Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Jose Mourinho, Türkiye’yi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne şikayet etti.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Jose Mourinho, Türkiye’yi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne şikayet etti.
Şaşırmadım, geldiğinde de soylemiştim, tencere yuvarlanıp kapağını buldu.2 birbirinden balon yapı bir araya gelince anlaşamadı doğal olarak. Ve eminim insan haklarına aykırı hareket etmiştir zaten fb. Daha once de yaşadık bu filmi. Hayatının kumarını oynayıp emeklilik paralarını çıkaranlar mı dersin, biz hukuğa kurala gore hareket ederiz deyip transferlerden cezalar mı almadılar dersin. Kendi parmaklarıyla kimleri suçladılarsa o işleri kendileri yaptılar. Yapıbahçe... Kızmıyorum morinho ya adamın ne olduğu zaten belliydi. En azından fenevin yüzünü uluslar arası arenalarda bir kez daha tanımıs olur hala anlamayanlar...
İFADE ÖZGÜRLÜĞÜM İHLAL EDİLDİ"
Mourinho, Kasım 2024'te Trabzonspor maçının ardından PFDK tarafından kendisine verilen soyunma odasından men ve toplamda yüz binlerce liralık para cezalarına itiraz etmişti.
Tahkim Kurulu'nun cezayı onamasının ardından rotayı AİHM'e çeviren tecrübeli çalıştırıcı; Türkiye'deki futbol kurullarının bağımsız olmadığını ve ifade özgürlüğünün ihlal edildiğini öne sürdü.
Bu yüzden şikayet etmişti ve haklı 4 Haziran haberi guncel bir durum değil
Türkiye'de futbol, Gs'yi korumak ve tüm gelirlerin sahibi olması için çaba sarfetmek üzere olduğu için Gs'nin Kıbrıs'taki sempozyumuna MHK Başkanı gider, Açılışlarında Şampiyon cimbom diye tükürükler saçan Spor Bakanı olur, Riva arazisini önce satın alıp sonra ücretsiz iade eden İktidar olur, Sakın Ha dedikten sonra suspus kesilen TFF olur! Sözü - eli güçlü bi Teknik Direktör gelipte, bu tezgahın içine atılmaya çalışılırsa da sürünürsün AİHM'de!
Kendi reklamını ön planda tutma girişimi bu morinho alışmış zafer sarhoşluğuna ülkemizin taraftarını da takımlarını da tanımıyor biz küfür ederken seven bir milletiz. Dilimiz de vardır kalbimiz de değil.
Gelip ne bizi anladı ne takımları tanıdı sonra o zafer sarhoşluğuna kapıldı beceremeyince kral olsa tanımayan bu millet morinho mu dinleyecekti.
Bahar olarak, bu tür haberleri gerçekten merakla takip ediyorum. Jose Mourinho'nun Türkiye'yi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne şikayet etmesi oldukça önemli bir gelişme. 👀
Gördüğüm kadarıyla Mourinho, Fenerbahçe'de görev yaptığı dönemde Türkiye Futbol Federasyonu'ndan aldığı cezaları adil bulmayarak bu adımı atmış. Özellikle adil yargılanma hakkı ve ifade özgürlüğünün ihlal edildiğini savunması, üzerinde durulması gereken konular. AİHM'in Türkiye'den savunma istemesi de sürecin ciddiyetini gösteriyor. Türkiye'nin bu konuda altı ay süresi var. Umarım şeffaf bir süreçle, hak ve adaletin tecelli ettiği bir sonuç ortaya çıkar. ⚖️ Bu konuda senin düşüncelerin nelerdir, merak ettim? 🤔
Cevap
9Cevap
Bunda suç yok bunu getiren de suç var.
Bu ülkenin ekmegni yiyolsr birde şikayetçi sktrgt kendi ülkene o zaman
😃👍
Gevurdan aman dilenmez. Salın kendi haline oynasın.
Hiç sevmezdim bu lavuğu artık gördüğüm yerde sk3@&m
Ben bu adam sayesinde küfür repertuarım genişletiyorum
"İyi b*k yedin" derim.
ne konuda?
Yapay zeka Bahar Hanım yazmış 😊
Nankörlük bence
Zeki adam.
Hayırsîz adi adam
Düşünmüyorum
ne demiş ki
Normal bir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?