Sevgilime bir kız aşık ne yapmalıyım?

Şöyleki kız benden bir sevgilimden iki yaş küçük ve kız benden oldukça çirkin kilolu ben sarışınım o esmer kıskanıcağım bir durum yok yani kız sevgili olduğumuzu biliyo ve resmen sevgilimi kesiyo konuşmak bir çözüm değil bence kız zaten sevgili olduğumuzu gayet iyi biliyo ayrılmamızı bekliyo böyle yüzsüz bir kızla muhattap olıcak bir durum görmüyorum ben bilmiyorum. Kız zaten katiyen yalnız takılmıyo kıza omuz bile atamıyorum ordu şeklinde geziyolar ortalarında duruyo dövsem tek gezmiyo bide kötü olan ben olucam sevgilimede güveniyorum 7 aylık bir ilişkimiz var birbirimizin ilk aşkıyız çok seviyoruz birbirimizi oda diyo bırak kız ergenin teki takma kafana kıza sevgilimle nispet yapıp delirtmek daha mantıklı geliyo kıza asla bu durumdan bozulmuş hissi vermemeye çalışıyorum oldukça sakin sen kimsin havasında sevgilimle biz bize yeteriz sende avcunu yala mantığındayım ama içim içimide kemiriyo doğru mu yapıyorum siz olsanız ne yapardınız saçını başını yolardım diceksiniz ama öyle olmuyo cidden uğraşma gereği bile duymuyosunuz ne biliyim yardım edin lütfeen:(
Sevgilime bir kız aşık ne yapmalıyım?