Sevgi? Gerçek sevgi biter mi?

2 yıldan uzun süreli bir ilişkim vardı geçen haftaya kadar 2 kere ayrılıp barıştık geçen hafta da 3. kez tekrar benden ayrıldı üçünde de sebep benden bunalması. Çok detaylarla sıkmak istemiyorum ama ben ilişkim için sevdiğim insan için çokça emek harcarken o harcamamayı tercih etti genel olarak ve bunu da direkt söylüyordu yani ufak tefek şeyler tabiki olur ama ben senden bir şey beklemiyorum sen de benden bekleme tarzı şeyler dediği olmuştu. Son ayrılma sebebi de gündüz seni seviyorum derken akşam ondan beni görmeye gelmesini biraz ısrarla söylemem ve bundan alakasız olarak ona beni ara diyorum bakarız diyor sonra 3 4 saat geçiyor arıyorum cevap yok yazıyorum cevap yok en sonunda dönüyor telefon da saatlerdir elinde ama bana haber vermiyor buna kızdım sonra 2 şeyin üstüne birkaç gün görüşmeyelim dedi sonra aramız düzelsin diye bir şeyler yaptım sonra konu ayrılığa geldi arkadaşlar ben hep biz iyi olalım tartışsak bile diye uğraştım ama ondan 3 kere de aynı hissi almadım beni seviyor gibiydi yan yanayken çok güzel davranıyordu ama telefonda pek öyle olmadı hiçbir zaman ben sanki bahane buluyormuş gibi hissediyorum ama kavga etmeden 2 gün önce sarılıp çok seviyorum diyordu kafam çok karışık cuma günü görüşeceğiz ama ayrılık lafı geçti cuma günü ne olacak bilmiyorum bariscak miyiz ayrilcak miyiz. Size sorum gerçek sevgi biter mi böyle bahaneler bu ilişkinin doğru olmadığını mı gösteriyor ben hataliyken özür diledim kendimi duzeltmeye calistim çok emek verdim şu an böyle olması beni çok üzüyor içim daralıyor hem mantıken ayrılmak istiyorum hem de duygusal olarak ona sarılmak istiyorum ne yapmalıyım bu doğru bir ilişki mi sizce gerçek sevgi böyle olur muydu?
Sevgi? Gerçek sevgi biter mi?