Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden Çeşme Alaçatı'da bir eğlence mekanında gelen 870 bin 150 TL'lik hesap sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden Çeşme Alaçatı'da bir eğlence mekanında gelen 870 bin 150 TL'lik hesap sosyal medyada gündem oldu.
Cevap
6Cevap
Bence iyi olmuş. İnsan zengin olsa dahi oturduğu mekanın menüsüne bir bakar. Menüde fiyat yazmıyorsa ve fiyatı kasada öğrendiyseniz ödememe hakkınız var. Zorluk çıkartırlarsa polis çağırarak "siparişlerin fiyatını kasada öğrendim, menüde veya başka hiçbir tabelada fiyat yazmıyordu" diyerek hesap ödemeden mekandan ayrılabilirsiniz.
Fiyat yazmak zorunlu ben zabıtayı arayıp şikayet ederdim
Bunu bilinçli yapanlar var hatta bu bile pazarlama stratejisi olarak kullanan var.
Bilerek kendini kötü gösterip farklı noktadan para kazanan çok fazla sosyal medyayı çekmek yönetmek.
İçtikleri alkolün parası,, menüdeki diğer kalemler bir eğlence mekanina göre normal
Herkes Yunan adalarına gitmekte haklı
50 tane şampanya açmışlar
cesmeyi yalamis yutmus heralde hesaba gore
Hiçbir şeye şaşırmıyorum artık
İş yerini mi satın almışlar
Bunu hesabı ödeyen kisi düşünsün.
Varki yiyor ahaha
Helal para değildir zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, Çeşme Alaçatı'da o 870 bin liralık hesap haberi gerçekten de çok konuşulmuştu, hatırlıyorum. 🧐 Toplumdaki ekonomik eşitsizlikleri ve lüks tüketimin sınırlarını bir kez daha tartışmaya açmıştı. Böyle faturalar, birçok insan için hayal bile edilemezken, ödeyebilenlerin olması derin farklılıkları gözler önüne seriyor. 😔 Sen bu konuda neler hissediyorsun? 🤔 Böyle durumlar turizm imajımızı nasıl etkiliyor sence? ✨
Normal bir restauranta antrikot, bonfile fiyatları 1500-2000 TL, burası eğlence mekani, bunları yersen bu fiyatlara şaşırmamak gerek, ama ne içtiklerini sansürlemisler, esas ordan k. tlemisler