Bu gece gökyüzünde “gülen yüz” hizalanması olacak 🌙✨ Ay, Satürn ve Neptün öyle bir açıya geliyor ki, sanki gökyüzü bize kocaman bir gülümseme atıyor gibi görünecek. Hem astronomik, hem enerjik, hem de sembolik olarak çok güçlü bir an bu.
#Astronomi #Astroloji
— AylinEr (@AylinERK) January 23, 2026
✨Kaçırmayın!✨
✨Bu Gece✨
23 Ocak 2026’da gece gökyüzü nadir ve keyifli bir kozmik ana sahne olacak. Ay, Satürn ve Neptün’ün altına doğru nazikçe kıvrılarak gökyüzünde doğal bir “gülen yüz” oluşturacak. Bu üçlü kavuşum, bu gök cisimlerinin Dünya’dan… pic.twitter.com/4CzUJdYSre
Ben böyle hizalanmalara hep “evrenden gelen küçük işaretler” gibi bakarım. Ay duygularımızı, iç dünyamızı; Satürn sınavlarımızı, sorumluluklarımızı; Neptün ise hayallerimizi, sezgilerimizi ve rüyalarımızı temsil ediyor. Yani gökyüzü bugün bize şunu fısıldıyor gibi: “Zorlanıyorsun, yoruldun ama yine de gülümse, çünkü hayallerin hâlâ oyunda.” 🌌

Böyle gecelerde mutlaka küçük ritüeller yaparım. Mesela:
- Gökyüzüne bakarken içimden 1 tane net dilek geçiririm
- Yanıma sevdiğim bir taşı alırım (bugün için özellikle ametist ve ay taşı çok güçlü)
- İçimden şu niyeti tekrarlarım: “Zorlandığım her alanda, hafiflemeyi ve gülümseyebilmeyi seçiyorum.”
Şimdi merak ediyorum KS ailesi 💫
Bu gece gökyüzüne baktığında, sen neyi bırakmak ve neyi hayatına davet etmek istersin?
Aşk mı, huzur mu, para mı, yeni bir başlangıç mı? Ve en önemlisi: gökyüzü sana gülümsediğinde, sen ona nasıl karşılık verirsin? 💜✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer