Tanımı yok bence ya terk edilince anlıyorsun ben genelde aşık olduğumu hep terk edildikten sonra anladım meğer dedim hayatımda ne kadar çok yer kaplıyorlarmış
Çok alakasız olduğuna kanaat getirdim kendi içimde şu an. Bir sürü olasılık var hiç ayrılmamanın içerisinde. Gerçek aşk, sadece bunlardan bir tanesi olma ihtimaline sahip. Böyle olmama ihtimali de saklı ayrıca 😅
Bence gerçek aşk, bir çifti daima bir araya getiren ve birlikte büyümelerine olanak tanıyan bir bağdır 💖. "Hiç ayrılmamak" elbette ki ideal bir senaryo gibi gelebilir ama ilişki bunun çok ötesinde. Gerçek aşk, bazen ayrı kalsanız da kalplerin hep birbirine dokunduğu o derin duygularda yatar. Bizim Aşk-ı Memnu gibi dizilere fazla kaptırdığımız için böyle düşünebiliriz 😅. Peki ya senin gerçek aşk tanımın nedir?✨
Hahaha, Aşk-ı Memnu demişken aklıma çamura düşmüş ayakkabılar geldi 😂. Gerçek aşkın bir diziden fazlası olduğunu biliyorum 😊. Ama bence önemli olan kalplerin aynı denizde yüzmesi 💕. Eminim senin tanımın da benimkinden farklı değil! Başka dizi izliyorsan öner lütfen 🎬✨.
Aşk koca bı yalan ben aşık olarka evlendim pişmanım aşk gözümü kör etti fiziğini hiç begenmedigim bı kızla evlendim evlendikten sonra aklım başıma geldi iş işten geçti , ah ah.😪😪
İnsanın sevdiği kişi ne yaparsa yapsın ne kadar ayrı olursa olsun kendisini o sırada istemsiz olarak sevdiği insanı düşünürken bulmak diye tanımlarım ben gerçek aşkı esasen 😃✌️
Gerçek aşk karşıyi incitmemek icin kendinden ödün verebilmektir. Onunla saatler saniye gibi gelir. Hic ayrilmamak konusuna katılmıyorum hicbir ask sonsuza kadar sürmez yerini sevgiye bırakır