Ben asosyal biriyim kız ise üniversite döneminde aşırı aktif biriymiş hatta biraz fazla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence karşı tarafın hisseleri de belliyse ona göre yol al derim ben
Belli olsa da aramızda birden fazla fark var nema ters gelen herşeyi zamanında yapmış biri bende aşırı katı kuralları olan biriyim
Zıt kutuplar birbirini çok çeker zıt olmak lazım ki farklı olduğu için sevilsin
Şöyle soyleyim bu kızın böyle biri olduğunu bilseydim önceden yanından geçmem derdim ama şu an deli gibi aşığım ve ne yapicami bilmiyorum olsam kendime olan saygimi kaybedicem olmasam suanki gibi kafayı yiycem
Onunla konuş düzeltilmesi gereken bir şey varsa oda seni seviyorsa yapacaktır
O zaten düzelme aşamasında 6 aydır kendine çeki düzen vermiş gibi ama bilmiyorum çok tuhaf hissediyorum hem olmasını istiyorum hem istemiyorum
Bence sen önce buna karar ver ne kadar istiyorsun kendin de diyorsun düzeltiyor diye bence şans ver ama önce kendşn düşün ne kadar istiyorsun
Geçmişinde böyle biri olmadığını bilseydim şu an evlenirdim o derece istiyorum ama öğrenince ama ekliyorum
Kardeşim o zaman karşı tarafa ümit verme
Ya bak ümit vericem bir şey yok ama tuhaf bir his
Kadın değişir , kadın sever çaba gösterir keza bunu yapan erkek de var ama eğer ileride sorun olarak göreceksen yolları ayır bemce
şu an aramızda hiç bir şey yok ama olucak gibi ilerliyor flört tarzindayiz. Ve bu öğrendiklerimi hiç saklamadi benden
Sen o zaman yeteri kadar istemiyorsun
Benmi saçmalama yemin ederim öğrendiğimde beri arka arkaya 3 paket sigara içtim sıkıntıdan
Kardeşim o zaman istiyorsun o da bazı şeyleri düzeltti diyorsun sıkıntı ne o zaman
Korkuyorum açık soyleyim üniversitesi zamanlarında böyle satanist değil ama o tarz gruplar olurya her yerleri dogme ki karşı değilim dogmeye ama takıldıkları gruplar falan yarın oburgun sıkıntı olmasından alışkanlıklarına rahatlığına karışmamdan vs proglem olmasından koy
Korkuyorum
O zaman seninle yola çıkacaksa bunşarın seni rahatsız ettiğni söylr
Ya zaten ben bunları öğrenince açıkça söyledim hatta ben bu tarz gruplarda nelerin döndüğünü biliyorum ve kesinlikle benim için benim olan birinin böyle bir yerde olması imkansız dedim
Kabul ettiyse şans verip görüceksiniz
Yani oda bunlar benim gecmisimde kalan şeyler ama illaki o cevrediki kişiler beni görüp selam vs veriyor dedi
Bende açıkça benim hayatımda olucaksan. Yani biz olucaksan selam dahi almiycaksin dedim konu öyle kaldı yarın erken kalkacağı için yatti
Oldukça konunun üstünde durun ki ciddiyeti anlasın bence den dedim diyip kapatmayın konuyı
Bir süre soğuk takılmayı düşünüyorum anlaması için
Bence önce konuyu çözmeye çalışın
Sıkışınca soğuk yapmayin kadınlara üzülür
Ya zaten çözülmezse imkansız şimdi şöyle bir şey yazdım bak
Çözülmüyorsa yapın o zaman ben böyle dedim kabul etmedin bende bu yüzden böyle yaptım dersiniz
Bizden olur gibiydi ama bu işi cidden bulandirdi olucaksakta bu tarz şeylerin yakınından bile gecmeyip doğru düzgün bir hayatın olmalı benim için bu çok önemli geçmişinde yaşadıkların beni üzer ama bunların tekrarı ya mezarda ya ceza evinde bitirir benim düşünce yapımı biliyorsun dedim. Benim seninle en başından konuşmaya başladığımız andan itibaren ciddi şekilde konuştuğumu biliyorsun 2gun takılıp bırakmak için konuşuyor olsaydım elde etmek istediğimi elde eder konuşmayı bitirirdim dedim yarın gorucek
Bence gayet iyi
Başkada bir şey yazmiycam yarın cevap gelene kadar
Tanışın birbirinizi dengelersiniz artı eksi iyidir
Sanmıyorum
Meh, seni hak etmiyor o halde.