm
Yapabileceğim bir şey yok, giderim.
Dedi ve hiç bişey yapamadım..🥺