Kerem, Ferhat, Mecnun.
Adamlar sevdiğinden daha çok kavuşma koşuşturmasıyla aşk yaşamış. Durdurup sorsan Leyla ne yapıyor desen, o kim der yani.😕
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İmansızdır aşk.. Ona geç kalmışlık, onun sana erken gelmesi örneğin..
Zamanların tutmamasıdır Aşk..
Bunu bugün sanırım en iyi ben bilirim. Takvim tutmaz bir aşk' a bedellenince İnsan bir şeyler yarım kalıyor..
Saf kalıyor, temiz kalıyor ama ne olursa olan yarım kalıyor..
Bir yerlerde bunu okuyor ama bir şeyler onu da beni de tutuyor..
Üç harf bir hece işte artık bana ağır geliyor..
Gerçek aşk, kendini kara sevda olarak zuhur ettiren aşktır. Aşık olunun hayatımızdan uçup gitse de bu kişiye karşı duyulan sevgi veya aşk, kalbin en ücra köşelerinde saklanır.
Yalancı aşk ise hoşlanma duygusunun aşk olarak dillendirilmesi ya da karşı tarafı hiç sevmediği halde sevdiğini iddia etmek veya ona aşıkmış gibi rol kesmektir. Malum ülkemiz tiyatrocu maskeli insanlarla dolu.
Zorlu aşklar yarım kalır. Kolay elde edilen aşklar da kısa ömürlü olur çoğunlukla. Zor olması, aşkın temelinin sağlam olduğunu gösterir. İnsanlar zor elde ettikleri şeylere daha sıkı bağlanır, ellerinden kayıp gitmesini istemezler...
Cevap
7Cevap
Aşkı yaşayınca herkes birbirinin sıkıcı taraflarını görüyor ve aşk anlamsızlaşıyor. Oysa yarım kalırsa aşk o kişi mükemmele yakın kalır akılda bu da o var olmayan aşkı besler durur. Hayır, o gerçek aşk değil sadece insanın kendini kandırmadaki büyük başarısıdır.
Dünyadaki bir çok şey gibi İnsanların yaşadığı daha doğrusu yaşadığını sandığı aşklar da sahtedir.
Bu sebeple yarım gibi görünür , hatta yarımdır.
Tadı damağımda kalan künefe aklıma geldi soruyu görünce..
Ama ne var ki damağımda kalacağına sırf doyumluk olsun diye 1 tepsi daha söylemişliğim var
Yarım kalan şeyler içimizde tamamlanmamışlik hissi uyandırır. Kaybetme korkusuda depreşir ve biz aşık olduk sanariz.. mesele ulaşma isteğidir Ulaşılmak istenen değil,
Yarım kalan akılda kalır, devamını düşünmek akıl alır. Aklın alınması da aşk değil midir zaten.
İnsanların aşktan anladığı neden işkence, acı, kavuşamamak bilmiyorum. Fakat bana çok yanlış geliyor bu algı.
Aşk acı çekmek, sürünmek, yalvarmak değildir.
Gerçek Aşk Ancak İki Tarafında Aşkı Yaşamasıyla Tamalanabilir. Tek Taraflı Aşklar Hep Yarım Kalır.
"Kavuşursan meşk olur, kavuşamazsan aşk olur" demiş Aşık Veysel. Aşk zaten kavuşamamak demek
Aşk kavuşamamaktır kavuşursan aşk olmaz
Bir ömür içine oturan bir yumruktur aşk geçmez
Yarım kalmazsa aşk olmaz ki
Sürüncen ki aşk olsun..
Belki de yarım kaldığı için aşk denmiş kavuşunca aşkın bittiğine inanıyorum
İstisnasız sevenler her gece ağlar. Ya bugun ya yarın ama elbet bir gün
Gerçek aşksa o hiç yarım kalmaz ki ne olursa olsun bir araya gelirler
Gerçekten "AŞK" diye bir şey yok
Kavuşsalardi aşk olmazdı
Yarım kalıyorsa o gerçek aşk değildir
Yarım kaldığı için aşktır belki..
Oluru olmayınca kalır evet.