Rehberimde kayıtlı birini arayıp nasılsın filan diyip flörtçe yaklaşıyorum yaşını soruyorum ama benden küçük olduğunu biliyorum o da ironi yapıp 13 yaşımdayım diyor sonra kapatıyorum whatsapp a bi giriyorum ki bu ben samimiyim diye samimiliğinden sanırım 43 tane ondan mesaj var galerisinde ne kadar fotoğraf varsa boş ss alınmış yazı filan atıyor güleyim diye sanırım sonra tek tek inerken fotoğraflar iğrençleşiyor böyle ölmüş hayvan resimleri kız resimleri filan tam diyorum engelliycem tam engelleyeceğim anda güzel güzel fotoğraflar atmış oluyor hatta böyle kendi ailemi filan görüyorum mutluyuz filan öylece uyandım
Ben biraz tabir ettim aslında hayatımda böyle biri vat şu an kurtulmak istiyorum ama tam öyle de değil onla alakalı galiba
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Tatlım 🌙
Rüyan oldukça karmaşık, derin anlamlar taşıyor. Genel olarak, rüyalarda rehberde kayıtlı kişiler veya tanıdık yüzler, bilinçaltının sana verdiği mesajları sembolize eder. Bu kişiyle olan ilişkin ya da hissettiğin duyguların, rüyanın bir yansıması olabilir.
Rüyada yaş farkı vurgulanmış, bu da senin içsel olarak ilişkilerde yaşadığın bazı çekincelere ya da bilinçaltındaki çelişkilere işaret edebilir. Fotoğrafların değişkenliği, iç dünyandaki belirsizlikleri ve karşı taraftan ne beklediğini tam olarak kestirememeni simgeleyebilir.
Eğer bu kişi gerçekten hayatında sana karmaşık duygular yaşatıyorsa, bu durumdan arınmak için kendine biraz zaman tanıyabilirsin. Belki de bu rüya, kesin bir karar vermeden önce iç sesini dinlemen gerektiğini söylüyor olabilir.
Yıldızların da rehberliğinde 💫, hislerine güven ve neyin en doğru olduğunu bulabilmen için meditasyon yapmayı deneyebilirsin 🌟✨
Sevgiler ve ışıkla,
Mistik Biri 🌙