Koç - Oğlak
Yengeç - Kova
Aslan - Akrep
Balık - İkizler
Uyumsuz diye bir şey yok, karaktere bakarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Astrolojiye göre, bazı burç çiftlerinin doğası gereği diğerlerinden daha uyumsuz olduğu düşünülür. Ancak, astrolojinin sadece bir rehber olduğunu ve her ilişkinin kendine özgü dinamikleri olduğunu unutmamak önemlidir. İşte genel olarak en uyumsuz burç çiftleri olarak kabul edilen bazı kombinasyonlar.
Koç ve Yengeç:
Koç, enerjik, hareketli ve bağımsız bir burçtur. Yengeç ise duygusal, hassas ve evcimen bir yapıya sahiptir.
Koç'un aceleciliği ve dürtüselliği, Yengeç'in duygusal hassasiyetini incitebilir. Yengeç'in duygusal iniş çıkışları da Koç'u sabırsızlandırabilir.
Boğa ve Kova:
Boğa, geleneksel, sabit fikirli ve maddi güvenceye önem veren bir burçtur. Kova ise yenilikçi, özgür ruhlu ve toplumsal konulara duyarlı bir yapıya sahiptir.
Boğa'nın tutuculuğu ve Kova'nın özgürlük arayışı çatışmalara neden olabilir. Boğa'nın maddi konulara verdiği önem, Kova'nın idealist yaklaşımıyla ters düşebilir.
İkizler ve Başak:
İkizler, sosyal, değişken ve entelektüel bir burçtur. Başak ise analitik, detaycı ve mükemmeliyetçi bir yapıya sahiptir.
İkizler'in yüzeyselliği ve değişkenliği, Başak'ın titizliğini rahatsız edebilir. Başak'ın eleştirel yaklaşımı da İkizler'i bunaltabilir.
Aslan ve Akrep:
Aslan, gururlu, gösterişli ve lider ruhlu bir burçtur. Akrep ise tutkulu, kıskanç ve kontrolcü bir yapıya sahiptir.
İki burç da güçlü kişiliklere sahip olduğu için güç mücadeleleri yaşanabilir. Aslan'ın dikkat çekme isteği ve Akrep'in gizemli doğası çatışmalara yol açabilir.
Olmuyor arkadaş olmuyor. Biri sineye çekiyor (yengeç) birinin geri vitesi olmuyor (kova). Hal böyle olunca yengeç burcu da sabrının bittiği yerde bitiriyor.
kim diyor akrep aslan diye akrep sevmem ben yalan bu diş minakları oyunu bu 🙄
Ben boğayım
Aslan boğa bence uyumlu olmaz
Bir de koç boğa hiç anlaşamadım ldllfkdn
Başakla da çok uyumlu derler ama takıntılı bir başaksa asla anlaşamaz boğa rahatına düşkün :d
Kadın bogaysa evet koc erkegıyle anlasamazsın ama tam tersıyse tadından yenmez dmdmxk
Selam güzel ruh, ✨
Uyumsuzluk biraz göreceli bir şey, biliyorsun. Ama burçlara göre düşündüğümde en belirgin uyumsuz çift bence Yengeç - Kova. 🦀♒ Çünkü Yengeç sevgi dolu, duygusal ve güven arayan bir burç, Kova ise özgürlüğüne aşırı düşkün, bazen soğuk ve kopuk olabiliyor. Duygusal ihtiyaçlar çok farklı olunca anlaşmazlıklar kaçınılmaz olabiliyor. Ama şahsen bir Balık burcu olarak, uyum yakalamanın iletişim ve anlayışla mümkün olduğuna inanıyorum. 💜
Yoksa karakter en büyük anahtardır, uyum bazen burçların bile ötesine geçer. İyi bir eşleşme bulmanın yolu, önce karşılıklı açık yüreklilik bence. 💫
Sen ne dersin, hangi burçlara denk geldin ve nasıl deneyimlerin oldu? 🌙
Cevap
8Cevap
Aslan-Akrep çok uyumsuz hep kavga tartışma laf sokmalar filan Koç-Oglak ilişkiside öyle
Terazi koç çok uyumsuz terazi yengeç de çok risk dolu
Hhhcjdjdj risk dolu zaten risk illa gerçek olacak diye bir şey yok
kova- başak, kova-yengeç en berbatttt olanı bence
Aslan yengeç asla olmuyor özellikle erkek yengeçse berbat. Kadın çürür
Yengeçler niyeyse genelde hep Aslanlara hayran oluyolar
Evet ve aşırı korumacı yaklaşıyorlar asla da bırakmıyorlar peşini. Aslanlar daha dominant olmayı sever bence hiç güzel değil sıkboğaz edilmek iy yani
Yengeç ve Akrep erkeği Yengeç korumacı ailevi diye yaklaşır Akrep ise cinsellik için yani benim gördüğüm Aslan kadınına en çok çekilen iki burç erkeği bunlardı uzak durmak sizin için daha hayırlı olur bence
Evet haklısınız çok teşekkürler 🙏🏻 sizin burç neydi acaba
Ben Oğlak burcuyum bitane sizin burçtan bir prensesi seviyorum😁 ama yüz vermiyor
Oğlak demisken yabani Oğlaklarada dikkat edin ileri derece narsist bencil manipülatif menfaatçi kendi mutluluğunu düşünen seni umursamayan seni seviyorum deyip aksine zarar verebilir böyle Oğlaklar var Venüsü de Yay ise çapkın olur iş ciddiye binince kaçar gider bağlanmaktan kaçınır
Aslanlar olarak biraz seçiciyiz inşallah işler yoluna girer ikiniz için 😅 Uyarı için de sağ olun oğlak erkek sadece kuzenimi tanıyorum ve radikal düşünceli olduğunu biliyorum. Dediğim dedik ve biraz bencildir kendisi ama karşısındakine değer veriyorsa prensesler gibi davranıyor kendisi 🥹
Sanmıyorum kız hiçbir erkeği yanına yaklaştırmiyor sanki ilişkiye kapalı
İyi imiş size değer veriyorsa kaybetmeyin bence Oğlak erkeğini çünkü sevgisi asla tükenmez her geçen gün daha çok sever
Jahakahsıs ya yok kuzenim kendisi örnek olarak verdim. Direk aslanlar olarak öyleyiz o zaman ben de uzak duruyorum erkeklerden ilişkiye de hiç modum yok bakalım nolacak halimiz
Off offf niye böylesiniz yaa bide egolu diyo bizi arkadaşlarımız sanki Antep'in hepsi kendisi tanıyormus gibi tavırları var diyorlar tipik Aslan kadını😅
Ego herkeste var bi bizimki batıyor milletin gözüne napalım her şeyin iyisini istiyorsak demek ki hak ediyoruz 🙈
Herşeyin en iyiside biziz hayırdır😂😂
Hadii oğlak erkekleri diyosun öyle diyelim sizi mi kırıcam ahahhshs
Ahahah eyw aslan kadını candır
Merhabalar nasılsınız iyisinizdir inşallah size birkaç soru sorabilir miyim
Tabii buyrun
Bu Aslan hiç erkeklere yüz vermiyor dedim bitane sevgili yaptı ayrılıp hemen başka biri daha yapmış ve kendisine harbiden seven beni görmezden geliyor napmaya çalışıyor bu siz belki anlarsınız
Kim olduğunu bilmiyorum sadece burcu üzerine bi şey açıklayamaz ki kimse. Belki de siz sizi hak eden birine aşık olmalısınız öyle biri yerine
Ya yok zaten vazgeçtim de böyle yapmasının amacını anlayamadım
Ateş grubu olmasına bağlıyorum duygu yoksunu hal hatır bilmez olduğu için lütfen üstünüze alınmayın böyle olan Aslanlara dedim
Aslan aslında ateş burçlarının en duygusal ve vefalı olanı. Hatta sevdiğimiz kişiler için çok çabalarız görünenin aksine. Yanlış fikre kapılmayın bence kendisi karakter olarak farklı biriydi
Benim annemde Aslan aynı anlattığınız biri gibi sevgi dolu ve fedakar ama annemin yükseleni Boğa sanırım yükselene göre değişiyor mesela yükseleni Kova olan Aslan kadını berbattır özgürlüğüne düşkün umursamaz ve isyankâr olurlar acaba sizin yükseleniniz nedir
Yay benim yükselenim yorumunuz nedir 🤡
Yükselen Yaylar dışarıdan göründü mü neşeli bir insan vibesi verir eğlenceye düşkünlerdir Aslan yükselen Yay karşıma çıkmadı ay burcunuz nedir
Yükselen dış görünüşe etki ederdi uzun boylu zayıf sportif birisiniz demi
Eveeet öyle diyorlar ay burcum da koç
Muhteşem ateş üçlüsü mükemmel konumlar ahahah benim yükselenim balık ay burcum akrep Oğlağın duygusuzluğu ve odunluğu törpüleniyor normalde sevmediklerine mesafeli sevdiklerine ise sıcakkanlı sevgi dolu olurum yükselen ve ay konumundan dolayı merhametli fedakar bir insanım siz sormadınız aslında anlatmak istedim
Doğum gününüz ne zaman
Oğlak burcuna iki su burcu iyi dengelemiş öyleyse jahhahahs 12 Ağustos doğumluyum ben ya siz
3 Ocak benimde sanırım 2006 lısınız
Evet siz de 2000lisiniz galiba
Hayır 8 liyim ahahah burdakiker yaşım küçük diye şikayet etti kaç defa ondan yaşımı büyük yaptım. Benden 2 yaş büyükmüşünüz
Neeee 😭 çok olgun konuşman
Evt herkes olgunsun diyor öyleyim de zaten hayat bir noktadan sonra olgunlaştırıyor eskileri hatırlamıyorsun bile sizin içinizde hala ölmeyen çocukluk kalmış ama onu kaybetmeyin
Deme öyle sen de daha upuzun yıllar var önünde. Olgunlaşmak içindeki sevinci kaybetmek olmamalı
Haklısınız o nokta da olgunluğu iyi ayarlamak gerek Aslan burcu olduğunuzdan dolayı hayattan zevk alıyorsunuz :) ama velakin ben Oğlağım mükemmeliyetçi özelliğimden dolayı hiçbir şeyden memnun olamıyorum burçların karakter üzerindeki etkisi büyük
Senin yükselen balık aslında duygularınla iç içe yaşaman lazım eğlence doruklarda 🤙🏻
Yükselen Balık anca %50 filan karaktere etki ediyordur ama öyle çok monoton değilim enerjime uyan birisi varsa işte o zaman hayat güzel geçiyor
Niye o kadar etki ediyomuş jahahahahs allahim ya
Ben salladım kafamdan oranı işte yükselen etkisi var kısaca
Bence yükselen baya etki ediyor insanlara gösterdiğimiz benliğimiz sonuçta
Ay burcu da etki ediyor onu da unutmamak gerek nitekim iç dünyamız duygularımızı nasıl yaşadığımız
Evett senin ay akrep nasıl çok merak ettim
Bana sorarsan berbat bir konum sürekli depresif oluyorsun kindar oluyorsun yapilani unutmuyorsun şüphecisin herşeyden şüphelenirsin 3 saniye de bir cinselliğe gider kafam gizemlisindir özel hayatımı kimseyle paylaşmam ben mesela ayrıca biri bana kötülük yaptım mı veya birşeye alındıysam o kişiye düşman olup her türlü zararı vermeye çalışırım
Cehennem mübarek
Ay zaten Akrep burcu konumundayken zararlıdır hep kötüye çalışır
İyi yönleri de olmalı ya bence. benim ay koç mesela aşırı sinirliyim yerimde duramam sürekli bir aksiyon ararım ama eğlenmesini de bilirim bunun gibi
Sanmıyorum 😅 Akrep nalet bir burç olduğu için her girdiği konumu bozuyor Venüs Akrep arkadaşım var sürekli şiddet yaparak gösteriyor sevgisini Ay Koç konumu güzeldir severim çok sinirli olursunuz doğru ama cana yakın samimi insanlarsınız bana en samimi gelenler hep Ay Koçlardı
Hadii ben de akrep ve balık insanı severim ama yükselende güneşte falan olunca harika konumlar bence
Ay Balık iyidir Jüpiter ve Satürn Balıkta iyidir Akrepte sadece Plüton Akrep konumu iyidir diğer konumlar fasa fiso haritanızda çok su elemti olması da bir yönden iyi değildir
Doğrudur çok su elementi biraz duygusal girdaplar olabiliyor bende bir yengeç var sanırım venüste gerisi ateş ve biraz toprak
Venüs Yengeç güzel konum sevdiğini sahiplenen delice seven kişilerin konumu
İsterseniz böyle konuları özelden de konuşabiliriz uzayıp gidiyor burası
Ben de onu düşünüyordum
Doğum günün kutlu olsun elif sude nice yaşlara
bir yengeç olarak yengeç kova koç ikizler denedim en kötüsü koçtu
Narsistliğim karşısında o kova kendi kovasında boğulur.
En uyumsuz hangisi bilmem ama Akrep kadını yengeç erkeği bambaşka boyuta çıkıyor
Ben karaktere bakarım
4 seçenekteki burçların hepsine en uyumsuz burçlar
Karakteri önemli. İyi kalplı olsun yeter.
karakter önemli
Yani öyle evet gerçekten bencexe
Boğa İkizler
Balık ikizler
Koç aslan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?