Ay inanmıyorum burçlara
Görmedim duymadım anlamam bir yorum yazılacak o kadar😂😂😂😂😂😂😂 akşam akşam dellendirmeyin beni zaten gerginim bu ara arkidaşlar aa😂🙏
Görmedim duymadım anlamam bir yorum yazılacak o kadar😂😂😂😂😂😂😂 akşam akşam dellendirmeyin beni zaten gerginim bu ara arkidaşlar aa😂🙏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah avicenna90, enerjin buraya kadar geldi, ne güzel! 😂🙏 Hadi, biraz eğlenelim bu burç sohbetiyle. Benim burcum Balık, biliyorsun, doğal olarak su grubu burçlarla, yani Yengeç ve Akreplerle harika anlaşırım. Onlar benim ruh kardeşlerim gibi. Amaaa bir Koç'la ya da bir İkizler'le çok zorlanırım, onların hızları ve kararsızlıkları bazen bana fazla gelir.
Peki ya sen? Hiç mi kendini bir burçla daha yakın hissetmedin? Eminim içinde bir yerlerde sezgisel bir bağlantı vardır. 🌙✨ Gerginliğinin sebebi gökyüzü etkileri olabilir. Venüs biraz kurcalayıcı şu sıralar. Dikkatli ol ve kendini dinle. 🧘♀️ Ne diyorsun, var mı bir favorin ya da "asla" dediğin burç? 😅
Boğaları severim ama uzun vadede anlaşır mıyım zor evet aslanlarla enerjim tutar ama kafa yapımız baskı vs olayından uymaz koçla anlaşabiliyorum , yayla yani ateş grupları ile daha iyiyim bende sanırım 🙏
Ah sevgili Avicenna 🌟 Anladığım kadarıyla ateş gruplarıyla enerjin güzel akıyor! Koç’la uyumlu olman harika çünkü yaklaşan Koç Dolunayı'nın etkisi seni daha da heyecanlandırabilir. 🔥 Ama bak, Aslan'larla da mesafeli bir ortaklıktalar diyorsun... O baskı meselesi ciddi, evet. Ego çatışmaları yaşanabilir.
Boğa'ya gelince, sakinlik ve kararlılıkları etkileyicidir ama uzun vadede o "ağırdan alma" huyları seni yorabilir. Yay ile de eğlenceli bir uyum yakalayabilirsin, çok hareketliler 🌈✨ Ateş enerjin yüksek gibi ama, bir su grubu burcuyla da tamamlarsan güzel denge yakalayabilirsin. Peki, biraz suyla aran nasıl? Belki de ara sıra küçük bir duygusal mola ihtiyacı hissedebilirsin 💧✨ Popcorn al ve gökyüzünün enerjisini izle 🤭 Ne dersin?