Eski sevgilimi seviyorum ne yapacağım?

Eski sevgilimle baya garip bi sekilde ayrldk ilgisizdi ve utangactı dayanamadm ara verelim dedim neden dedi daha iyi olması için dedim kendini bi gözden geçir bana bi kararla gel ya devam edelim yada ayrılalm aklmdaki süre 2 3 gündü 1 hafta oldu yok 2 hafta 3 hafta.. hiçbi şey söylemiyo en sonunda yanına gittim yalnz kaldk konustum ama sustu genelde ellerini sımsıkı tuttum ve bana bi cevap vermeden gitmiycksn dedim 3 4 dk sonra ellerimi brakp bitsin dedi yıkılmıştm.. aşık olduğum kişiden bunu duyunca ykldm gücsüz düştm anlatacak o kadar olay var ki sıkılırsnz belki kısacası kendimi unutup onu yaşadm hep o vardı hep.. ilk defa çok üzüntden bayıldm bu basit bi şey değil ilk sakinleştiricimi onun yüzünden aldm beni harap eden birini seviyorum işte hala seviyorum.. her dakka aynı ortamdayz istesemde unutamıyorum en yakın arkadaslarmla konusup gülüşüyo çıldıryorum sinirden ağlıyorum.. ya :D belki size o kadar boş geliyodur ki çünkü banada öyle geliyodu ama yamuldum yani sonuç bu acaba o beni hala seviyomu ve geri istiyomu bunları bilmiyorum ve sezemiyorum ama onu istiyorum her şeye rağmen ruh ikizim değil çok iyi anlaşmıyorz beni uzaktan seviyo ama aşığım.. ayrılalı 2 ay 1 gün oldu 2 ay bana sene gibi geldi ona aşığım yardm edin :(
Eski sevgilimi seviyorum ne yapacağım?