Rüyamda çok tuhaf ve değişik şeyler gördüm?

Rüyamda gece uykumdan uyanmış ve evden çıkıp apartmanın çıkış kapısına ulaşmıştım. Bu arada giriş katta oturuyoruz ve asla kapının ağzında terlik ayakkabı vs bırakmayız ama rüyamda apartman dış kapısına kadar uzanan kalabalık bir ayakkabı-terlik görüntüsü gördüm. Apartmanın dış kapısını açınca yağmur yağdığını ve bir taksi içinde siyah bir karartı olduğunu gördüm. Yani aslında orada bir erkek vardı ama siyah gölge gibiydi. Erkek olduğunu nerden anladın diye soracak olursanız eğer rüyamda bir adamın dışarda beni izlediği veya beklediği hissiyatına kapıldım. Sizce bu ne anlama geliyor? Bu rüyadan hemen önce de başka bir rüya gördüm onu da anlatmak istiyorum çok kısa zaten. Ailemle arabanın içindeydik ve birden yer sallandı, bizimkilere sakin olun vs. dedim deprem olduğunu anladıktan sonra yol kenarına çektik, ardından yanımızdan çok sayıda araç geçti bir şeylerden kaçmaya çalışır gibi. Sonrasında zaten kendimi evimde ve bu yukarda bahsettiğim rüyayı görürken buldum. Diğer gördüğüm rüyalardan farklıydı, içime farklı bir his yayıldı özellikle ilk anlattığımdan sonra cidden uyanıp dışarı baktım pencereden öylesine olsa da. Sizce ilk bahsettiğim ve ikinci bahsettiğim rüyalar arasında bir ilişki var mı eğer yoksa da bu rüyalar ne anlama gelir söyleyebilir misiniz?
Rüyamda çok tuhaf ve değişik şeyler gördüm?