Yıldızlar çok güzel keşke gökyüzünde bir yıldız olsaydım.🙂Kahvemi alıp yıldızları seyredeceğim. Sizler neler yapıyorsunuz. Nasılsınız. İyimisiniz?

Yıldızlar çok güzel keşke gökyüzünde bir yıldız olsaydım.🙂Kahvemi alıp yıldızları seyredeceğim. Sizler neler yapıyorsunuz. Nasılsınız. İyimisiniz?
Eskiden kuzenlerimle sahile kamp yapmaya giderdik ateş yakıp sabaha kadar çene çalar ve gökyüzünü izler kayan yıldızları birbirimize gösterip dilek tutardık. Uzun zamandır yapmadığım bir aktivite özlemişim🥹
Cevap
10Cevap
Hayır benim kayan tek yıldızım hayallerimdi çok güzel kaygılar maalesef izledim sadece
Ah çok üzücü hangimizin kaymadıki
Umarım tutar dileklerin
Hayatımda ilk defa denk geldim benim hatırladığım kadarıyla lan yıldız böyle mı kayıyomuş diye düşünürken kaydı gitti dilek milek tutamadım
Hayatım kayarken izliyorum, yıldızları da izlemeyi tercih ederim
Hayır çünkü batıl inanç gibi geliyor bana öyle şeylere hatta pekçok şeye inanmam ben.
Hani nerede o yıldız. Daha kendine faydası yok. Onun ardına takılırsak yolumuzu bulamayız.
Batıl inanç ama ufakken keyifli oluyordu. Mutlu güzel günlerden kalan anılardır.
Daha çok “ohaaa nasıl kaydıııı” demeyi tercih ediyorum kdkdkd
O Yıldız ömrünü tamamlayıp yok olurken ondan medet umamam ki..
Hayır bu tür şeylere inanmam.
Bu saatten sonra kayan yıldızın da ax
Evet gördüğümde kaçırmam ✨
Tutmam artık dilek tutmuyorum
İnanmıyorum
Her insan inanmak istediklerine inanır.🙂
Elbette
Hep böyle olmuştur
Mutlaka
😄https://www. KızlarSoruyor. com/qt/KızlarSoruyor/q20408398-ks-deki-hikayeniz-bir-klip-olsa-hangisi-olurdu
Bu sorumada beklerim sizleri buyurmaz mısınız?😅
Up yapalım madem
Hayır tutmam
Denk gelirsem, evet
Yok bea.
Hayır tutmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?