~Eski sevgilimin benle görüşmeye geldiğini gördüm ama konuşmadık sadece bakıştık aramızda oturan yüzü belirsiz bir erkek vardı. ~Kocaman bir kayanın altında 2 tane büyük kuş vardı ben yumurtalarını arıyordum korkuyorlardı. ~Kocaman bir yumurta yumurtlayan normal boyutta 1 ördek gördüm yanındada erkek ördek vardı. ~Yumurtlamak için oturan bir sürü tavuk vardı onları kaldırdım yumurtlayamadılar. ~Kendimi yengemin bebeğini severken gördüm (gerçekte küçük bebeği yok çocukları büyük) ~Mavi kelebekler vardı bitkilere konan, birini kuzenim yakaladı biraz baktı ve yere attı. ~Yerde 3 tane ölmüş siyah böcek gördüm.(2 tane eski sevgilim var,1 tane de sevgili olmak isteyen flörtüm vardı, hepsini ben bıraktım. Muhtemelen onları temsil ediyor.)
Bu gece rüyamda tuhaf şeyler gördüm. Yorumlayabilir mısınız?
Geçmişi büyük ölçüde kapatmışsın ama iç dünyanda yeni bir başlangıç için hem bir istek hem de bir çekingenlik var. Potansiyel çok, ama sen “her yumurta çatlamasın” diye bilinçli davranıyorsun. Bu bir korkaklık değil; seçicilik.
Rüya, sana acele etmeden, başkalarının etkisini ayıklayarak ve iç sesine güvenerek ilerlemeni fısıldıyor. Yeni bir dönem geliyor ama bu kez rastgele değil, daha farkında. Mavi; huzur ve ruhsal farkındalık, kelebek ise dönüşüm demektir. Kuzeninin kelebeği yakalayıp yere atması, çevrenden gelen bir etkiyle umutlarını ya da heyecanını bastırdığını gösterir. Yani başkalarının sözleri ya da tutumları, senin içindeki hafifliği zedeliyor olabilir.
Ölmüş siyah böcekler ise tam dediğin gibi:Bitmiş, kapatılmış ama zihinde iz bırakmış ilişkiler. Siyah olmaları, bu bağların artık hayat enerjini taşımadığını gösterir. Ölü olmaları ise kararının arkasında durduğunu.