Günümüzde GLP 1 agonistlerinin popüler olmasıyla (Mounjaro gibi) çok fazla zayıflama iğneleri kullanılmaya başlandı. Siz bu tür ilaçlarla zayıflamak ister misiniz?
Sorunun bonusu: GLP 1 türevi ilaç kullanacaklar tiroid ve safra kesesini kontrol ettirmeden ilaca başlamasınlar. Safra stazına bağlı kolelitiazis (safra taşı) ve tiroid nodüllerinde büyümeye neden olabiliyor. Sağlıklı günler :))

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çalıştığım yerde temizlikçi abla kullandı kadını 2 hafta görmedim baya baya zayıflamıştı ama çok da halsizdi, yan etjilerini hiç araştırmadım bilgim yok fakat çok çok yüksek kilolardaysa doktor kontrolü ile kullanılmasında bana göre sakınca yok.
Bu tarz ilaç/iğne takviyelerini doğru bulmuyorum evet belki istenen sonucu veriyor ama istenen sonuçla beraber sonrasında bir sürü çile çektirdiğine de şahit oldum
Bence en sağlıklısı ve doğrusu düzenli yaşam ve sağlıklı beslenme güzelce sporunu yapar iyi beslenirsen vücudun zaten en iyi formunda oluyor.
Kullanmam. Doğal yollardan zayıflamayı tercih ederim. İlacın da iğnenin de yan etkisi oluyor. Bir yeri düzelteyim derken diğer şeyleri bozamam.
Hayır, ve bana gerekte yok.
Öyle dertlerimiz yok ula
Kullanmam gerekte yok
Kullanmam
Yok kulanmıyorum
Kullanmam
İhtiyacım yok
Hayır
Hayır
Tercih etmem.
Kullanılmamalı