Eski sevgilimi hala seviyorum ne yapmalıyım?

bundan iki yıl önce oturduğumuz yerden uzak bir yerde biriyle tanıştım başta kanka gözüyle baksam da ona karşı duygular besliyordum ama bunu ona söylemedim. Oturduğumuz yere geri döndük ama benim aklım hala ondaydı. Bende onu sevdiğimi en yakın arkadaşımı söyledim. O da ne yapsın gitmiş ona söylemiş. O da benim hakkımda arkadaşıma benim sevgilim var ve ayrıca bana çok tipsiz demiş bu konuda haklıydı çünkü o zaman saçlarım kısa küt ve kahküllüydü çok iğrençti beni beğenmesi anormal olurdu zaten sonra ardından iki sene geçti yani bu yıl bana messengerden mesaj attı. Konuşmaya başladık ama birden bire attı. Beklemediğim bir anda. Sonra mesaj atmazdın falan dedim. Sonra telefon numaramı istedi bende verdim sonra watsapptan konuşmaya başladık baya baya sevgili gibi konuşuyorduk tabi ben o zaman onu unutup başka birini seviyordum. Ama mesaj attıktan sonra konuşması falan hem etkiledi ve onu sevmeye başladım. Sonra arada sevgilin var mı diye soruyordu o zamanlar sevgilim yoktu zaten. Sonra benim fotoğrafımı kendi watsapp duvar kağıdı yapmıştı. Bana da bak ne yaptım diye fotoğrafını atmıştı. Tabi ben onla tanışalı iki sene olunca hem büyüdüm saçlarım uzadı çok güzel oldum. Sonra bana sana bişey sorcam dedi ya da boşver dedi. Bende merak ettim. Ama orda anladım beni sevdiğini falan. Sonra aradan bir iki hafta falan geçti. Dedi ki sana birşey sorcam ama yanlış anlama dedi. Bende heyecanla bekledim. Sen beni seviyor musun dedi. Tabi ben öyle kaldım. Bilmiyorum çok kararsızım dedim. Tabi o zamanlar aklımda biri vardı. Sonra bende peki ya sen dedim ve evet dedi bende galba bende dedim. O zaman benimle çıkarmısın falan dedi. Çıkmaya başladık. Neyse ama içimde korku vardı o uzaktaydı. Sadace yazın görebilecektim onu. İki sonra bana güvenme dedi. Bende şaşırdım tabi neden güvenmiyim falan dedim çıkmamızda güvenme dedi. Bende güven olmadan aşk olmaz dedim. Sonra yoksa düşündüğüm şey mi dedim. Ne düşünüyordun dedi. Bende ya başka birini seviyorsun ya da beni oynatıyorsun dedim. Ve benden ayrıldı.
Eski sevgilimi hala seviyorum ne yapmalıyım?