Gerçek seven
ayrılır mı
?
ayrılır mı
?
Ayrılmaz
Ayrılabilir
Geçici bir hevestir
Bazen severek ayrılanlar olabilir
Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bi' b.ka benzemez...
bakmayın "aaa, biz hala seviyoruz biz birbirimizi" diyen g.toşların laflarına..
yarım kalan 2 kalp, yarım kalan 2 beden, yarım kalan kocaman bir "biz" kelimesidir
sen mi dolduracaksın kelimenin içini
Severek ayrılmak olur bal gibide olur dinlemelik-->
Ayrılır ayrılır . . . Hemde öyle bir ayrılır ki .Bunu bizzat ben yaptım . Ne okul hayatında ne iş hayatında genel olarak herşeyde kaybetmiş çökmüş biriyim . Geleceği güzel olacak birinin o geleceğini mahvetmeye ne gerek var. Nasıl olsa unutur . Sorun şu ki ben hala onu seviyor iken unutabilirmiyim orası karışık işte.
bu düşünceliler yuzunden hayatım mahvoldu
ilerisi güzel olur merak etme .
Ben ayrılınmaz diye biliyodum ama yanılmışım severken birden ayrılıyolar bu durumda iki seçenek var ya sevmemeleri ya da sevginin diğer sebepleri aşamaması.
Eğer bir durum varsa sevgilisinin iyiliğini düşünmek zorunda kalır ne kadar zor olsada malesef ayrılır.
Cevap
23Cevap
Bırakın Allah aşkına severek ayrılmakmış. Severek ölünür ama ayrılık olmaz. Gerisi fasa fiso . 'Ben severek ayrıldım' diyen kışın buz yazın soba kadar gereksizdir. Seven insan vazgeçmez. Allah öylelerini bildiği gibi yapsın.
ayriliyor bazen. zayif biridir, cok sevmesine ragmen onune gecemedigi engelleri vardir, ya da gercekten sevmiyordur. bilemezsin. her insan karmasik bir dunya
Hani Teoman'ın da şarkısında dediği gibi: '' Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen.''...
her zaman kalmak askin isareti degil,cogu insan terk ederler asklarini isbat etmek icin :)
Gerçekten seven de ayrılır. Aldatılırsa ya da karşı tarafla ilişkinin sonunu göremiyorsa ayrılır. Daha bir sürü şey sayabilirim bu ayrılık nedensiz de olabilir. Çünkü olay kafada bitiyor.
Gerçkten seven onunla ömrünü paylaşmak için her türlü zorluğa katlanır usta.
sebep ne olursa olsun. eger gerçekten sevdiyse gitmez. gidemezde zaten ;)
geçerli bir sebebi varsa ayrılır ama yoksa ayrılmaz ;)
ayrılma diye bir şey olmasaydı ferhat şirin aslı kerem gibi efsaneler doğarmıydı. şartlar her şeyi değiştirir.
öyle bir ayrılırki nefes bile alamaz insan çaresiz olur beyniyle kalbi savaşır sürekli kendi kendini yer unutamaz ama ayrılır :)
severekte ayrılınır ama yer bitirir o ayrılık seven kişiyi .
Ne kadar çok veya gerçek sevsek de bazen ayrılmak zorunda kalınabilir.Bu kişilerin birbirini sevmediği anlamına gelmez.
ulaşamadığın aşk değil midir zaten,sevdiğin kişiyle biraraya geldiğinde rutine dönecek her şey,körelecek duygular.
Bazen severek ayrılanlar olabiliyor maalesef gerçek bu
Elde olmayan nedenlerden ötürü ayrılık yaşanabilir ve severek ayrılık olabilir
BIRAKIN AŞKI MEŞKİ ABİ youtube.com/watch?v=HWyEEj2pSt0 BUNU DİNLE GEÇER HEPSİ :)
ayrılmaz ayrılık söz konusu olsa onu bırakmaz savaşır hiç bir engelde sevginin önünde duramaz
ayrılır,bir çeşit engeller vardır ki önüne geçilemeyen
Gerçek seven ne diye ayrılsın? başlık güzelmiş kardeş
bence ayrılmaz tabi sevgisi karşılıklıysa ve önünde çok önemli bir engel yoksa
Bu severek ayrılma olayı nedir ben bir türlü anlayamıyorum bunu seven insan ayrılmaz
Ayrılır.Ayrılmamak elbette iyidir ama. Bazen aşk affedemiyor herşeyi
Ben hiç sanmıyorum seven insan ayrılmaz ben asla ayrılmam ölene kadar asla ayrılmam
Gercek seven ayrilmamak icin savasir..
şartlar bazen ayrılmayı gerektirir
ayrılır tabikiiii.nedenleri doğru ve dürüstse
Kader geçer sevenlerin önüne
mecburiyetten ayrılabilir
Bazen severek ayrılanlar olabiliyor.
karşılıklı değilse yapcak bişey yok
Gerçek sevende ayrılıyo malesefki
Ayrılmaz. Severek ayrılmak diye birşey yok